Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Ennyi volt....feladtam. Reméltem hogy a patch megmenti nálam a játékot, de nem így történt, Meló mellett 2 hétbe telt 36ról 41re felhúzni a karakterem, de elegem lett a farmból végleg, egyszerűen nem bírom, még értelmes loot-ot se szereztem, csak zöldet meg fehéret . Kicsit sajnálom mert szépen indult a játék, de nem vagyok ferde szemű farmbot ( szerencsémre csak 1 hónapot fizettem elő, nem úgy mint haverom aki szintén megunta de ő 3mal kezdte).Aion búcsúzom tőled de cseppet sem könnyes szemekkel...
-
DeusHun
őstag
Grat, én 39-ig jutottam.
Egyszerűen nincs idegzetem napi 2 óránál többet rászánni. Ha csapatban vagyok akkor állandóan halok (új rekord 5 perc alatt 4 halál, szó szerint), egyedül meg teljesen unalmas a gyűjtögetés (pláne, hogy utoljára tárgyat talán másfél hete kaptam).
Most kaptunk ugyan 100 új küldetést és van olyan (már meglévő) ami dupla- tripla annyi tapasztalatot ad, de ez még mindig gyenge. 20 óra csapatos öldöklés kell pl ahhoz, hogy összeszedjek 150 krall fogat (nadrághoz kell). Ha az összes darabját meg akarom szerezni a ruházatnak akkor kell kb 1200 fog.
Valahol olvastam, hogy az első 20 szint mókás és élvezhető, az azt követő 30 már cseppet sem. Egyet értek.
December egyig vagyok előfizetve, utána szerintem én sem leszek.Rainforest Alliance Certified signature
-
Meglivorn
aktív tag
Castoron elyos oldalon van egy 36os templarom és egy 27-es (+1 ntc és 28as ) assassinom. Eddig ugyan nem volt gondom a questekkel, de már érződik, hogy 40 után gondok lesznek.
A játéktér sajnos tényleg kicsi. Eltnent gyakorlatilag teljesen bejártam, heironban (végre erdő! meg mocsár zombikkal, de akkor is, nem sivatag! éljen!) még vannak fehér foltok. Igazán Theobomos egy része amire nem léptem be, mert még a 36os templarnak is ?? mobok néznek csúnyán a hágó felé
Számomra az abyss volt rettenetes csalódás, borzasztó unalmas, kopár, lebegő sziklák és semmi más. Egykét helyen megszórták lávával és kéntavakkal de az sem segít sokat. A felső részen, Asteria egész kellemes, de az egyetlen pici terület. Az abyssban állítólag az a jó hogy folyamatosan izgalmas hogy bármikor legankelhetnek de 5 évi pvp szerveres wow után ez nem izgalom hanem megszokottan unalmas
Fortress raiden 2× voltam, többet nem megyek. Játszhatatlan. Az amúgy 30-80 fpst produkáló gépem (2,66 c2d, gf9600gt, 4giga ram) 4-6 fpssel szenved és 5-10 másodperces lagokat produkál. Sajnos ez a motor, ennyi testreszabási opcióval (gyakorlatilag nincs két egyforma karakter, de még az azonos fegyverzet sem ugynolyan) nem tömegharcra való. PvEre fantasztikus lenne, de sajnos minden cég a könnyebbik úton akar haladni és "pvp orientált játékot" akar a piacra tenni.Viszont mindezek ellenére most is be vagyok logolva és nem tudok leszakdni róla. Meg lehet venni grafikával és ez igenis szép (még a single rpg között sem kellene szégyenkeznie, főleg ha a észrevesszük a részleteket a ruhákon, páncélokon). MMO viszonylatban meg leköröz bármit. A karaktereim cucca, fegyverzete teljesen testreszabott és egyszerűen élvezem nézni ahogy futnak, harcolnak és tervezni hogy melyik cuccnak kell a modellje és melyiknek a statjai
Persze ez el fog múlni. Ha az ncsoft nem kapja össze magát. és nem kezd el igenis tartalmat nyomni a játékba, nem fog sokáig tartani. Az altozási/újrajátszási lehetőség gyakorlatilag nulla.
Én reménykedem egyelőre és figyelem mi várható. TERA, FF14, SWToR, és persze a WoW még mindig De az biztos, az Aionban nagyon nagy lehetőség van. Csak ki kellene használni. -
DeusHun
őstag
válasz Meglivorn #253 üzenetére
A tartalmat az előtt kellett volna belegyömöszölni, hogy áthozták Európába és Amerikába.
Az abyss addig tűnt hatalmasnak (számomra) amíg nem jártam be oda minden nap. Most már... Mondhatni keresztberepülöm megállás nélkül.
Próbáltam élvezetet találni benne csapatos halál és egyéni grindelés között, tegnap mentem erődítményt foglalni (meg is szereztük, így már a légiónkké 2), de igazából csak lerohantunk oda (szó szerint), leöltük azt a nagy szörnyet és csoki. Notebook-on játszom, így alapból halál butára le van véve a grafika, plusz ált kikapcsolom a karakterek mutatását is (shift + f12), de még így sem érte el a 10 fps-t a gép.
Gondolkoztam azon is, hogy indítok egy új karaktert, de végül elvetettem az ötletet. Ugyan azok a küldetések újra és 100%-ig ugyan az lennék mint bármelyik másik karakter a kasztból.Rainforest Alliance Certified signature
-
DeusHun
őstag
-
Nordic
Közösségépítő
nálam a pvp nagyon nem jött be....templar =nulla pvp-ben, bármelyik karakter agyonveri, főleg a dps-karik. arról nem is beszélve h ha valaki beütött, akkor az inkább volt 10v1 mint 1v1, szal abyssba ha voltam 5x talán(abból 1 fortress védés). az erődözésnek meg megint semmi értelme mert egy sűrűn crashel, ha nem akkor meg iszonyatos a lag. sajna nincs értelme taktikázni sem: az egész arról szól h leverjük az artifact-okat, aztán rohanás le a guardianhoz, leütni és hurrá. nem a taktikáról szól hanem h ki tud több embert összeszedni, minden a létszámon múlik...(a múltkori védés is olyan volt h összeszedtünk 200+ embert mind 40+ felett, de esélyünk se volt mikor az ellen megjelent 500+ emberrel...lag+crash és bukott a fort.köszönöm ez nem kell...) persze ha lenne limit mondjuk oldalanként 100 fő az már más lenne....
-
Tommmmka
senior tag
Ezen okokból kifolyólag hagytam abba lvl 24-en
Utánaolvasgattam de ez kevés... Nem vagyok csíkszemű, aki annak örül, h. 3 hétig 3 fajta mobot grindel 24/7-ben
-
DeusHun
őstag
Ezt néztétek? Mi lesz ez? Valami új, 9 gigás patch jön vagy egy tök új Aion?
Rainforest Alliance Certified signature
-
Nordic
Közösségépítő
ezzel is csak az a gond, hogy felesleges....persze a graf részre írom....így is ritka az a gép ahol akadásmentesen fut, nem még ha ez is bejön... én csak azt mondom, h k....rva sok új q kell 35+ fölé...inkább legyen miből válogatni mint mindig grindelni(az ismátelhetőeket se szerettem, mert az is uncsi egy idő után)...nálam ezzel nem lesz jobb a gamma és ez tény.
-
blunt
aktív tag
az en templarom (lvl50 mar egy jo ideje) minden klasszt ossze-vissza ver. 3mas groupokat tudok egyedul szetszedni. Hozzateszem a szerver legjobb guildjeben van es a cuccai is brutalisak. No meg 0.9 attack speed
katt erdemes megnezni, koreai templar vele azonos szintu full groupokat szed ki. Az igazan izgalmas cucc 8:15-nel kezdodik[ Szerkesztve ]
-
DeusHun
őstag
Aki ingyen ki akarja próbálni a játékot írjon egy PM-et. Nem csalás, nem csak duma, szimplán lehetőség.
-
Xelo
addikt
infinitaion-on aki játszok melyik szerveren vna?
-
sniper elite
senior tag
Hello!
Bár nem vagyok valami nagy MMORPG rajongó, és eddig az egyetlen ilyen játékom az age of conan volt, amiben hihetetlen nagyot csalódtam! De most úgy döntöttem, hogy Aionnal is teszek egy próbát, egyik pc játékokat is forgalmazó webáruházban ráakadtam egy gyűjtő kiadásra egész jó áron szóval megrendeltem! Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, mennyi szöveges rész van a játékon belül? Gondolom vannak párbeszédek, mint ahogy a age of conannál is volt ilyen elég sok! Itt mire kell számítanom? Gondolom, csak angol nyelven fut a játék ezért is érdekelne! Aztán mit érdemes kipróbálni a játékban és milyen szinten? Vannak különleges földrészek vagy ilyesmi? Egyelőre ennyi lenne a kérdésem, előre is köszönöm a választ!
-
DeusHun
őstag
válasz sniper elite #267 üzenetére
Cs!
A párbeszédeket akár ki is lehet hagyni, úgy is meg lehet csinálni a küldetéseket, mivel a naplóban röviden le van írva, hogy hova kell menned vagy mit kell csinálnod. A játék angolul, németül és franciául is játszható, tehát választhatsz
Hogy érted, hogy mit érdemes kipróbálni és milyen szinten? Képességeket tekintve itt mindenki tök ugyan olyan kaszton belül (tehát az összes varázsló ugyan azt tudja, az összes gladiátor ugyan azt, stb. A különbség max az, hogy az egyikük fegyverkovácsnak is tanul, a másik semmit sem, a 3. pedig vérteket készít). Amit meg ajánlani lehetne, hogy próbáld ki arra úgyis van küldetés is, pl hogy menj le abyss-ba vagy ölj ellenséges játékosokat.
Különleges földrésznek számít az abyss, amit kb 3 óra alatt meg lehet tanulni, átjutni pedig minden nagyobb városból tudsz bármi különleges előzmény nélkül (25-től bármi körítés nélkül le tudsz menni).Rainforest Alliance Certified signature
-
sniper elite
senior tag
Köszi máris tudok pár dolgot a játékról, az érdekelne még hogy amikor felrakom akkor automatikusan kapok 30 nap játékidőt vagy bankkártyával vagy gamecarddal kell fizetni? Mert biztonság kedvéért vettem egy 60 napos cardot, de valahol azt olvastam hogy van valami próbaidőszak!
-
DeusHun
őstag
válasz sniper elite #269 üzenetére
Ha gyűjtő csomagod van akkor 2 hónap jár ingyen.
-
Departed
őstag
válasz sniper elite #271 üzenetére
Jó lesz a gamecard későbbre, nem romlik meg vagy ilyesmi
Kivéve ha minden karakterrel végigtolod két hónap alatt...esélyesXiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
sniper elite
senior tag
Na megvan a game, első tapasztalataim elég kellemesek, pedig még csak laptopon próbáltam ki, de elég szépen megy! Conanhoz képest jóval több cucc van benne, általában ti hol szoktatok játszani? Melyik szerveren? Amúgy Collectors csomagban, volt egy elég nagynak mondható figura is!
-
DeusHun
őstag
válasz sniper elite #273 üzenetére
Na hát figura nekem nem volt, pedig nekem is collector edition van -.-
A magyarok többsége a Spataloson nyomul, én inkább a Thor-t választottam.Rainforest Alliance Certified signature
-
DeusHun
őstag
válasz sniper elite #275 üzenetére
Tyrian néven nyomulok. 42-es clericlány.
Tuti De akkor is igazságtalan Egy fotót dobhatnál fel, hogy az mégis hogyan néz kiRainforest Alliance Certified signature
-
sniper elite
senior tag
Varázsolni hogyan lehet? Vettem olyan varázskönyveket vagy mik azok, de mindegyik piros és nem tudom használni őket! Van valami ötlet? 9-es a szintem, szóval elvileg elértem azt amin már tudhatnék varázsolni!
-
dilipok
veterán
válasz sniper elite #278 üzenetére
a nevedből ítélve nem éppen varázsló alkat vagy ezért sehogy
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
DeusHun
őstag
válasz sniper elite #280 üzenetére
Melyik kaszttal játszasz? Melyik könyvet vetted? Skill-könyv vagy normál könyv (fegyver)?
A figura meg nem néz ki rosszul :t
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
nem viccnek szántam. A nevedből gondoltam h warriort indítottál, az pedig tudtommal nem tud varázsolni
amúgy meg ha ennyire új vagy a játékban nem árt az alapoknak utánnaolvasni a honlapon, elég jól le vannak írva a dolgok
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Meglivorn
aktív tag
Csak a kasztodnak megfelelő skill könyveket tudod használni mást nem. Ha cleric vagy (level 9 még csak alap kasztok) akkor a mage könyvekkel semmire se mész. Lvl10től az alkasztok számítanak, egy sorcerer nem tud csinálni semmit egy Spiritmaster könyvvel és vissza. Vannak olyan skillek amiket több kaszt is tud, de ezeknél mindegyik fel van sorolva a szükséges szinttel együtt.
Én most tartok ott, hogy ennyi volt. Majdnem 38 a templarom, questje is lenne Heironban, de szinte mind a 'ölj meg X monsztert' tipus, vagy group-quest elit területekre. Pugolni világ életemben utáltam, a legionom úgy fest szétesett amíg 2 hétig betegvoltam és nem logoltam be (pedig még csak vezető se vagyok ). Ráadásul nagyon kellene új felszerelés, és minden belogoláskor azon kapom magam hogy aethert és növényeket kéne farmolni, potit főzni, hogy legyen pénz cuccokra - de ezzel el is megy a játékidő...
Szóval asszem nekem nem is annyira a contenthiány tesz be, hanem a pénznyelő. Nem csoda, ha virágzik a kinah-árusítás. Ha a karakterednek van pénze, minden meglesz. Ha nincs, akkor semmi. Játékkal nem lehet szerezni.Úgyhogy hagyom az accountot befagyni, aztán majd visszanézek pár hónap múlva. Ha lesz még hova...
-
fps8
senior tag
Megoldódott a hiba! C++-t kellett újratelepíteni és már megy is! Akinek hasonló lép fel, akkor ezt ajánlom! (egyébként 64-bites win 7 -el tolom!!!)
"War... war never changes"
-
sniper elite
senior tag
válasz Meglivorn #283 üzenetére
Kösz hogy írtatok pár dolgot, közben találkoztam Magyarokkal és ők is elmagyaráztak nekem sok mindent, nem vagyok ám hülye csak nekem még új ez az egész mmorpg játékok többsége! Max lehet még majd kipróbálom a Star Trek online gamet! Amúgy akartam még kérdezni valamit, van ez a pvpbank.com oldal, ha jól látom lehet venni pénzt a játékba! Nagyon szeretnék én is venni, de nem tudom mennyire biztos hogy meg is kapom, valaki használta már ezt az oldalt?
-
DeusHun
őstag
válasz sniper elite #288 üzenetére
Nem ajánlott mert rosszabb esetben account-tiltás jár érte. Volt is vita amikor az egyik kedves cég kiadta a vásárlói listáját és bannolták a karaktereket még a játék kezdetekor.
-
DeusHun
őstag
válasz sniper elite #290 üzenetére
Kis gyilkolászással összegyűjthetsz jó pár zsetont. 1 óra alatt a 21-es orvgyilkosomnak 30k jött össze aztán csak a szintszörnyeket öltem és amit dobtak eladtam npc-nek.
-
DeusHun
őstag
Játszik-e valaki orvgyilkossal és ha igen, tudja-e, hogy mi a hatása az Apply poison skillnek? Oké, hogy megmérgezi az ellenséget, de ennyi? Nem lesz tőle lassabb, nem üt többször mellé? Mire jó ez akkor?
-
-
DeusHun
őstag
Úgy néz ki áprilisban érkezik a 2.0-s verzió kóreába, gondolom rá majd 1-2 hónapra jön hozzánk is. Arról még nem találtam semmit, hogy milyen újdonságok lesznek benne, tehát akinek van valami infója az ossze meg velünk
-
ViTaZi
aktív tag
@Deushun: mennyire változott meg a véleményed a játékról? Könyebb benne fejlödni mint régen? mennyi tartalmi újítás van a játékban? Van aktív magyar klán a játékban?
Előre is köszi a választ!
braner00 kerüljétek!
-
Cyrusv10
tag
Én május végén hagytam abba a játékot de azóta követtem a történéseket, ezeket vegyétek figyelembe a véleményemnél.
Per pill 1.9 a live verzio EU-US szervereken. A fejlődés-t a hírek szerint könnyítették és némileg változatosabbá tették. Lényegi tartalmi újítás a 2.0ával jön ősz környékén az 1.9-t egy alapos javításnak nevezném, mondjuk úgy így kellett volna megjelennie.
Aktív magyar klánok a Spatalos (Last Stand, Heroes - Elyos és Halál Angyalai, Galamb Off Asmodian) még másik szervereken is vannak magyarok de hirtelen nem ugrik be.
Trial továbbra is a meghívásos rendszerű van, aktív előfizetéssel élő játékos tud juttatni neked. A trial olyan rövid hogy csak arra jó hogy megnézed a beállításokat és nagyon-nagyon kicsit ismerkedsz a játékkal.
Elméletileg holnap (10.07.14) szerver összevonások lesznek, ez valószínűleg visz egy kis életet az end game-nek nevezett ostromokba.
Rengeteg infót tudsz szerezni a helyzetről http://aion.variance.hu/ és a http://www.aionhun.hu/news.php oldalakról. A variance sajnos épp bezár (szünetel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest