Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Hali!
Játékban elfelejtettem a PIN kódom.
Ilyenkor mi a teendő? -
looser
addikt
Sziasztok, új vagyok a játékban. A 10-es szintet elérve nem lép tovább, van valami követelmény, hogy mit kell tenni? Vagy ez a free verzió korlátja?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Archanon
őstag
Meg kell csinálnod az ascension-t (főszál, sárga questek), ha felvetted a végleges kasztodat, majd tovább fogsz fejlődni.
Ascension - természetesen feltétel a fő küldetések megcsinálása.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Telomanikus
senior tag
Az eredeti Truly Freen van valami jó magyar klán? Előre is köszi.
-
looser
addikt
Nem kaptam meg az xp-t :-(
Nem baj, eléggé lenyűgöző játék :-)Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Archanon
őstag
Egy darabig biztos az... Én sajnos meguntam, számomra túl időigényes ahhoz képest, mint amennyit kínál...
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
-
looser
addikt
válasz Telomanikus #565 üzenetére
Igen, az-az! Elképesztő, hogy milyen alacsony értékű cuccokat árulnak, ezek szerint csak a pottyanó cumókban lehet bízni... Bár most kezdésnek (Gladiator) kaptam egy szuper kardot. De egy jó pajzs sem ártana, egyéb felszerelések; gyűrűt/láncot még nem is találtam. Mindegy, kialakul :-)
A zenéjét kiadták egyébként, nem tudjátok?
-
Telomanikus
senior tag
Nem biztos, de szerintem ez az.
-
looser
addikt
-
looser
addikt
Még arra kíváncsi lennék, hogy az ismételhető küldetések (pld. Sanctumban a Delivery...100x) elvégzése után lesz valami extra jutalom, vagy ez tkp. mire jó?
-
looser
addikt
Egy lánykával nyomultunk grupiban egy darabig, amikor lemészároltak engem, s más helyütt tértem magamhoz. A /g megtörtént, mégsem tudott olvasni engem, azután egy idő után kilépett a csapatból. Elképzelhető, hogy ez a groupchat csak bizonyos távolságra hat?
-
Stormcharger
csendes tag
Sziasztok!
2 hete kezdtem körülbelül játszani, official-on, pár napos szünettel. 40es chanterem van egészen bejön a karakter, de szeretnék kezdeni egy másik class-t is, ha ezt megunom, valamire át tudjak menni Ebben szeretném tapasztaltabb ember/emberek tanácsát kérni. Spiritmaster, Assassin, Templar ez a 3 kari akik közül vacilálok.
Válaszotokat előre is köszönöm: Stormcharger
[ Szerkesztve ]
No pain, no gain.
-
dav1dkaah
tag
válasz Stormcharger #574 üzenetére
Szia!
Ha érdekel feltudom ajánlani, hogy csatlakozz a légiómhoz vagyunk páran elég tapasztalt emberek. Templar ill Assassinból tudnak tippeket adni. Meg chanterból is. Én Rangerből tudok 1-2 tippet adni. Ha szeretnél szívesen látunk.
Üdv.
szerk: Nemtudom melyik szerveren vagy. De mi a spatalos szerveren és elyos oldal.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Sziasztok!
NA szervereken van valahol magyar guild? EU-ból kicsit elegem lett.
-
Marci79
senior tag
Siel-en van. Én is ott tolom. Jópáran átjöttek Revo-ról. Infinity-ről is jöttek emberkék.
Kb. 3 magyar légió van Siel-en (Elyos). De majd mindegyiken találni magyarokat. Sajnos sok az önző, unfair, bunkó és lootmániás. Valahogy magyarok között nemigazán van összetartás és egymás segítése. Pl. én kb. 8 (!) emberkét ismerek aki segítőkész és tényleg barátságos. A többiek.........
Igazán jó légió, ahol mindenki segít mindenkinek nincsen. Volt, de már beolvadt egy szutyokba és annyi is lett neki."Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
killer1203
senior tag
sziasztok
már voltam 2 szerveren is ahol nem tudok Heironba meg még pár városba teleportál, ez miértvan ? pedig az egyik szerveren a gm felrakott 60 as szintre, de akkorsem tudok teleportálni :/
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
looser
addikt
Helló, ha bepottyantam a vízbe, körben magas falak, repülni nem lehet, akkor valamilyen módon ki lehet kerülni onnan?
-
dokee78
félisten
Ingyenes már a játék?
-
skullthrone
csendes tag
Sziasztok. Valaki nem tudja véletlen hogy NA siel szerón asmo oldalon milyen magyar légiók vannak?
/ és még adja a cucc 50+ nál ingyen a pvp setet?
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
válasz skullthrone #582 üzenetére
Van vagy 2 picike!
Gyere Ely oldalra. Több a magyar.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
trufa12
addikt
sziasztok ez a north america szeró van?
ahová fel lehet menni, mert én regeltem és ezt dobta be.Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Marci79
senior tag
Van-van.
Pár héten belül 4.0 is lesz "végre". Új kasztok és skill-ek meg cuccok.......
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
El lehet érni valahogy a 4.0-át?
Tudom még nem jött ki..de valahogy ha jól tudom ki lehet próbálni
Tudnátok segíteni?Press "F" to pay respects.
-
Marci79
senior tag
válasz Imilenni #588 üzenetére
Már "régóta" van 4.0. NA szervereken és a koreain. De nem egy nagy durranás.
Csak leszeded az NA launcher-t és telepíted a játékot vele. Semmi cécó.
[ Szerkesztve ]
-
-
krecso
tag
EU szerverekre nem tudjátok mikor érkezik a 4.0? Állítólag augusztusban, de akkor inkább megvárom és kezdek egy új karit onnan.
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok megéri elkezdeni a játékot játszani free -vel ? Van benne end game pvp ?
Üdv.El. Psy. Congroo.
-
S4LK3R
csendes tag
Sziasztok!
Már jártam EUs szerveren amin a Pay to Win a cél , Amerikai szerveren is jártam amin akkora a ping hogy a PvP járhatatlan a nagy válaszidő miatt . De végre meg találtam azt a szervert ahol kiváló ping és a jó közösség . Ez nem más mint az rWorld . Aki szeret magyarokkal együtt játszani az megtalálja a szerveren a számítását
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Mi a helyzet errefelé? Nem játszik már senki?
-
Marci79
senior tag
Én amcsi szerón nem tapasztaltam olyan nagy ping-et és a pvp se volt annyira szívás, mint beállítod.
Azon a törtszerón kezdtem az aion-t, amit "reklámozol". Ott ro....on meg a jó édes k.... a.....ban az is aki üzemelteti azt a szemetet! Rakás csaló + pár értelmifogyatékos admin. Ha fizetsz akkor csalhatsz...... Nincs benne semmi kihívás, mert agyig felhúzott szorzók vannak...... Rengeteg bug....... Instához szinte képtelenség egy csopit összeszedni.........
Kerüljétek a törtszerókat! Az rWorld-öt meg pláne!!!! Az NA szerverek totál ingyenesek! Nem vészes ping-gel és rengeteg játékossal, "szinte nulla" csalóval.
bajaki:
Én lassan egy éve már, hogy abbahagytam az Aion-t. "Családi" okokból és a 4.0 miatt.
[ Szerkesztve ]
-
neato3loco
senior tag
Ahogy olvasgattam inkább NA-ra érdemes regisztrálni. Egy jó szervert kérek és kész.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
Arcképgyáros
Heey, gamez aionon tolja valaki?
Már szerintem 2 éve, hogy nem léptem be.
-
törölt tag
Sziasztok!
Közel 1 éve nem léptem be ( US szerver ). Minap eszembe jutott, hogy ránézek és kaptam egy visszatérés csalogato ládát ( elvileg 30 inaktiv nap után jár ) 46-os szett volt benne tömérdek bonusszal. Inkább PvE -nek nézem. De mivel 45 voltam, gyorsan beütöttem a szintet hozzá és fel is szereltem őket. Ugyan manastonokat nem lehet bele tenni és fejleszteni sem, de igy is elegendőnek tünik.
Mivel azért 1 év sok idő, igy szinte mindent elfelejtettem amit kb. fél év alatt megtanultam
Akkoriban inkább a PvP-s abyss cuccokat szereztem be, de most csak a PvE érdekelne.
PvE oldalon milyen stigma köveket érdemes beszereznem ?
Polearm fegyom van. Ebbe milyen godstone és idian jobb ?
Ami most benne van az 3 fizikai bonust ad a godston pedig foggalmam sincs de egy sárga cukor van rajtaMit ajánlanátok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest