Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz csontiz #26851 üzenetére
Nézd, nem tudom milyen OS, meghajtók vannak telepitve, milyen verziók, azok hogyan vannak egymáshoz hangolva, BIOS legfrissebb-e, stb. Igazi rutinos szakemberhez kéne leadni ellenőriztetni ezeket.
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Hello!
Hülye kérdés. Valaki tudja. hogy esetleg az Acert Travelmate 2490 és Aspire 5100 ugyanazt a kijelzőt használja-e? Sehol nem találok egyértelmű infót.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Dapro
senior tag
Hali,
Egy Acer Aspire 5750G -be szeretnék erősebb procit rakni, hátha elviszi a BF3-at ultrán.
GT540m van mellette de az már overclockolva is van. Ezt a procit meg nem lehet.Most egy i5-2410m van benne, tudok bele rakni i7-et?
[ Szerkesztve ]
-
rolii21
aktív tag
Hali. Adott egy acer aspire 5742g. A ventillátor fordulatszámát mivel tudnám feljebb állitani? Speedfant probáltam sikertelenül.
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
ClioRS
őstag
Sziasztok!
Van egy TravelMate 2492 laptopunk, ami egyszer csak eldobta a wifit itthon, és azóta sem látja. De csak ezt, más hálózatot lát. Routert és gépet újraindítottam, reseteltem, driver törlés, újratelepítés megvolt, de semmi sem használt. Maga a wifi kártya jó, hiszen más hálózathoz hiba nélkül csatlakozik. Minden más eszköz ugyanúgy látja a wifit.
Valakinek valami ötlet?
-
janaman01
addikt
válasz ClioRS #26859 üzenetére
tegyél fel valami segédprogramot a kártyádnak megfelelően, azaz, ne a windowsos hálózati csatlakozó beépitettet használd...próba cseresznye..
vagy....csakis a drivert add hozzá az eszközhöz, azaz...törölj minden a wifi kártyáddal kapcsolatos drivert alkalmazást stb, s mikor ujrainditod, csakis az .inf fájlokat add a wifi eszközöd csatolásakor..
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
tag
Sziasztok! Nekem van egy Acer Aspire 5560as laptopom, ami rendelkezik egy AMD-s A6 3420Mes procival, az lenne a kérdésem, hogy cserélni szeretném a procit benne egy nagyobbra, mekkora, és milyen típusú procit vegyek bele? Most 1,5Ghzen fut, 2,4Ghzes turbo coreos! Előre is kösz a segítséget!
trojna.olive felhasználónak 12 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Dapro
senior tag
"Hali,
Egy Acer Aspire 5750G -be szeretnék erősebb procit rakni, hátha elviszi a BF3-at ultrán.
GT540m van mellette de az már overclockolva is van. Ezt a procit meg nem lehet.
Most egy i5-2410m van benne, tudok bele rakni i7-et? "bump hátha valaki tudja a választ
-
ledger
tag
Sziasztok!
Van egy Acer E1-531 Notebookom.
(B960_2.2GHz_2MB_L3cache)
Fél éves és a napokban érezhetően elkezdett melegedni.
A helyzet, hogy nem kapcsol be a proci hűtő.
Everestel csináltam proci terhelést 84C fokig felmegy itt vissza veszi úgy a proci teljesítményét, hogy tudja tartani a 75-78fokot magonként, de a ventilátor az nem kapcsol be, gondoltam meghalt a venti de bekapcsoláskor viszont pár másodpercre bekapcsol, gondolom teszteli indulás előtt,szóval tesztnél megpörgeti és vége.
Akkor most mégsem a venti a szar? vagy igen?
Létezik olyan program amivel le lehet tesztelni a ventilátort?
Vagy mi lehet a bibi.
Van aki már igénybe vette ezt a Pick up garanciát mennyi idő múlva kerül vissza a gép ha elviszik, kb?
Válaszokat, segítségeket, tanácsokat, előre is köszönöm!! -
Peak
addikt
válasz ledger #26865 üzenetére
1.) Érdemes félévente takarittatni szakszervizben a notebookot, mivel észrevétlenül szedi össze a lakásban a szöszt és port, még akkor is, ha te esetleg azt gondolnád, hogy tiszta helyen laksz.
2.) A 84 fok még bőven üzemi hőmérséklet, de az fura, ha meg semm moccan a hűtés itt. Jól hallhatóan, azaz nem hallhatóan nem működik a venti, ha közel hajolsz a légkiömlő nyiláshoz, akkor sem?
3.) Kb. az oda vissza szállitással együtt 4-5 nap a pickupos gariztatás.
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
ledger
tag
A notebook alján a ventilátort látni lehet a kis rácsokon keresztül. szóval egyértelműen áll, hiába a 84fok nem kapcsol be. inkább vissza veszi a proci teljesítményt, hogy ne melegedjen tovább.
Mikor bekapcsolom a gépet akkor pár pillanatra bekapcsolja a ventilátort, szintén látni...,ilyenkor viszont azt, hogy megpörgeti, és nem tűnik úgy, hogy szorulna vagy nehezen pörögne. -
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Van egy aspire one D270-es netbook.Win7 32bit van rajta,és nem mindig,de elég sűrűn előfordul hogy videó lejátszásnál betorzít a hang.Max 70-80%-on van a hang és a már letöltött gépen lévő filmekkel is ezt csinálja.
Más program nem fut,proci meg a ram is normál szinten áll olyankor.
Ez valami típushiba,vagy csak beállítás? 9 hónapos még csak a gép,új korától csinálja.[ Szerkesztve ]
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Dapro
senior tag
Igen, ezt próbáltam kideríteni neten meg hasonlók, hogy melyik a visszahúzó a notiban. Én sem várok sokat, de perpill ultrában és lowban van mixelve (pl shadow meg HBAO kikapcsolva) és pontosan ugyanannyi fps em van mint totál lowban. kb 20-25. VGA tuningal nyerek 2-5fps-t. 40körül szépen játszható lenne.
Na mindegy, úgyis lehet asztalira kell váltani, notikkal nem nagyon lehet ultra gamelni. még egy y510p sem viszi 60fps en ultrán. pedig az SLI karis... és akkor már az 1/3ából összelehet rakni asztalit. Kár.
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
udv, tudnatok nekem segiteni hogy honnan tudom letolteni a clear fi szoftvert? mert van valami dlna parosito, de magat a medialejatszot nem talalom, es a laptop tavirnyoitoja meg csak azt nyitna meg win alol, a progii nelkul, meg sokat nem er a taviranyito...
-
benderguz
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy acer 5630 ez masinám kölcsönadtam egy havernak és azt monta nézett egy filmet és egyszer csak megállt mikor rádugom a töltőt a töltőn lévő led eszeveszetten elkezd villogni..
Mi lehet a probléma..
Válaszaitokat köszönöm...[ Szerkesztve ]
-
benderguz
csendes tag
válasz Dell XPS #26874 üzenetére
Intel Pentium Dual-Core T4300 2,1
Processzor adatai 1M Cache, 2.10 GHz, 800 MHz FSB
Memória 4 GB DDR2
Merevlemez 250 GB
Grafikus vezérlő Intel GMA 4500M
Kijelző 15,4" matt
Kijelző felbontása 1280x800 (WXGA)
Optikai meghajtó DVD S-MULTI
LAN 10/100/1000 Mbit/s
Wi-Fi
USB 2.0 3 db
Bluetooth
Kártyaolvasó
Kamera
Induló súly 2,88 kg
Akkumulátor 6 cella
Billentyűzet nyelve magyarEzt találtam a leírásában
Próbáltam aku nélkül is indítani és csak akuval is de semmi nem reagál. -
kripo
tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy, Acer V5-121 notihoz létezik olyan progi (win7 alá) ami a benne lévő akkut "csak" 60%-ra (vagy nem teljesen) engedi tölteni, ha rajta van a töltő?
Így kvázi egy szünetmentes tápként funkcionálna vagy marad az aksi ki-be mód, ha hálózatról megy...
Köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
"Bánj mindennel és mindenkivel úgy, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak."
-
Munky9292
újonc
Hali! Vásároltam egy acer v3-551G laptopot és az lenne a gondom,hogy a bios csak 2 giga ramot lát és video memoria pedig 512mb.Win 7 64 bit rendszerrel futtatom és ott pedig 1.47 telepített ramot ismer fel.Mit tehetnék?Válaszokat köszönöm előre is
-
Peak
addikt
válasz Munky9292 #26882 üzenetére
vidd vissza a vásárlás helyére és kérd meg, hogy nézzék meg a gépet, minden rendben van-e vele, s kérd meg azt is, magyarázzák el mi az a BIOS allokáció videokártyának. szóban jelentősen könnyebb.
-
Munky9292
újonc
Specifikáció Hiba jelzése
PROCESSZOR: AMD A6-4400M 2.60GHz
MEMÓRIA MÉRET: 4GB
MEMÓRIA TÍPUS: DDR3
KÉPERNYŐ ÁTLÓ: 15,6"
FELBONTÁS: 1366x768
LED KIJELZŐ: Igen
INTEGRÁLT VGA TÍPUS: ATi Mobil RadeOn HD7670
MEREVLEMEZ (HDD): 500 GB
OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
OPERÁCIÓS RENDSZER: Linux
WLAN (WIFI): Igen
VEZETÉKES HÁLÓZAT: 10/100/1000MBps /Gigabit/
BLUETOOTH: Igen
USB PORT (2.0): 2 db
USB PORT (3.0): 1 db
FIREWIRE /IEEE1394/: Nem
KAMERA: Igen
KÁRTYAOLVASÓ: Igen
HDMI: Igen
MINI HDMI: Nem
MICRO HDMI: Nem
DISPLAYPORT: Nem
MINI DISPLAYPORT: Nem
LOKALIZÁCIÓ: Magyar
SÚLY: 2,4 kg
NOTEBOOK SZÍNEK: Szürkehttp://ipon.hu/webshop/product/acer_v3_551g_nx.m0geu.001_szurke/330815[link]
[ Szerkesztve ]
-
Peak
addikt
válasz Munky9292 #26887 üzenetére
ó jaj akkor bizony vagy kihalászták belőle az egyik modult, vagy hibás a kettőből az egyik.
ha három napon belül van, azonnal vidd vissza az iponnak. ha webshopon keresztül vetted, kiszállitással kérted, akkor 8 napod van visszavinni a vásárlástól számitva.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Munky9292
újonc
az a gond h 2 hete vettem
-
Peak
addikt
válasz Munky9292 #26889 üzenetére
akkor bizony ebből szerviz lesz, sokkal előbb kellett volna reagálnod
biztos nem volt olyan helyen a gép, ahol kibelezhették? kivették a ram modult, vagy kicserélhették ?
rólad nem feltételezem, hogy ilyet tennél.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
PumpkinSeed
addikt
Néztem én is a lapost, de nem mertük szétszedni, nehogy ugorjon a gari. Viszont 2 éves garancia esetén díjmentesen kellene javítaniuk ezt nem?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
simos
tag
Sziasztok !
Segítséget kérnék : Acer notebook-on besötétült a kép (aspire 5552)
Újratelepítettem, vga driver stb....de alig látni a kijelzőt.
Hogy lehet ezt orvosolni? Vagy hardweresen van valami gondja?Előre is köszönöm a segítséget !!!!!
-
Peak
addikt
válasz PumpkinSeed #26891 üzenetére
Természetesen!
-
Peak
addikt
Ha túl sötét és nem jön vissza a kép rendesen, utolsó próbálkozásként egy teljes áramtalanitás akku kivétel segithet.
Ha az sem, akkor LCD inverter gond lehet, nem túl drága alkatrész, javítható, cserélhető.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Munky9292
újonc
Az 1ik mem szar szóval szerviz és köszi a segítséget
-
ebeni95
tag
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire 5920G lapos, pontosabban ő: KÉP.
Amik érdekelnének róla: a 8600M GT videokártya dedikált? MXM II-es? Illetve a 800MHz-s memóriákat kezeli?Előre is köszi!
Üdv!
"Istenem! Adj türelmet a hülye emberekhez, mert ha erőt adsz, megölöm őket!" http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ebeni95 .::70/602-75-44::.
-
iterativequ
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Acer Aspire E1-570G-53334G1TMnks típusú laptopot. 165.000 Ft-ba kerül 4Gb Ram-mal. Szerintetek elég 4Gb Ram vagy még költsek plusz 10.000 Ft-ot hogy 8Gb Ram legyen benne? Nagyrészt játékra használnám, meg netezésre, filmezésre, esetleg videószerkesztésre. Renderelésnél számít a + 4Gb?
Szerintetek megbízható ez a sorozat/laptop? Jó a hűtése? Processzor? A videókártya elég erősnek tűnik.
Most egy Acer Aspire 5742g típusú laptopom van még nem volt vele semmi baj (kb 2-3 éves).
Az Acer honlapján azt írják hogy: "0 THM, 0 Kamat, 0 kezelési költség", de amikor rendelném meg akkor az online hitelügyintézésnél 2 lehetőség közül lehet választani, és egyik se "0 THM, 0 Kamat, 0 kezelési költség".Specifikáció:
Processzor: Intel® Core™ i5-3337U (3M Cache, 1.8 to 2.70 GHz)
Memória: 4GB DDR3 memória
HDD: 1 TB
Kijelző mérete15.6"
Kijelző felbontásaHD 1366 x 768
VGA típusaNVIDIA® GeForce® GT 740M 2GBhttp://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-e1-570g-53334g1tmnks-fekete-mar-2-ev-garanciaval/3096/
-
Peak
addikt
válasz iterativequ #26898 üzenetére
Szia!
Hibátlan kis gép, jó kis hardverrel.
Viszont , ahogyan MINDEN márka minden készülékénél is ugyan úgy fontos, ne feledkezz meg a készülék fél-egy évenkénti szervizben takarításától, használat illetve környezet (porossága) függvényében, mert a csökkent hűtési képesség okozhat hardvermeghibásodást.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- CLEVO X170KM-G DTR -asztali 10900 upto 5,2Ghz/64G HyperX/RTX 3080 16G/WQHD 240hz/1Tb SSD/Win11 eladó
- HP Elitebook 840 G5, FHD,14", i5-8250U, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Lenovo ThinkPad T450 Ultrabook Fekete (14" / Intel i5-5300U / 8GB / 128GB SSD)
- Lenovo ThinkPad T440p- i5 4300M/8GB/500GB Sata
- Lenovo Thinkpad L430 -i5 3210M/8GB/320GB sata
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest