Új hozzászólás Aktív témák

  • hanee

    senior tag

    válasz kybic #10799 üzenetére

    Akkor mit jelent? Kiváncsi vagyok rá, komolyan én is..

    Tény és való, hogy Vista-s oprendszer használatához adják ki a drivereiket és az Aspire gépeket kizárólag Vista-val, vagy Linux-al veheted meg. Én ebből azt a következtetést vontam le, hogy a fejlesztésnél elsősorban a Vista-t részesítik előnyben (talán ez így jobban hangzik az igaz :DD)

    Nem tudom ez miért probléma amúgy? Írod hogy nem kéne megengedni.. pedig valahol ez a jövő, még akkor is ha sokan ragaszkodnak az XP-hez. De tegyük hozzá, hogy EGYELŐRE.

    Félreértés ne essék, nem vagyok Vista vagy XP párti, bár az Aceremen Vista van fent, de most veszek egy kis MSI-t és azon speciel XP lesz (és hülyeség lenne rá Vista-t tenni valószínűleg).. de sosem jutott eszembe erre mást tenni.. megértem azokat is, akik olyan programokat használnak, amikhez Vista alá nincs megfelelő driver vagy változás (ami amúgy spéci eset mert mostmár tényleg nagyon kevés dolog van, amihez nincs JÓ Vista-s driver).. de valahogy úgy érzem sosem fog az sem jól működni, mindig lesz valami búgja.. lassan egy éve követem ezt a topicot (bár nem mindig szólok hozzá) és ezt látom, hogy végül sokan inkább mégis Vista mellett döntenek, vagy kompromisszumot kötnek, hogy pl. nem működik valami teljesen tökéletesen XP alatt..

    hanee

Új hozzászólás Aktív témák