Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Most azt nézem, hogy ami kódot generál az alapból invalid.
Furcsa. Kezdem feladni, hogy veszek széket.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Ryan_Sanchez
tag
Haworth 30% még 8 percig! JUNE304O97U4AX
-
Misogi
aktív tag
100 ezer Ft-ig tudtok ajánlani széket? Tudom hogy szerintetek 100 ezer alatt nem lehet jó széket venni, de ha én most ilyen árkategóriában szeretnék venni, mit vegyek? Olyan opció most nem segítene rajtam hogy semmit. Nem a pénz számít, mert van pénzem, csak most ennyit szánnék erre.
190cm vagyok és 80kg. Napi 8-10 órát ülnék benne. Eddig az IKEA Markus nagyon jól kiszolgált de megfáradt már és kipróbálnék valami mást is.
Gondolkodtam hogy veszek használtan valami Steelcase-t vagy Haworth-ot, de nem küldik futárral én meg nem tudok felmenni értük.
Köszi!
-
LLKobe
veterán
Sokadszor teszed fel ugyanezt a kérdést, és sokadszorra is ugyanaz lesz a válasz. Ha nem tudsz / akarsz még hozzátenni, akkor ebből az ikea székek a legjobbak továbbra is.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Nézőpont kérdése.
1.: A forint sose volt túl jó, és sose kerestünk sokat belőle, most meg aztán végképp fos.
2.: Egy jó szék sose volt olcsó, más valutában sem, hát még forintban.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Misogi
aktív tag
Wow srácok, úgy látszik eddig vakon voltam: https://multibutor.hu/hu/szallitas
Kiderült, hogy van szállítás, egész országon belül, wow. Holnap rendelek is valamit innen.
[ Szerkesztve ]
-
(ex)Cat
senior tag
válasz albiosz #9067 üzenetére
Amúgy ha már innen és új, akkor a [Rim Flexi] mennyire lehet jó?
-
Gabró
tag
Nálam is címpontosítást kért a DHL. A hiba ott volt, hogy rosszul volt regisztralva a telefonszámom, ezért nem tudott felhívni a futár. Mázli, hogy napon belül figyeltem a státuszt, és hogy a hiba az utolsó 4 (nem csillagozott) számjegyből nyilvánvaló volt. Bár hétfői kiszállítást ígért csak, mégis pénteken napon belül korrigált a DHL.
-
LLKobe
veterán
-
laciba77
tag
Sziasztok! Tartósabb széket keresek jó teherbírással (130+), napi 8 óra számítógépes munkához. Mit tudnátok ajánlani? Kösz!
-
Lokids
addikt
Újra írtam a haworthnek én most válaszképp kaptam kódot.
Sajnos munkahelyen nem tudom kipróbálni, de ha működik, akkor rendelek egy fernt.
Úgyhogy akinek volt korábban problémája a 40% -> 20%-al, az írjon nekik![ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Daneee527
csendes tag
Nálam is címhelyesbítést kért a DHL és szintén rossz telefonszámot ír az oldaluk..
Lehet, hogy rosszul töltik ki a feladásnál az adatokat és mindenkinek rossz számot írnak be.. aki esetleg rendelt Hawroth-éktől és nagyon várja a futárt, nézzen rá az adatokra, hátha még időben tudja javíttatni a problémát.
-
TMS0
csendes tag
valaki aki a Haworth honlapról rendelt mostanában, az megnézné nekem, hogy magyarországi cég állította-e ki a számlát? (hogy érdemes-e áfát visszaigényelni, vagy EU-s cég és akkor lecsó)
-
Coyote13
újonc
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményetek, mert tervezek lecserélni egy noname, szétült, gerincferdítő széket. Van egy 2 éves Ikea Markus-unk is, én nem érzem kényelmetlennek és ez mellé vennék egy legalább ugyanolyan minőségű széket.
183cm és 76 kg vagyok, heti 2 nap home office-al, de egy állítható magasságú asztal beszerzése is tervben van, szóval napi max 6 óra kényelmes ülésre keresnék. A keret felső határa 100e jó magyar forint lenne.
Olvasgattam vissza az ajánlásokat, de azok eléggé meghaladják a keretem, HA-n keresgélve viszont belefutottam egy használt Steelcase Think (60e) és egy Sedus Netwin (55e) hirdetésbe, ezekről van valakinek tapasztalata? Szerintetek jobban megérné valamelyik, mintha még egy Markus-t vennék? (ami 75e most... fele ennyiért vettem még anno)
Köszi előre is a válaszokat! -
VÁMpír
aktív tag
Próbált már valaki a nem magyar Haworth oldalról rendelni széket Magyarországra?
(Gondolom 27%-nál mindenütt alacsonyabb az ÁFA.) Működött?[ Szerkesztve ]
-
Merigyuk
csendes újonc
Sziasztok. 40%os kupont gondolom senki nem pörgetett úgy , hogy ne is használta volna fel 😀? Ha véletlenül valaki tovább adná szívesen fogadnám. Amikor új inkognitó ablakban próbáltok újat pörgetni akkor csak kamu email címet ìrtok be vagy új kamu nevet is, vagy igazából mind1 mert úgysem figyeli ezt senki ? Csak nem akarom hogy végül szoljonak hogy csaltam és fizessem ki a teljes árat 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.