Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZOLL30
tag
Köszi a kijavítást, én nagyon nem értek hozzá, csak keresgélek és tőletek szemezgetek és kérdezek
Viszont a kolleganő állította a hirdető cégtől, de akkor ebből az jön le, hogy Ő sem ért hozzá
Akkor vajon mit cserélnek ki "szivacs" címszó alatt..[ Szerkesztve ]
élni, és élni hagyni..
-
Veron
addikt
Remélhetőleg az egész mesh ülőlapot.
Egyébként a Mirra 1-nek (és classic Aeronnak is) van egy szivacs betétje elöl középen a mesh alatt. De kizártnak tartom, hogy arra gondol, mert nem lenne értelme csak azt cserélni."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
-
-
donki
senior tag
Én Kinnarps széket vettem magamnak. 4 éve vettem kb 400k körül volt az ára. Nagyon sok minden konfigurálható rajta, kerekek, szövet, nyaktámasz, kartámasz stb, szóval széles ártartományban mozog az ára. A kartámaszt borító műbőr nagyon hamar lefoszlott róla és a szövet sem olyan tartós mint ahogy azt állították.
Én most azt gondolom, hogy egy 30 -40 ezer forintos széket nyilván nem lehet olyan sok ponton állítani, dönteni mint egy 400 ezer forintos széket, de ha van olyan beállítása, ami mellett kényelmes számomra, és én magam akarom egyedül használni, akkor irreleváns, hogy a nem kényelmes állapotok közül hányfélét tud még. Ami a tartósságot illeti, ez most már számomra nem szempont, mert már nem hiszek benne. 400 ezerért már 10 darab 40 ezer forintos széket lehet venni, ami nyilvánvalóan tovább tart, mint egy akármennyibe kerülő szék.
Még egyszer nem veszek drága széket, mert már abszolút semmi értelmét nem látom. Akármilyen profi váza van, a szövet az szövet, a műbőr az műbőr, pont ugyanúgy mint az olcsó székeken. -
albiosz
őstag
Nem tudom hogy kerül műbőr a karfára. Steelcase/HM esetében és más irodai nagyüzemre tervezett székek esetében puha habosabb műanyaggal találkoztam leginkább. Párszor voltam a Kinnarps székházban egyéb ügyből, nekem az volt a benyomásom, hogy ők a dizájnra mentek rá inkább.
-
LLKobe
veterán
Ami a tartósságot illeti, ez most már számomra nem szempont, mert már nem hiszek benne
Mert sajnos nem a jó székre adtál ki sokat. Sajnos ami drága az nem feltétlen jó. Eleve ha végig nézed a top gyártók székeit, soha sehol nem fogsz műbőrt találni, nem véletlenül.
Én 8 éven át minden nap 8 órát ültem egy Aeron-ban, és a 8. évben annyiban különbözött az első naptól, hogy több volt rajta a por.
De abszolút megértem a következtetéseket amiket levontál, ebben az esetben valszeg én is erre jutottam volna. Csak azt mondom hogy ha egy igazán jó széket veszel, akkor más lesz a tapasztalat a végén.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
donki
senior tag
válasz albiosz #9758 üzenetére
Vannak multik Magyarországon, akik Kinnarps-ot használnak, és dolgoztam is ilyennél, elégedett voltam a székkel. Amúgy sok rész cserélhető rajta külön-külön, alkatrészek is vannak hozzá.
De az otthoni használatban nem vált be. Ami a karfát illeti, a kemény karfán van valamilyen puha hab és azt elfedi valamilyen műanyag réteg, az egyszerűség kedvéért azt mondtam rá, hogy műbőr.@LLKobe:
Erre a műbőrre ne menjünk rá, fogalmam sincs milyen anyag, a lényeg, hogy tönkrement rajta. Azt mondjuk nem említettem, pedig lényeges, hogy garanciálisan cserélik, ez mindenképpen mellettük szól. Meg az is, hogy lehet cserealkatrészt rendelni. Tehát ha valaki úgy gondolkodik, hogy vesz egy drága széket, és mondjuk két évente kicseréli rajta a kartámaszt vagy kereket vagy ami tönkrement, az tulajdonképpen egy racionális döntés lehet.[ Szerkesztve ]
-
P85
újonc
A Markus Jarvfjalletre váltás nekem is megvolt. Azt kell mondjam a Markus jóval kényelmesebb volt. A Jarvfjallet-nek elég kemény az ülőfelülete, a háttámla ellenállását nem lehet állítani, fixálni meg csak 3 állásban lehet. A háttámla mesh se ad túl ergonomikus tartást. 168cm/80 kg vagyok. Vissza is vittem és rendeltem egy Haworth Fern-t. Nyílván nem egy árkategória de 100K körül is lehet szerintem ikeánál jobbat találni.
-
mikecpl
csendes tag
Sziasztok!
Székvásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket. Napi 8-10 órás ülőmunkához kellene elsősorban és eléggé izgő-mozgó vagyok, szóval nem hátrány, ha nem csak tökéletes tartással lehet benne ülni. Magasságom: 172cm, testsúlyom: 72kg.
Elsősorban ezt néztem ki, nem tudom bárkinek van-e tapasztalata vele: https://www.xxxlutz.at/p/dieter-knoll-drehstuhl-in-webstoff-netz-schwarz-001319006803
Árkategória: max 5-600 euró.
Köszi előre is!
-
LLKobe
veterán
válasz mikecpl #9762 üzenetére
Az már egy egész értelmes keret, kapsz belőle jó széket is.
A linkelt darabot és boltot sztem felejtsd el.Szerintem vagy kicsit toldd meg a keretet és vegyél egy új Zody-t, vagy esetleg várj egy újabb akcióra és egy Fern-t.
Vadiúj minőségi cuccok, 12 év gari, minden is állítható rajtuk.Amit írtál hogy izgő-mozgó vagy, arra a Fern lenne a jobb, annak a háttámlája veled együtt hajlik.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Ermac
tag
Hali a Steelcase reply székek amiket linleltél ezek használtak ?
We are Many You are but One
-
-
zsolesz7503
tag
Sziasztok szép kellemes napot!
Ötletem sincs milyen széket lehetne venni napi 8 óra gépezésre 175cm magas öcsém és 135 kiló. Sajnos le van százalékolva dolgozni nem tud egészségi állapota miatt. Ezért is vennék széket a keret 100.000ft maximum. Van bármi használható ennyiért? Előre is köszönöm.
zsolesz
-
Lokids
addikt
válasz zsolesz7503 #9770 üzenetére
Ilyen súly mellé sajnos nagyon limitáltak a lehetőségek. Valószínű itt is egy Használt Steelcase lenne a legjobb megoldás.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
LLKobe
veterán
válasz zsolesz7503 #9773 üzenetére
Szerk.: ezt is csak 120 kilóig ajánlják
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz zsolesz7503 #9775 üzenetére
Esetleg ITT nézelődj, ez az összes szék 150 kiló teherbírású. Próbálj úgy választani hogy karfa magasság állítható legyen legalább.
-
Merchior
tag
Használt Herman Miller Mirra 1-ek elérhetőek egy 100-asért. Jó árnak tűnik ránézésre, a képekről sajnos nem látom, mennyire kopottak valójában, de valaki hátha el tud menni megnézni és épp keres egy ilyet.
-
motown5l
senior tag
Hellosztok. Vásároltam egy Anda seat dark demon dragon pro széket olyan két hónapja. Véleményemet szeretném veletek meg osztani. Minden nap benne ülök.. Anyaga nagyon jó. És nem nyúlik meg a 93 kg, tol sem.
A szék nagyon erős, és masszív. A derektamaszt kicsit nehéz volt meg szokni. Párszor le is vettem még az elején. De most már nehéz lenne nélküle lennem. Meg szoktam és jól érzem magam benne. Szimulátor játékokhoz.,vagy bármilyen más játékokhoz nagyon ajánlom. Nagyon jó, ötlet hogy a karfakat lehet forgatni, és nem csa, emelni.. Nagyon, jó, ötlet volt aki, ki találta. A karfak kényelmesek. Nem műanyag, hanem valami szivacsos anyaggal van, borítva. De vettem rá egy kiegészítő szivacsot is rá pluszban. Nem lötyög a szék. A fejtamasz nekem, pont megfelelő magasságban van. 175 cm vagyok. Szóval, nem bántam meg a vásárlást. A tisztítása könnyű.[ Szerkesztve ]
-
Antibá
tag
Sziasztok!
Széket keresek.
185cm és 117 kg vagyok, széles vállakkal.
Az Ergohuman Elite 2 széket néztem ki magamnak.
Van olyan aki ismeri a márkát, vagy a típust? -
gergelyilles
csendes tag
Sziasztok. Jelenleg 2 éve egy Newskill takamikura carbon edition-t használok de gyári hibás és leszeretném cserélni. Jelenleg 40-100 között olyan választék van, hogy csak néztem mint Rozi a moziban.
Merre induljon el az ember ha rendes széket szeretne vásárolni?
(Mondjuk olyan 100 környékén)Greg
-
ZOLL30
tag
Sziasztok,
használ valaki Profim Lightup 250-s széket?
Érdekelne a tapasztalat, vélemény.Köszi
élni, és élni hagyni..
-
Barell
senior tag
Sziasztok! 100k alatt keresem a tökéletes széket. Napi több órát ülök a gép előtt, játszok. Amik nálam nagyon esélyesek az eddig a Gamvis Phanton, Genesis 550 illetve az Auchanbn van a saját Qlive ami meglepően kényelmes és jó hatást keltett. De várom az ötleteket, köszönöm!
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kényelmes széket vásárolni, számítógép elé.
Változó az időtartam amit előtte ülünk, de ez néha elérheti a 8-10 órát is. Főleg játék.Mikor meleg van, akkor a bőrünk direktben is érintkezik a felülettel, szóval gondolom a bőr és társai kiesnek, de nem is érdekel.
Árat nem adok meg, fogalmam nincs ezekhez, abszolút nem ismerem a piacát.
A lehető legolcsóbb, de ezzel együtt legkényelmesebb érdekelne, kartámasza lehet.
Csicsa és társai sem érdekelnek, sima teljesen fekete is jó akár.A rendelkezésre álló hely, ahova "begurulunk", tehát az asztal alá úgymond:
Magasság: 70 cm
Szélesség 63 cmKorábban egy random, fém lábú, de valami gumis műanyag talpas széket használtam itt, viszont az folyamatosan feltöltődött ennek ellenére is, így ha maguk a lábak nem fémek, az még talán jó lenne.
Szőnyeges a teljes szoba.Nagyon köszönöm előre is.
Malaka!
-
Phobion
őstag
Sziasztok
Magyarországon lehet valahol vásárolni Herman Miller székeket?
-
Lokids
addikt
válasz spleenszuru #9786 üzenetére
Azért baj, hogy árat nem adsz meg, mert így nagyon nehéz ajánlani. Továbbá a súlyod és magasságod sem árt tudni.
De ha a határ a csillagos ég, akkor:
Haworth: Fern, vagy Zody
Herman Miller: Embody, Aeron (mesh)
Steelcase: Gesture, Leap, Karman (mesh)Ezek nagyon nagy valószínűséggel megfelelnek. És arra is van kitalálva, hogy valaki 8-10 órát töltsön el bennük.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
spleenszuru
őstag
Nem, nem csillagos ég, a minél olcsóbbat azért jelöltem.
A hiányzó adatok jogosak: 183 cm, 95 kg.
Gondolom, akkor 100k alatt nincs is megfelelő? 50k alatt meg teljesen esélytelen?
Az igények amúgy nem nagyok, jelenleg hónapok óta egy fa széken ülök, a támlája a hátam közepéig ér, van rajta egy párnázásnak nem nagyon nevezhető valami, képzelheted..Malaka!
-
LLKobe
veterán
válasz spleenszuru #9790 üzenetére
-
-
LLKobe
veterán
válasz Phobion #9792 üzenetére
Szerintem engedd el a fejtámlát. Amiatt egy gagyibb széket venni mert van rajta fejtámasz, nem jó biznisz. Hidd el nem igazán fog hiányozni.
A fejtámlákkal az a baj, hogy a legritkáb esetben jók, még a drága székeken is.
Vagy nem a jó helyen van, vagy nem állítható eléggé, túl elöl van, túl hátul van túl puha, túl kemény stb.[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz Locutus #9795 üzenetére
Szerintem 150k-ig minden más felejtős a markuson kívül.
Ez nettó hülyeség már bocs. A markus egy nagyon alap szék, csak a sok gari szól mellette kb., egyébként nem nagy szám. Egy szék amin a kartámasz semmilyen módon nem állítható, nem ergonomikus. Ha nem centire a te méreted, fájni fog benne mindened egy idő után.Amúgy ha bőröset veszel a markusból, annak kicsit puhább a karfája is.
Bőr = műbőr = pár hónap alatt lefoszik. A legrosszabb tanács. Műbőrt minden esetben kerülni kell ha lehet, mind szétfoszlik, csak idő kérdése.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Locutus
veterán
Az előző markusom bőrös volt, és csak több mint 10 év után kezdett a bőr mállani rajta.
A karfát pedig megoldottam fix magasítással (csavarozott közdarab), amennyi nekem kellett rá
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
LLKobe
veterán
válasz Phobion #9799 üzenetére
Amit linkeltem teljesen frankó, minden állítható rajta ami kell.
A karfája nem tudom mennyire puha, általában nagyon nem puhák mert úgy hamar összenyomódna és tönkremenne. Max veszel rá pár ezerért egy szivacsos feltétet.
Ilyen ár mellett belefér szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest