Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merigyuk
csendes újonc
Szuper, köszi akkor én is csak email címet írok át , csak fura lesz nekik hogy ugyanazzal a névvel regisztráltak és majdnem ugyanazzal a címmel csak 01,02,03 a szám benne 🤣. És végül mit csináltál ? Gondolkodom én is a 30%ban ...de jó lenne 40. Ez csak június végéig lesz szerintetek ? Nekem egy idő után errort ír , akkor várni kell ,de mennyit ? H újra lehessen pörgetni ?
-
Lokids
addikt
válasz Merigyuk #9101 üzenetére
A legelején kaptam egy 40%-os kupont ami 20%-os kódot adott. Supportnak jelentettem és tegnap küldtek egy 40%-ot adó kódot.
De amíg az elején sikerült kipörgetnem a 40%-ot, azóta több mint 400x próbáltam és 1x sem adta be. Továbbá az utóbbi pár napban bármilyen kódot is ad, az érvénytelen.
Szóval valahogy kezelik a tömege "igénylést".If you chase two rabbits you will lose them both.
-
TMS0
csendes tag
Köszi a válaszokat, akkor elvileg magyar cégként adnak számlát, tehát megéri cégként venni az ÁFA miatt.
Mindenki aki rendelt széket kártyával fizetett? Mert nekem sajnos nincs céges kártya, átutalásos fizetési módot nem láttam a honlapon. Nincs valakinek valami ötlete? Supportnak már írtam, de kb 3 nap után válaszoltak a két kérdésemből egyre (céges adószám) az átutalásra persze nem...
Bocs megint az OFFért
-
Na, így egy nap után máris sikerült megszoknom, hogy a Haworth Fern fapad verzióján nincs fejtámla. Tényleg nem kell.
Elsőre fura volt a szék, de pár perc alatt rájöttem, hogy ez iszonyat jó. Az ülőpárna nagyon el van találva, a 100+ kilóm alatt se túl kemény, hülye üléspozícióban sem: néha hátra szoktam dőlni és felteszem a lábam az asztalra. Utóbbi kicsit féloldalas, s ehhez nagyon jól jön az, hogy az egyébként is nagyon jó háttámlának van egy kis hajlékonysága, így féloldalasan is kényelmes tud lenni. A hátradőlés dugóereje is nagyon ott van, könnyen állítható, kőkemény is tud lenni.
Nekem eddig csak IKEA Markus és Jarvfjallet székeim voltak, ezek gyakorlatilag deszkpadok, nulla rugóerővel. Persze nyilván olcsóbbak is, tök más kategória. Volt szerencsém tegnap kipróbálni egy Haworth Zody-t, ami azt hittem max kb féláron van, erre kiderül, hogy alig olcsóbb, mint a Fern. Ahhoz képest nem valami jó, a Fern +30% árért sokkal-sokkal kényelmesebb.
Make Asia Great Again!
-
LLKobe
veterán
-
Nekem vágta a Zody támlájának felső éle a hátamat, valószínűleg mert 190 cm magas vagyok, s emellett még hosszú is a felsőtestem. De a hátlap amúgy sokkal gagyibb, mint a Fern esetén, és az ülőlap is fapadosabb. Persze nem foglalkoztam vele sokat, lehet nem állítottam be jól.
Make Asia Great Again!
-
Merigyuk
csendes újonc
Amikor kosárba rakom (én is az alapot választottam ) és végül 30% kedvezmény lesz...nem dobja be a 40et , a végén meg nehogy lemaradjak, úgyh inkább megrendelem. Csak annyit kérdeznék , hogy itt nem lehet semmit beállítani , hogy milyen színű legyen vagy + opciókat hozzáadni elvenni ? Itt kapjuk az alapot és kész ? Fekete színű és ám ez az újabb verziója ahol már nincs háttámla ? Vagy azt is lehetne kérni csak külön ? Köszi előre is, aki ezt jobban érti és leírja.
-
Merigyuk
csendes újonc
Köszi szépen a választ , nem akarok extrákat , csak nem tudtam mit tartalmaz pontosan.
-
Met
nagyúr
Szék aljából a teleszkópot hogy lehet kiszedni?
A csillag lábból könnyen kijött, abból az alapból nem tudom kibányászni amit az ülőlap aljára kell csavarozni.
IKEA Markus ha számít, próbáltam csavarni csőfogóval de szigszalag+szilikonlap ellenére szétcseszte a festést."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Freeman11
csendes tag
Sziasztok!
Látom, hogy többen rendeltetek a Haworth webshopjából az utóbbi időben. Én is érdeklődök egy Zody iránt, így szeretnék kérni egy megerősítést valakitől aki rendelt mostanában ilyen széket, hogy milyen funkciókkal kapta. A honlapon említ minden funkciót, de nem tudom, hogy ezt azt jelentené-e, hogy mindent meg is kapom. Az ülőlap előre-hátra mozgatásának lehetősége, ill. az ülőlap előre dönthetősége ugyanis bizonyos források szerint extrának számít.
-
Merigyuk
csendes újonc
Sziasztok! Akinek már megérkezett az új Fern akciósan 😀, esetleg ìrnátok még róla benyomásokat ? Elvileg kb 1het alatt jött meg ugye?! Nem tudom kivárni , hogy itt legyen 😀. Magasság miatt is sokszor ajánlottátok itt, 195 cm vagyok kb és láttam videókat ahol azt mondták, hogy a kihúzott ülőlap miatt hátul egy nagyobb rés lesz és az nem valami jó , ha úgy használjuk....ezzel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Mert hát magas emberek esetében, ugye ki kell húzni az ülőlapot...köszi előre is 🙂
-
Mynock
tag
Sziasztok.
Ezt a Gamvis márkát ismeri valaki?Mert írnak minden szépet meg jót magukról.
[link] -
-
A dizájn oltárán beáldozott ergonómia. A gamer székek általában az autós kagylóüléseket másolják, ami kialakításnak (jó oldaltartás, lyukak a biztonsági övnek, stb) nulla értelme van egy forgószéknél, sőt általában inkább hátrány, és minden esetben a dizájnért fizetsz extrán. Tehát ugyanabban az árban egy hagyományos irodai szék jobb szokott lenni ergonómiában, és neked kell eldönteni, hogy a gamer dizájn megéri-e a felárat.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
IKEA kategóriánál számítani kell arra, hoyg 2-3 évnél nem feltétlenül fogja tovább bírni. Nálam az Jarvfjallet 2 év után a rugója kikopott, most 3 éves korára pedig már nagyon nyeklett-nyaklott az egész, így vettem végül egy a Haworth Fernt. Mondjuk én full home office-ba vagyok és 100+ kilóval, szóval alattam extra terhelést kap minden. Leginkább azért jó az IKEA, mert könnyen ki tudod próbálni.
Itt a topikban a multibutor.hu ajánlott, ahol ugyan használt székeket kapsz, de elvileg szépen felújítottak és jó minőséget képviselnek. Én ebben a 80-100e körül árban inkább onnan vennék, ki is lehet próbálni.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Misogi
aktív tag
Ezt a multibutor.hu-t miért ajánlja itt mindenki úgy mintha default lenne hogy itt mindenki pesti?
Egyébként én IKEA Markus-t használok, 81kg-val, full home-office-ban. Teljesen megfelelt, viszont ez tényleg csak 1-2 évig lesz kényelmes. Plusz, egyáltalán nem testreszabható.
[ Szerkesztve ]
-
Elég egyszerű a magyarázat: kis ország vagyunk, a főváros meg aránytalanul nagy a többihez képest, így nincs abban semmi különleges, hogy a legtöbb fórumozó itt lakik meg eleve sokminden sajnos csak Budapesten érhető el személyesen.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Helmoras
őstag
Megjött nekem is a fern. Nagyon klassz, pár napig egy Ikea markust hasznaltam, az ulolap hossza nekem azon kocsit rovid, a fernen se sokkal hosszabb de az hogy vizszintes iranyban kihuzhato naaaagyon jo, a himbalozos rugoja is sokkal erosebb, a karfa is nagyon allatt, osszessegeben szerintem megerte, remelem sok sok evig velem lesz, köszi az ajanlast!
-
Lokids
addikt
Nos végre én is Fern-ben ülök. Kényelmes. A karfa beállítást viszont tanulni kell. És sajna relative könnyen el is mozdul.
Kicsit féltem, hogy előrehúzott ülőlapnál probléma lesz-e a "rés", de szerintem ez rendben van. Bár tény, hogy alapon az ülőlap nem túl nagy.Lehetett volna gyárilag 2-3 centivel hosszabb. De a háttámla isteni. még a +lumbar support nélkül is. Fényévekkel jobb, mint az előző székem.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
bisiz
tag
Sziasztok! Egész napos ülőmunkára milyen széket ajánlotok? Az asztalom állítható magasságú, úgyhogy sokszor erőltetem az állást, de egy kényelmes széket szeretnék, ami kevésbé vágja tönkre a derekam. Maximum 200ezret szánnék rá.
[link] ezekről vélemény?
Látom, hogy sokan haworth-ot hajtanak, de nem tudom őszintén, hogy megéri-e azt a felárat, amibe kerül.[ Szerkesztve ]
MSI x570-a pro, Ryzen 7 5600x, BQ Dark Rock pro 4, G.skill DDR4 2x16gb 3200, AMD Radeon 6900XT, Corsair rm650x
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...