Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz adalbert1 #5848 üzenetére
Tudod, az alap elgondolás jó, csak megint túl lett pörögve...
Azt mondom, amelyik rendőr korrupt, az Taigetosz... De van egy olyan probléma is ezzel a cikkel kapcsolatban, amit már nem említ, hogy amennyiben felajánlja az "álruhás ellenőrző" a kenőpénzt, te meg nem fogadod el, és nem jelented, akkor ugyanúgy felnyom, mert nem jelentetted azonnal. Sajnos még a mai napig megkérdezi 10 emberből 5, hogy "nem-e lehetne-e itt-e fizetni-e önnek-e?", és ilyenkor a legtöbbünk, jómagam is csak annyit mondunk, hogy ezt meg se hallottam, csoszogjon el szépen a postáig, és fizesse be ott.
Ez innentől megszűnik, egy nap lesz 5-6 jelentésem az ügyeletes felé, hogy megpróbáltak megvesztegetni, ugyanis nem tudhatom, hogy nem ellenőr-e a "vesztegető" személy... Az Ügyeletes, meg a parancsnok pedig befarcol...
Kicsit megint túl van bonyolítva..
Nameg a kamu bejelentésekről ne is beszéljünk, nálunk most volt éppen egy ilyen, el se merem mondani...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
titán
válasz adalbert1 #5848 üzenetére
Beszeltunk mar rola innentol, gusztustalan, embertelen, nem folytatom. (hozzateszem nem vagyok rendor, egyszeruen az eljaras gyomorforgato szamomra)
A nagyfejek elsullyesztenek ki tudja mekkora penzeket es jonnek ezzel, amivel megint a kisrendort toljak bele a xartengerbe.
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
Sziasztok!
Ha valaki át akar vágni, akkor a rendőrség számlaszám, illetve név alapján le tudja nyomozni?
Illetve fel szeretném jelenteni, akkor mennyi idő múlva lenne az ügyből valami ? -
ch003067
addikt
válasz tolts.hu #5855 üzenetére
Háth, meg***ptam már egyszer-kétszer, de nagyon jó vételnek tűnt a dolog, és a gyereknek gyorsan kellet a pénz, ezért alakult így a dolog. Tanultam belőle, bár most, hogy megmondtam a gyereknek, hogy ügy lesz belőle, lehet, hogy visszautalja a pénzt. ( Adja az Isten, hogy így legyen)
Amúgy, ez a 6 hónap nagyon sok, bár szerintem megéri, mivel a gyerek legalább tanul belőle -
Tipo16V
aktív tag
Sziasztok, elsősegélydoboz és elakadásjelző háromszög hiányában milyen büntetésre számíthatok, ha esetleg egy közúti ellenőrzés alatt erre fény derülne?
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
kételkedem
addikt
válasz Tipo16V #5860 üzenetére
Többre, mint amennyibe a felsoroltak megvásárlása kerül!
háromszög + elsősegély felsz. összesen 4-5 ezerből megvan![ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Tipo16V
aktív tag
válasz kételkedem #5861 üzenetére
jó persze, nyilván venni fogog majd, csak még nincs
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Vertigo18
addikt
válasz Tipo16V #5860 üzenetére
Amennyiben elkap a kollega, akkor a helyszínen dönt a szankcióról... Ez 3ezertől 20k-ig terjedhet, de lehet figyelmeztetés is, ugyanis nem egy nagy szabálysértés.
Én, ha büntetek, akkor általában ez 3k, de természetesen a kuncsafttól is függ, a legtöbb, amit ilyenért adtam, az 10k volt, de természetesen ő "roppant szimpatikusan" viselkedett...
Illetve ott van a 3. lehetőség is, a feljelentés, ami max. 30k, ha jól tudom, bár ezesetben 2 szabs. valósul meg (gondolom, elvégre 2 különálló kötelező tartozékról van szó), így több is lehet...
Tanácsom: vedd meg, jobban jársz, ráadásul a háromszög életed végéig, az EÜ. csomag meg 5 évig jó.
-
AMD Power
titán
Jó napot az Uraknak!
Érdeklődni szeretnék... egyik kollégám felvetette ,hogy nem mennék el Rendőrnek! Őt érdekli a dolog és elkezdtünk beszélgetni róla. Mondta ,hogy ő már beszélt is valami illetékessel is ez ügyben. Adyligeten lenne a képzés. Az létezik ,hogy csak 5 vagy 6 hónap lenne? És utána 1 év ilyen "próba" szolgálat követné?
-
Vertigo18
addikt
válasz AMD Power #5864 üzenetére
Gyorsított eljárás
Írtam mostanában 2 ilyen környezettanulmányt is, nem tudom mi lett a vége...
Mindenesetre, ha érzel ilyen ambíciót magadban, nem árt, ha nem csak egy haverral beszélsz, hanem még néhány véleményt összeszedsz...
Illetve nem árt, ha elolvasod itteni pár kollega hozzászólását is, és ha még mindig érzel magadban ingerenciát, akkor hajrá, sok sikert!
-
Vertigo18
addikt
válasz AMD Power #5866 üzenetére
Nos...
Képzési idő alatt fizetés??? LOOOL!!! 4k, baszki, ami ha 5ös vagy, felmehet akár 8k-ig is!
Az elvezénylésről meg csak annyit, hogy a mostani, hasonló képzésben részt vevőket (az összeset) Budapestre vezényelték a Készenléti Rendőrséghez! És ott vannak (ők csak) fél évig!!! Beleértve a Debrecenieket, a Miskolciakat és a Győrieket is...
-
Vertigo18
addikt
válasz AMD Power #5868 üzenetére
A képzés természetesen heti 5 nap Adyligeten... esetleg a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában...
És a 8k az első félévtől akkor, ha 5.00 volt a féléves átlagod...
Előtte szigorúan 4k + 2k, ha rajpk. vagy, illetve +4k, ha szakaszpk.
Legalábbis tavaly még ez volt.Itt nem a megélhetésről van szó, ez iskola...
szerk.: bocsi, kimaradt: kapsz kaját, naponta 3at, ha akarod, ha nem, füzeteket, egyenruhát, szállást, könyveket, cerkát... Az egyetlen probléma, hogy emiatt másfél millával lógsz a sulinak (!!!), ami a két év alatt megy le nullára. Mondok egy példát: a haverom 1 hónap után mondta, hogy neki ez nem kell, otthagyta az egészet és továbbállt a Rendőrtisztire, így vissza kellett perkálnia 1.3 millát...........
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz AMD Power #5870 üzenetére
Természetesen nem KELL ott laknod, azonban akárcsak a normális suliban, be kell járnod. Természetesen ha pl. pesti vagy és Adyligetre jársz, akkor nem kell bent laknod...
Én konkrét példát mondtam, akkor így volt, nem tudom most hogy van, de szerintem ez nem változott. Így próbáltak magukhoz kötni anno minket. Illetve aláírsz egy szerződést, hogy 2 évig rendőr maradsz, amely időtartam alatt BÁRHOVA vezényelhetnek, és te nem tehetsz mást, csak bólogathatsz... Ez viszont most is tuti így van, így lehet, hogy pl. a baranyaiakat is felvezényelték a 2 éves képzés utolsó fél évében a pesti Készenlétei Rendőrségre.
-
legenda
válasz BÁ Nutrition #5872 üzenetére
nettóra gondolsz? mert ha igen, akkor szerintem indulónak - alapesetben - nincs az még annyi sem...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz BÁ Nutrition #5874 üzenetére
sajnos még akkor sem nagyon! esetleg olyan szerveknél, ahol van valamilyen "központi" pótlék...stb!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
káen
tag
120-at a járőrvezetők kapnak kb. Egy új felszerelő -gondolom- olyan 80-90 körül.
A másfél millás visszapengetésről hallottam egy jó történetet: el akarták játszani egy csókával ezt, ő meg kért tételes számlát róla (mindenről, az utolsó lőszerről is). Hogy-hogy nem..rögtön lement az összeg 300k-ra -
AMD Power
titán
válasz BÁ Nutrition #5878 üzenetére
A rokonságban ha jól tudom van két rendőr ezredes.
-
runner 125
nagyúr
válasz AMD Power #5879 üzenetére
Nem is olyan régen engem is elkezdett foglalkoztatni a téma, utánaolvastam én is.
.. valami olyasmi rémlik, h okj-s képzésre 24 éves korig lehet jelentkezni - ebbe belefértek még?[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
AMD Power
titán
válasz runner 125 #5880 üzenetére
Én már nem....
A kezdő 80K körüli fizetés az első 1 évben lenne?
-
AMD Power
titán
válasz BÁ Nutrition #5882 üzenetére
A nyelvpótlékhoz középfokú C vizsga kell ugye....!?
Mióta vagy rendőr?
[ Szerkesztve ]
-
IRON STORM
őstag
Sima járőr 90 körül
Járőrvezető 110-120 között
KMB, Váltás Pk 140-145Csak a TDi!
-
titán
válasz IRON STORM #5884 üzenetére
Nevetseges az egesz. Raadasul ezert mit kell elturniuk.
-
Vertigo18
addikt
Nyelvpótlék alap C 4k!
-
Stafni
aktív tag
válasz IRON STORM #5884 üzenetére
Akkor öcsém szomszédja ezért lopja a gázt!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz AMD Power #5883 üzenetére
11hónapja
nyelvpótlékot kapsz alap ABC, közép ABC, és felső ABC után amivel a legjobban jársz
és max két nyelvből. bár amennyire tudom három után is lehetne kapni csak nem adnak nálunkyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Kassadin
addikt
Hello bello! Tételezzük fel hogy felvesznek rendőrtisztire és végig is csinálom utána mennyire tudsz megélni a fizetésedből van-e lehetőség feljebb lépni a ranglétrán?
Üdv: Kassadin -
legenda
válasz Kassadin #5892 üzenetére
attól függ, hogy konkrétan kitől kérdezted, mert azt biztosan nem lehet pontosan megmondani előre - látatlanban -, hogy én mennyire fogok tudni megélni a fizetésemből, és mennyivel jut(hat)ok esetlegesen feljebb a ranglétrán - utóbbit nálam pláne nem -, miután te elvégezted a rendőrtisztit...
komolyra fordítva - és jól értelmezve azon kérdést, amit rosszul fogalmaztál meg; tudja a fene, hogy évek múlva miként lesz, de szerintem már most sem mondható kifejezetten jónak a rendőri fizetés, és nem javuló tendenciát mutat a grafikon...
feljebb a ranglétrán? lehetőség mindig van, de elég sok tényező függvénye...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vertigo18
addikt
válasz Kassadin #5895 üzenetére
Oda viszont nem kell a rendőrtiszti...
Sok tényező befolyásolja az előremenetelt, köztük olyan általánosak is, mint a civil szférában, hogy mennyire vagy jó a főnöknél, vagy mennyire tudsz nyalni... Bocs, hogy így írom..
Egyébiránt a feljebbjutáshoz olyan tényezőket is figyelembe kell venni, hogy pl. az adott helyen van-e olyan beosztás betöltetlenül, amelyet te pályáznál.
A csillagokról direkt nem beszéltem, az a Rendőrségnél nem pálya.
Egyébként nem értem mit értesz "sokkal magasabb szintű elvárások" alatt...
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz runner 125 #5898 üzenetére
Igen, feljebb olvastam ezen az oldalon, pont ilyesmit boncolgattak a kommentelők.
A rendőrtisztire meg olyan tanulmányi eredmény kell, amit én biztos nem fogok megütni. Marad a katonaság.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz Kassadin #5899 üzenetére
Nem igazán vagyok tisztában a felvételi követelményekkel a bevetésieknél, de ha valaki egy kis érdekességet akar látni, akkor megnézi az évenkénti fizikai felmérő követelményeiket... Az ugyanaz, mint a "mezei" járőrnek!
Mi lecsekkoltuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest