Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolts.hu
őstag
Ezer millió dolog lehet, de ezt csak ha rendőrként dolgoznál utcán x évet, akkor értenéd meg.
A másik: bűnmegelőző hatás: ha esetleg töri is az ember a fejét valami rosszaságon, de látja hogy működik a járőrözés, dolgoznak a rendőrök, nem fogja megkockáztatni hogy bevigyék, inkább eláll a cselekménytől, lehet csak aznapra, de hát már ez is több mint a semmi.www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
titán
BÁ Nutrition, -NOKIA-
Igy mar ertem, koszonom szepen!
-
tolts.hu
őstag
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Vertigo18
addikt
válasz BÁ Nutrition #6950 üzenetére
kiadott utasítás, teljesítmény kényszer, területen található bűncselekmények elharapózása, figyelő szolgálat, egyéb akció...
csak még néhány ok, amik lehettek...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
tolts.hu
őstag
válasz Vertigo18 #6957 üzenetére
A III.kerületben lakom, valószínű a sziget rendezvény miatt van elrendelve a fokozott ellenőrzés. Ma kocsikat is igazoltattak felénk, olyan helyen, ahol még soha nem láttam ilyet.
Maximum a fő utakon láttam eddig igazoltatást, nem a mi kis utcánkban.www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Sanyabá
senior tag
válasz Debilon #6934 üzenetére
A figyelmeztető lövésre: rendszer váltás előtt:,a nyugati határ résznél , felszólítás, majd lövés a testre és a második lövés a levegőbe. Nem tudok egy esetről sem hogy vizsgálták volna melyik lövés volt előbb.De százszor is meg gondolták a határsértést a elkövetők.
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
killer1203
senior tag
Sziasztok!
Elég érdekes lesz a kérdés, olyan dolgok történnek mostanában felénk hogy 10-15 percig égő dolgokat dobálnak a keritések elé, sajnos tudom is hogy kik azok, ha hozzánk is kerülne ilyen meglepetés csomag, és én szépen utánuk megyek valami népnevelővel elmagyarázni nekik a dolgokat, jól gondolom hogy azzal saját magamnak csinálok ügyet ?
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
tolts.hu
őstag
válasz killer1203 #6965 üzenetére
Inkább vedd fel őket kamerával, és ha úgy is tudod kik azok, névvel-címmel-adataikkal jelentsd fel őket!
-
FerNandor
őstag
válasz tolts.hu #6966 üzenetére
de akkor meg nem kell tájékoztatni a garázdálkodókat, hogy felvételt készítesz róla? aztán a végén, még azért fogják csesztetni, mert a tudtuk nélkül készített róluk felvételt... nem tudom, mi ez a fenenagy személyiségi jogozás... pl mostanában a híradókban az összes mentös is ki van takarva, rendörök már régóta, de a rendörök kitakarását sem értem sok esetben. miért van ez? legközelebb már a riportert is elhomályosítják?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
tolts.hu
őstag
[Rendőrök a BME vegyészmérnöki karán] - Reméljük sikerül(t) megelőzni egy a pécsi lövöldözéshez hasonlót..
-
FerNandor
őstag
válasz BÁ Nutrition #6971 üzenetére
de amúgy érdekes, mert nyilván a TEK-eseket még jó, hogy kitakarják, nyomozókat stb. de pl. nekimegy egy biciklis az oszlopnak, kimennek helyszínelni, profilból mutatják a méröeszközt tologató rendört és ki van takarva.
tegnap meg leszedett 4 rendör a tetöröl valami embert, asszem le akart ugrani, na azok nyilatkoztak is és nem voltak kitakarva még a nevüket is kiírták..
csak nehogy kitalálják, hogy a kitakarást megspórolva, minden rendörnek maszkban vagy papírzacskóval a fején kell dolgoznia...
amúgy érthetö, támogatom is, csak fura, hogy egyik pillanatról a másikra..
na de a mentösöket is már? legközelebb már az egész parlament, útburkolók, buszsoförök stb is ki lesznek takarva?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
sziasztok,
elkezdtem gondolkodni... ebben a félévben végzek az alapdiplomámmal, rendörtisztire nem tudok jelentkezni, mert elvileg ugyanúgy kell, mintha most jelentkeznék elöször felsöoktatásba, nem számít, hogy van diplomám (UGYE?), tehát ugyanúgy érettségi pontok + fizikai. így meg nem megy, mert nem azokból emelteztem, amiket kérnek és így nem kapom meg a pluszpontokat, tehát sokkal vagyok a ponthatár alatt. lehet, hogy lenne valami protekcióm, de nem tudom, hogy az hogy menne stb.
az RSZKI-t meg most már biztos nem fogom megcsinálni, ezért is kezdtem el gondolkodni, jó hogy nem lett elég most a pontom... ugye 2 év a suli. 3 évet kell dolgozni (próbaidö is ez, azt hiszem vagy hogy van) és a 3 év után lehetne jelentkezni a rendörtisztire levelezön, munka mellett, HA jóváhagyják a kérésemet a felettesek, ugye? mert a munkáltató iskoláztat be végülis.. namármost az akkor még plusz pár év, legyen 3, mint egy normális BA/BSc. az azt jelenti, hogy ha 2013-ban elkezdeném akkor 8 év múlva 2021-ben lenne meg a rendörtisztim és TALÁN egy normális állásom, normális fizetéssel. ez a legjobb eset. addig meg "szépen" keresnék.. Jól kalkulálok, ugye?[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz tolts.hu #6978 üzenetére
valóban, de az nem pont erröl szólt. és most belegondoltam ebbe, amit leírtam és ezt abszolút nem akarom (a szakközepet).
viszont a rendörtiszti.. felhívtam a közszolgálati egyetemet és hiába lesz diplomám, ugyanúgy kell felvételiznem oda, mintha most jöttem volna ki a gimnáziumból. ami nekem nem jó, mert angolból és németböl emelteztem, a tisztin meg általában magyart meg törit kérnek, így mindenröl le vagyok csúszva, mert azokból csak közepem van és nincs emeltért járó pluszpontom, ezáltal a kellö pontom sincs meg. ez az átképzö nem tudom, hogy mi, de mostanában ilyen úgy tünik már nem lézezik. régen tudom, hogy volt, apukám is így csinálta, 1 éves volt. most annyi a lehetöségem a közsolgálati egyetem szerint és más rendör szerint (a "sima felvételi a tisztire nappalin" opción kívül), hogy civil diplomásként felvesznek a rendörségre, majd onnan beiskoláznak a tiszti fösulira, ami megint nagyon valószínütlen, mert pl. Baranyában abszolút nem vesznek fel civil diplomásokat így. úgyhogy akkor ennyi kb...
azért ez eléggé szomorú, hogy van mondjuk egy diplomás és ugyanúgy kell felvételiznie egy újabb fösuliba, mintha mi sem történt volna... ennyire nehéz legyen bekerülni..."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
tolts.hu
őstag
válasz FerNandor #6979 üzenetére
"Baranyában abszolút nem vesznek fel civil diplomásokat így."
- Lehet hogy meg kéne próbálnod máshol?
- Én pl. a BRFK-n (is) voltam gyakszin, és volt ott utcáról felvett ember: jogász, meg tanár diplomával, őrmester rendfokozatba felvették őket próbaidővel, küldték az átképzőre őket, azóta szerintem már tisztek.
Átképző mindig is volt / van / lesz.www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
FerNandor
őstag
válasz tolts.hu #6980 üzenetére
azért akkor utánajárok mégegyszer. de nekem azt mondták, hogy csak közalkamazotti állásba lehet felvenni civil diplomást, mert ugye nincs semmi szakmai tapasztalat. ezért nem lehet már elmenni simán a rendörségre, mint régen, kell az RSZKI. nem is értem, hogy vennének fel egy jogászt, örmester fokozatba..
nem tudsz valami linket adni erröl az átképzöröl? nekem a közszolgálati egyetemen is azt mondták, hogy ha civil diplomás vagy és így felvesznek, akkor a munkáltató iskoláztat majd be, akkor lehet menni a tisztire levelezön...engem mondjuk nem érdekelne, ha másik megyében lenne pozíció, de akkor az legyen rendesen megfizetve, hogy lehessen esetleg albérletet fizetni/szolgalati lakás stb és legyen biztos "jövö" nem úgy, mint az RSZKI után, hogy elelik 5 év a sulival együtt és, ha szerencséd van, elenged a felettes a tisztire levelezön (munka mellett), ami plusz 3 év, és eltelt az életedböl 8 év a nem megbecsült utcai munkára és nem haladtál semmit, csak öregedtél.
úgyhogy amíg nem tudok biztosat -mert az RSZKI ki van zárva-, marad németország...mit csináljak, hívjam fel az ORFK-n a humánosokat vagy mit?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FerNandor #6981 üzenetére
ezek akkor szoktak működni ha van valami ismerős lehetőleg alezredestől felfelé aki intézi neked hogy téged ide meg oda ilyenolyan pozícióba tegyenek mert csak.
a rendőrség ilyen. ilyen is marad.
diplomásként akkor tudsz "egyből" tiszti pozícióba kerülni ha az a diploma ér is valamit a rendőrség vagy belügy számára. pl te a pszf-en végeztél(hívják most bárhogy) akkor ha van aki tolja a szekered akkor bejuthatsz egy olyan pozícióba ahol számvitellel foglalkozol. átképzőt akkor is el kell végezni de nem oszt nem szoroz.
ha a diplomád nem ér lófaxt se a belügynek pl szociális munkás, tanár, stb diplomád van akkor bizony őrmester lehetsz csak, és jelenleg akkor is el kell végezned legalább valami beugró képzést, ilyen volt pl az őrezrednél a kormányőr képzés, a vámosoknál, büntetésvégrehajtásban stb a saját képzésük. rendőrségnél is gondolom van valami gyorstalpaló szint, de nem biztos hogy azzal mindent csinálhatsz, mondjuk lehet fogdás, de nem mehetsz utcára, max kisérőnek vagy nemtom.
ha meg rám hallgatsz eszedbe nem jut ennél a buzi cégnél dolgozni, csak tönkretesznek. menj németországbayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
FerNandor
őstag
válasz BÁ Nutrition #6982 üzenetére
ettől tartottam.. nekem mondjuk idegennyelves diplomám lesz mindjárt, az talán jó lenne valamire..
na mindegy, már az egyik bundeslandba pénteken elküldtem a papírjaimat."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
káen
tag
válasz BÁ Nutrition #6982 üzenetére
Utolsó mondatoddal egyet értek...hopp, kopogtatnak az ajtón
-
FerNandor
őstag
válasz tolts.hu #6986 üzenetére
az elején én is ilyenben gondolkodtam, de azóta már nem álmodozom. annyira benemzetköziesedek, hogy megyek németországba.
-
Sanyabá
senior tag
válasz BÁ Nutrition #6987 üzenetére
Azt hittem már hogy kint vagy valahol,oszt keresed a sok jurót!
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Sanyabá #6989 üzenetére
ha csak a pénz számítana akkor holnap indulhatnék is, és egyből kapnék is melót kint
ha azt is számításba veszem hogy hol és mit dolgozzak akkor ahhoz fejlődnöm kell még, de ez egyenlőre nem zavar vészesen.. persze nyilván jobb 2000 euróból élni mint mondjuk 400ból[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Vertigo18
addikt
Nos, valami hozzászólás a közelmúlt (tegnap) eseményeihez? :/
-
szasanyi
félisten
válasz BÁ Nutrition #6993 üzenetére
Ő sajnos szó szerint az lett. Senkinek nem kivánok igy elòléptetést. Nyugodjon békében! Viszont amit némelyek müvelnek az vérlázító, és kiváncsi vagyok az ügy végeredményére!
-
Vertigo18
addikt
Sajnos megint elkövettem azt a hibát, amit már milliószor elkövettem, és sosem tanulok belőle. Felléptem a Kuruc.info-ra, és ott elolvastam a hozzászólásokat... Hát, senkinek sem ajánlom ezt...
-
Vertigo18
addikt
"Magyar Hunor · Kiemelt hozzászóló · Katona, Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg - Turul sejt
Az ávós nem ember! Főleg nem magyar! A szarházi is vígan vett részt tömegoszlatásokban ebben is biztos lehetsz! Nehogy már krokodil könnyeket hullasson bárki is egy rendszerhű hungarofób ávósért! Egy sünnel kevesebb, ennyi!
Válasz · 4 ·
· Tegnap, 1:39"Nah ez azért kemény hozzászólás...
-
S e t h
nagyúr
válasz Vertigo18 #6998 üzenetére
Életemben egyszer látogattam el a kuruttyinfóra, azóta kerülöm.
Nem tudom ,hogy te milyen okból teszed, de ha még fel is kúr agyilag, akkor pláne nem értem miért csinálod.
Arctalan senkiken felidegesíteni magunkat meglehetősen értelmetlen dolognak tűnik számomra.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest