Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz Vertigo18 #3611 üzenetére

    Ez nem hiszem, hogy pech lenne...mi a pech? Az, hogy feltöték az autónkat? Kinek nem? Az ismerőseim több, mint felének 20 év alatt többször törték fel az autóját. Az, hogy kárt okoztak az autónkban, amikor parkolt? Kinek nem? (Jó, kinek meghúzták, kinek megnyomták, kinek összetörték). Ellopták a bringámat (naponta hány bringát lopnak el? Mondjuk 1. laktunk és az erkélyről lopták el, ez mondjuk vicces). Az, hogy akkor és ott elkaptak egy késsel - szerencsére csak 1 walkmanem bánta - mondjuk úgy, hogy abban az időben, azon a környéken, hát nem volt "különleges", még örülhettem, hogy megúsztam verés nélkül. Az, hogy egy olyan munkahelyen lopnak, ahol többen vannak, mint 1. Normális? Nem. Megtörténik nap, mint nap? Igen. (Mint írta valemlyikőtők még nálatok is...)

    Édesanyám esete...hát ez talán több, mint pech...szerencsére nem lett baja, nem az ő pénze volt, de onnantól nem igazán szeretett volna mégegyszer egyedül maradni az üzletben.

    És nem tartom magam pechesnek. Lehet az én hibám, de szerintem ez ma már normális, hogy 27 év alatt csak ennyi történt meg velem. Még életben vagyok, és ez talán inkább szerencse. Ja, és én mindössze eddigi életem során 23K-t fizettem be a redőrségnek: 3K - ködlámpa, - 5K telefonálás, 15K - tilosban parkolás. Úgyogy még mondhatom, hogy szerencsés is vagyok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák