Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    Én mondjuk ki szoktam várni az első vásárlói visszajelzéseket minden új terméknél, mert legyenek bármennyire is szépek a specek, a VR-nél a gyakorlaton múlik minden. Elég egy kényelmetlen fejpánt, bugos driver, a kelleténél picivel több lag és máris elolvadnak az egyéb előnyei.
    Windows-os cuccoknál meg különösen kritikus, hogy a hardver és szoftvergyártók szeretik egymásnak passzolgatni a problémákat (lassú a szoftver->vegyél jobb gépet, fagy az új VGA->szar a windows), így néha jóval tovább tart egy hiba javítása, mint amikor a hardver-szoftver együtt kontroll alatt van.
    A Rift-re is - ahhoz képest, hogy már egy éve piacon volt, mikor megvettem - már ráköltöttem egy halom pénzt vr coverre és szemüveglencsére, mert az eleinte elhanyagolhatónak tűnő apró, zavaró tényezők hosszabb távon egyre idegesítőbbé váltak. Ha ehhez még szoftver oldalról is jönnének a hülyeségek (mint ahogy steam alatt jönnek is, ezért az esetek 99%-ában hanyagolom a steamet), akkor tutira elmenne a kedvem egy idő után a VR-ezéstől.

Új hozzászólás Aktív témák