Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz Dyingsoul #8451 üzenetére

    Na holnap este mindenképpen felveszlek a barát listára. :D

    És ha már DaB horde mód, akkor egy rövid tutorial

    Horde módnál két fontos dologra kell fókuszálni:
    1. nagyon rá kell menni a headshotokra, mert ha egy mobba bele kell lőnöd a tárat, akkor mire újratöltesz, már közvetlenül a fedezékedet ostromolja a többi
    2. meg kell tanulni a bossfightokat és a blindspotokat

    Pl. amikor a temető pályán elsötétedik a kép és a füledbe suttog a szellem, hogy "die", akkor egészen addig csak Te látod, amíg legalább egyet bele nem lősz. Ha eltaláltad, akkor a többiek is látni fogják és tudják lőni. Aztán ha eltűnik és újra megjelenik, akkor újra csak Te látod. Én csak keveset lövök rá és a golyót a repkedő koponyákra tartalékolom, de ha áll a fedezéked, akkor el is lehet bújni a koponyák elől. Na ilyenkor megy át a játék fitnessbe, mert a módszer: kivárod, amíg jön a szellem, belelőssz, aztán gyorsan hasra vágod magad. Ha becsapódtak a koponyák, akkor felállsz és elölről az egész.

    A kártyákat csak el kell venni és lerakni valahova. Minden kártyának ára van és random, hogy melyik közül lehet választani. Annyi pénzed lesz kártyára, amennyi mobot az előző körökben lelőttél. A headshotok duplán számítanak, ha pedig zsinórban több headshotot lősz, akkor négyszereset. Én két kártyát szoktam elvenni, a "repair cover" és a "repair shared cover", illetve az "extra shared life" ha dobja és pénzem is marad rá.

    Kill sorrend:
    - a bánya pályán a guruló hordó (ha eléri a fedezéket, akkor 2 játékost megöl)
    - koponya dobáló szellemek (az utolsó pályákon jönnek csak)
    - vörös fejű sniperek (ezek piros laserrel jelölik, hogy hova fognak lőni, sípoló hanggal) - ha nem lövöd ki őket és nem vagy fedezékben, akkor azonnali halál
    - sima sniperek
    - robbanó zombik (könnyű célpontok, mert lassúak, de ha a közeledbe érnek, akkor kirobbantanak a fedezékből)
    - zombik vödörrel a fejükön (nem lehet headshotolni őket, tehát többet kell beléjük lőni)
    - vörös fejű zombik (nagyobb a HP-juk többet kell beléjük lőni)
    - sima zombik

    Illetve persze a bossok és minibossok elsőbbséget élveznek, de ezeknél minden pályán ki kell tanulni, hogy mikor érdemes a bossra fókuszálni és mikor az addokra.
    A kocsma pályán pl. a csapos boss molotov koktélokkal dobálózik és ki kell lőni az üveget a kezében, amíg még nem dobja el. Ilyenkor felgyullad a csávó és ekkor kell lőni ezerrel. Ugyanakkor van, amikor nem ég az üveg kanócja, csak vörösen világít, ilyenkor nem szabad kilőni az üveget, mert a csapos megvadul tőle és durván visszalövöldöz.

    Annyi glich van a játékban, hogy szólóban viszonylag sokáig el lehet jutni. Ha viszonylag hátra húzódsz a fedezékben és leguggolsz valamelyik sarokba, akkor a legtöbb irányból biztonságban vagy és csak a szemből jövő mobokra kell fókuszálnod. A többit a "feláll, rálő, visszbújik" módszerrel le lehet szedni.
    Ugyanez multiban már nem nagyon működik, mert minél több a játékos, annál több mob jön egyszerre, így hiába bujkálsz egyedül, négyszer annyit már nem tudsz szólóban kilőni.

    Ha multi játékot indítasz, akkor érdemes kivárni, amíg összejön a teljes csapat. Két emberrel gyakorlatilag esélytelen végigvinni, ha csak nem valami nagyon pro-t fogsz ki társnak. Három-négy emberrel is ritka, hogy 5-6 pályánál tovább juttok, de úgy legalább szórakoztató. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák