Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz tobias88888 #8383 üzenetére

    Annak a 2 órának már pedig elégnek kell lennie, hogy tudd tetszik-e vagy sem... ha nem elég akkor valószínűleg határeset számodra a játék, tegyél belátásod szerint de ha szűk a pénztárca, skipeld. Nem volt még olyan játék amit elindítottál és 30 perc után kiléptél mert olyan rossz volt, hogy nem bírtál vele játszani? Olyan sem volt még veled, hogy repültek az órák miközben játszottál? Csak mert ez a két eset szélsőséges, utóbbi esetén szvsz nem gond ha kicsúszol a 2 órás limitből mert valamelyest azt jelenti, hogy tetszik neked a játék ha már 2 órát tolod egyhuzamban és észre sem veszed... Pláne VR-ban, ott igen ritka az ilyen.

    Ezen felül nem muszáj teljes áron megvenni, szerencsére a topiklakók szokták linkelni a VR-os akciókat, elég itt olvasgatnod. Én nemrég szóltam is, hogy akciós volt a Dirt Rally, én is akkor vettem meg. Kivártam, mert megérte kivárni és 100% hogy lesz még hasonló akció (májusban is le volt árazva de talán summer sale-en is) mert ez is idén már legalább a 3-4. leárazás volt.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák