Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Németh Péter #8385 üzenetére
Persze meg lehet nézni, de a sorrend egyáltalán nem mindegy, mármint mit nézel meg először.
Például tegnap jött bátyám, sorolom neki milyen játékok vannak, egyből az Elite-tel akart játszani. Hát mondom neki egy kis dreamdeck előtte minimum... Volt is fejforgatás, mikor mikor a megjött a dínó... Aztán csak hajtja, hogy elitezni akar, alig bírtam rávenni a Robo Recallra, de csak kipróbálta. Le is nyomta az tutorialt +az első 3 pályát, nem érdekelte utána az Elite. Ma már azzal kezdte, hogy alig várja letudja a dolgát délelőtt és menjen hozzám VR-ozni, végig akarja ma vinni a Robo Recallt, nagyon bejön neki.
Ezt most csak azért meséltem el, mert jó ha hallgatsz a topiklakókra és megfogadod a tanácsaikat. Mindenre lesz időd, de először a krémet edd ki a tortából, aztán jöhet a széle.
Egyébként tegnap először kipróbáltam az Elitet, hát hajmeresztő. Főleg a manőverezés. Egyelőre touch irányítással próbáltam ki de nem sokminden fér rá. Az űrhajó belsejében szétnézni állati, az a billentyűzet ami bal oldalt lent van a hajómban (Cobra Mk. IV. ) az olyan kegyetlen, állandóan nyomkodnám. De a legdurvább tényleg a manőverezés, csatába nem mertem elindulni mert olyan G-k hatnak rám egy szimpla fordulatkor, hogy a torkomban érzem a szívem. Ettől még volt egy jó felszállásom, átmentme egy másik rendszerbe ahol körülnéztem majd egy állomáson akartam dokkolni, csakhogy elfelejtettem engedélyt kérni. Nah ott mi hátraarc volt! Aztán meglepően könnyen letettem a gépsast, elsőre sikerült dokkolni pedig néha még monitoron játszva sem sikerül (persze csak ha állat módon megyek neki a platformnak).
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest