Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz Crus #52888 üzenetére

    "Az apple helyében én ezt nem így demóztam volna, hanem elővettem volna az ipari, CAD, CAM, orvosi és designer szektor témáját."

    Az első Mac-et is úgy demózták, hogy ezt már a nagyi is önállóan tudja kezelni (a konzolos, begépelős OS-ekhez képest), mégis első körben javarészt a DTP-sek vették.
    Az első iPhone is az okostelefon piacon indult, ami főleg az üzleti felhasználókat jelentette (email, web alkalmazások pl. Blackberry), de mégis úgy demózták, mint egy néptelefont és később az is lett.

    Aki profi célra (értsd: pénztermelésre) akarja használni a VP-t, az levette a demóból, amit kellett, a többi úgyis alaposabb kutatás és kipróbálás után dől el.
    A többieknek meg most elég annyi, hogy az Apple is belépett az AR/VR piacra egy olyan termékkel, amit bárki tud használni, mégsem célzottan gamer cucc.

    Amúgy én azt gondolom, hogy nem lesz belőle iPhone vagy iPad kategóriájú sikertermék, kb. olyan kiegészítő lesz, mint az iWatch: egy jól körülhatárol célcsoport fogja venni, lesz rajta az Apple-nek nyeresége, de nem ez lesz a következő zászlóshajó.

Új hozzászólás Aktív témák