Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Apollyon #52827 üzenetére

    Az a baj hogy évek óta azt hallani hogy azért lassú a terjedés, mert lassú a tartalom növekedés, emiatt lassabban haladnak az áttörést jelentő hardver fejlesztések is, mert nincs elég nagy bázis ami miatt nincs elég nagy tőke. Az elég nagyot tessék jól érteni, tehát hogy más területeken sokkalta több forrásból tudtak nagyobb tempót diktálni fejlesztés terén.
    Erre most itt egy szereplő, aki még több forrást akar elvonni mind a két területtől. Valaki befizeti most ezt az összeget az alma logóért, elfogja várni a megfelelő színvonalú tartalmat. Amit nyilván egymaga az alma nem fog tudni lefejleszteni, de a neki befizetett összegből nem fogja Indie projekteket finanszírozni, jó lesz azt parkoltatni egy bankszámlán, mert nehogy már közteherviselésbe beszálljanak, inkább semmit nem csinálnak vele mint hogy tisztességesen adózzanak a túlárazás után.
    Tehát ott lesznek az alma használók, akik költhették volna Q3-ra is a pénzüket, de nem fognak váltani, hisz alma használó, ellenben szajkózni fogják hogy "jó-jó (mert alma) de az egész VR ipar halott (mert hisz almaként nem látnak elég db jó minőségű tartalmat), tehát senki ne toljon bele pénzt"...

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák