Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
válasz -Solt- #37047 üzenetére
Meg annyit hogy ez Link-el is igy lesz. Marmint ott ahol nincs meg az FPS es ASW kell ott a Link-el is lesz +1 frame latency. A lenyeg csak annyi hogy nincs akkora difi egy Rift S 80hz es egy Quest 2 90Hz kozott ami tenyleg befolyasolna valamit. A regebbi osszehasonlitasok CV1 90Hz es Quest 1 72Hz kozott voltak ahol azert nagyobb az elteres. Rift S hianyaban en peldaul nem is tudtam sokaig hogy ot nem 22ms koruul van a jatekon beluli latency es hogy 28-35ms normalis, csak a Link es VD kozti diskuraknal lattam aztan szamokat es informaciokat errol.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-Solt-
veterán
válasz Raymond #37050 üzenetére
Nem voltam egyértelmű, bocsi... szóval, steam library-ból indítva nálam is ez van, de ha az oculus library-ból indítom, akkor 2d-ben indítja el a DR2-t.
Kicsit jobban kibontom, hogy ne beszéljünk el egymás mellett... szóval van ugye a steamdb [link] oldal ahol kiválasztasz egy játékot és a configuration fülre kattintva kilistázza, hogy az adott játékot milyen paraméterekkel lehet indítani. A DR2 esetében a -useoculussdk parancsot kell beírni a steam könyvtár - DR2 - tulajdonságok - indítási opciók fülhöz. Ettől elvileg az asztali parancsikonra kattintva, vagy oculus library-ból indítva is oculus módban kéne indulnia... ez ugye arra lenne jó, hogy ne kelljen az általad is linkelt képig eljutni, tehát HMD fel és elég lenne az oculus libraryban vagy az asztalon kattintani a parancsikonra, nem kéne elnavigálni a steam fülig...
Na most ez nekem az ETS2/ATS kivételével szinte sehol nem működik... van amit az oculus-s parancs ellenére is a steam vr alól indít, van amit meg 2d-ben. Nyilván ez nem tragédia, kibírom azt a pár másodperc pluszt amíg előkotrom a steam-t, csak jobb lenne, ha működne...
@: Igen, azt vágom, hogy Link esetén is így működik, csak meglepett, hogy az 50 ms körüli érték esetén is mennyire nem érzek semmi hátrányt a 30 ms-hez képest... lehet ez már a korral jár.
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz barcalaci84 #37053 üzenetére
Így működik, köszi... mondjuk nem értem, hogy akkor steam alatt az indítási opciók beállításnak mi értelme van, ha nem működik...
www.smart-bus.hu
-
-
sheep
addikt
válasz #15779328 #37056 üzenetére
Persze, mind minden "normálisabb" repszim, ez is hotassal a legjobb. Igazából már egy alap joy is megteszi amit tudsz tekerni a rudder miatt és van rajta gázkar (pl. Thrustmaster T16000)
Azzal már sokkal könnyebb lesz, bár a legjobb egy hotas lenne, nekem Warthog van és kb. az összes gomb ki van osztva a joyon és a gázkaron is[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
a2d2
addikt
válasz barcalaci84 #37039 üzenetére
Jól értem hogy VD alatt a game fülről indítva is csúnya volt az Edge of Nowhere úgy hogy Medium-ra van állítva a VD?
Én az egész revive-ot letöröltem már, annyira bejött mindegyik játéknál a Medium VD + game fül. Ezek szerint bekapcsolva maradt nálad a SteamVR auto felbontása? Mert az nem jó. Csak azt nem értem hogy lehet-e bármi köze egy Oculus címhez.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
nTom
aktív tag
szimulátorhoz, 70-es ipd-vel, mindegy melyiket venném, Q2, vagy reverb? A quest2 hozzáférhető elfogadható áron, aprón akad G1 is, de később a G2 lenne a cél, viszont 70-es ipd-m van
(szimulátorból az EliteDangerous-al játszom, sötét űr)[ Szerkesztve ]
-
barcalaci84
őstag
a stemvr auto felbontás ki van kapcsolva... de oculusos címről beszélek
(Edge of nowhere)így a gaming fülről indítva a steamvr nincs is használatban...ahogy link esetében sincs steamvr itt
felbontás oculus softwarben 4128x2096
VD-ben meg medium és highon is volt próbálva
de a játék egyik esetben se ezekkel a felbontásokkal megy hanem kb cv1 felbontásban...
fent leírtam h h lehet normális felbontást ráerőszakolni...és így már tűéles minden...
gaming fülről indítva továbbra is homály , ahogy linken is ha nem állítom debug toolban -
v2
senior tag
válasz kiskuplung #37038 üzenetére
Eladta. Ezt el sem hiszem
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
barcalaci84
őstag
g1-en csak szoftveres IPD állítás van és az alap 63-tól azért elég messze vagy
q2 3-as állás 68 mm-hez van...ez azért közelebb van , de látni fogod a kijelző szélét
a fekete egyikben se az igazi hisz LCD-k
g1-en van mura , ami zavaró lehet
g1-en kicsit jobb a fizikai felbontásösszegezve szerintem q2... igazából g2 helyett is q2
esetleg 200 ezer alatt már g2[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz barcalaci84 #37060 üzenetére
Még mindig nem értem. Én amúgy csak a VD-s dologról beszélek, Linkhez nem értek.
Oculusos címet indítottál SteamVR alól - eddig ok.
"konkrétan az edge of nowhere 1440x1440 szemenként volt csak alapból hiába volt Highon a VD streaming" - ha nem auto beállítás van SteamVR-ban hanem fixen belőtted a csúszkát valamire akkor ez hogy lehet? Nekem minden egyes játéknál a beállított érték szerepel SteamVR-ban (Quest 2 natív felbontása).
Ettől függetlenül, akkor ezek szerint nem igaz az amit eddig gondoltunk: A VD LOW/MEDIUM/HIGH beállítása fix értékekre állítja a render resolution-t, amit SteamVR alatt lehet még módosítani a csúszkával, de Oculus alatt már nem. Sőt, ezek szerint az Oculus a háttérben ráerőszakol valami saját autoresolution-t amit csak úgy lehet megkerülni hogy az Oculus-os játékokat is SteamVR alól indítod fixált felbontással. Erről lenne szó?
Amúgy nálam szuperek az Oculus játékok is games fülről indítva. Ezekkel játszottam mostanában:
- Lone Echo
- Chronos
- Wilson's Hearth
Amúgy ha nem nézem át az elején Lone Echo beállításait akkor egy alapból bekapcsolt játékon belüli auto resolution-nal futott volna végig!!! Nem lehet hogy téged is egy ilyen tréfált meg? Nézd át a grafikus beállításokat játékon belül.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
barcalaci84
őstag
nincs auto resolution..edge of nowhereben konkrétan semmit nem lehet állítani...még ini fájlban se
de nem érted :
szóval az Edge of nowhere oculus storeban vásárolt oculusos cím...
VD-ben a gaming fülön az oculusos játékoknál szerepel ... innen indítva nem is indul a steamvr...az oculus-t emulálná és Medium vagy High felbontáson kellene mennie , de láthatóan nem azon megy...
linken is a softwareben beállított felbontáson kellene indulni , e nem azon indul láthatóan...ezért elindítottam revive-val steamvr-ral és ott a kép fülön (nem az általános fül) az edge of nowhere oculus játéknál 1440*1440 körüli felbontást mutatott (maga a steamvr természetesen a VD-ben beállítottnak megfelelő felbontáson megy)... ezt állítottam át és így már tűéles minden
alapvetően a többi játékomnál nincs ilyen probléma
ennél van és Climbnál volt hasonló(és biztos lesz még )...linken is VD-n isés én is amúgy mindent a gaming fülről indítok...ezt kell steamvr-ból , meg AC-t szoktam Content managerből , de az más story
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz barcalaci84 #37064 üzenetére
Na akkor majd sasolom az Oculus játékokat.
A következő az Asgard lesz, de csak ha normalizálódnak a VGA árak.
Addig is folytatnom kellene Wilson's Hearth-ot utána meg Walking Dead-et mert azokat meg jól ott hagytam.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Raymond
félisten
Az VD alltal beallitot felbontas ugyanugy alapfelbontas mint amit mas eszkozzel is kapsz a meghajtoktol. Ezt az egyel feljebb szinten levo ODT vagy SteamVR beallitas valtoztathatja ugyanugy ahogy a meg egyel feljebb szinten levo program/jatek is. Az utobbiaknal nem jellemzo hogy egy fix beallitast hasznalnak, a legtobbszor szorzo megy az alapra. Nezd meg a theBlu-t peldaul, mindharom scene es a menu is mas mas beallitast hasznal, mindegyiknel mas a szorzo amit az alapra huznak.
Szerk: megneztem a Climb-ot Link-el is, ott csak 0.47x az alapszorzo (a CV1-nel 0.7). Persze a feketeseg miatt nem tudom allitani semmit a beallitasoknal.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-
Márton
nagyúr
Ilyen covert használ valaki? Milyen? Tényleg 2db jár hozzá? Csökken esetleg láthatóan a FOV? Van egyéb ajánlás ebben az árkategóriában?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Geradossz
aktív tag
válasz barcalaci84 #37039 üzenetére
Én panaszkodtam hogy a távoli dolgok vibrálnak. Mintha nem lenne élsimítás. Ugyan így vibrál pl az asgard csak az mindenhol ha az élsimítást leveszem mediumra hoghon fasza mindenhol. Ezt a pixel per displayt mar probaltam magamtol is allitani de mindig visszadobja nullara hoaba irom át. Ötlet?
-
Geradossz
aktív tag
De igazából nekem az oculus homeban a fa is vibrál, amit fuj a szél kint az ablaknál jobb oldalt.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz izomman1 #37034 üzenetére
Akkor ezek szerint Mártonnak nagyon baráti alapon nyomtattam a 12 órás nyomtatást pedig még így is húzta a száját...
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Márton
nagyúr
válasz Dyingsoul #37071 üzenetére
ha már így meg lettem szólítva, légyszi idézd be azt a privát üzit, engedélyezem
A hátsó fejtartóra kérdeztem az árat és hogy az több-e mint az ütő? De azt sem sokalltam, nem írtam, hogy kösz, akkor nem, csak te írtad, hogy neked idén már nem fog beleférni..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
sberci
tag
Mindenki a sde jelensegrol beszel elsonek, ha hmd-rol van szo, mint elsodleges szempont, amivel nagyjabol egyetertek, hogy tud az elejen zavaro lenni, de utana szinte teljesen kizarja az agyad egy ido utan.
Egy rovid reszt utan, vive pro, g2, egyelore nem gyozott meg, hogy megtartom egyaltalan az utobbit. Azon kivul, hogy tenyleg gyakorlatilag megszunt a fenti jelenseg, illetve a felbontasnak hala picit messzebb lat az ember elesen (pl tavol levo dolgokat elesebbnek latja, ezaltal pl szoveget el tudja olvasni) kimerult szamomra minden pozitivuma.Ha a tv-s topikban lennek, gyakorlatilag nem is tartjak tv-nek ami nem oled kijelzos, itt nagyon a hatterba szorul, szinte szo sem esik rola sehol. Kozben itt az elmeny, pontosabban az elmeny csokkenes hatvanyozottabban elojon, mint egy tv cserenel (lcd-oled) mert ott is az ember, ha egyszer lat oled tv-t (es nem az aruhazban hasonlitgatja), onnantol kezdve nem nagyon akarodzik lcd panelt nezni, mert olyan mint kodben nezne tevet, vagy mondhatnam tejuvegen at, a kontraszt mint olyan megszunik letezni. Na most itt ugyanez a jelenseg, csak ugy, hogy nem 2 meterrol nezed az 55 colt, hanem a kepedbe van nyomva a kijelzo. Minden fako, kontrasz hianyos, elettelen. Nagyon lehangolo elsore. Mintha eddig egy szep napos idoben lettel volna, aztan jonnenek a vegtelen hosszu borus napok. Nem vagyok egy fov buzi, sot a vive-on a szemuvegem miatt, meg el is van tavolitva a kijelzo ezzel jelentosen csokken a fov, majd egy centire a normal allastol, de meg igyis tiszta csojatekos ez a reverb.
A szemuveg szaranak nem csinaltak kivagast a szivacsba, rohadt nehez fel le venni, annak ellenere, hogy ugye szerencsere mozog a fejresze kulon. Vagyis egy szemuveges elobb a hmd-t felteszi az szemere, aztan rahuzza a fejere a tartot. Igy biztos nem serul a lencseje.
Meg nem tudom, hol es miert de rohadtul nyomja a szemuveg szemtarto resze az orrom, mert mintha felul sem lenne hely a keretnek (pedig nincs nagy szemuvegem) igy majd leszakad az orrom. Szidjak a vive iranyitojat, nekem mar a kezem reszeve valt, itt ami feltunt, hogy tul kicsi az egesz iranyito, mintha gyereknek keszult volna. Ha az ember vesz egy xbox iranyitot, az is oriasi ehhez kepest. ami az elrendezeset, fogasat erinti. Persze biztos ezt is meg lehet szokni. A kovetesben siman erzem a lagot egy vive-hoz kepest, a precizitasat mar sokan kiveseztek.A ket forintos muanyag amibol epul a g2, nekem mar kis hangeron is berezonal a melyebb hangok eseten, pedig aztan tenyleg halkan hallgatom.
Na mindegy pihenek ra egyet, hatha jobban meggyoz az egesz, de messze tobbet vartam es hirtelen mar nem is az sde jelenseg ami fajo szamomra, hanem a fentiek nagyon, megha ebbol barkacsolassal, cserevel egy-ketto orvosolhato, de ez a fako kijelzo sajna nem.
El sem tudom kepzelni milyen a tobbi, ha itt sokan pozitivan nyilatkoztatok a kijelzorol.[ Szerkesztve ]
-
sberci
tag
válasz sberci #37073 üzenetére
Ja meg valami, nehogy valaki hasonloan jarjon mint en. a Vive-nal a fejed felso-hatso reszen csucsul a tarto, itt meg konkretan hatul a fejeden. Automatikusan csak addig huztan a g2-nel lefele a tartojat(pantjat) mig ott ereztem, ahol a regi volt. Igy aztan egy homalyos szar fogad, majdnem egybol a odyssey+ sorsara jutott 5 perc alatt a g2, mert a sweet pot is kb merhetetlenul kicsi volt, ami amugy sem tul nagy.
-
Márton
nagyúr
Az hogy lehet, hogy egy app nem érzékeny ezekre a parancsokra?
setprop debug.oculus.textureWidth X
setprop debug.oculus.textureHeight YKonkrétan semmi változást nem látok, pedig képernyő ki-bekapcs is megvolt. (egyébként Holofit, sajna elég recés, nincs AA, ezen próbálnék javítani)
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
LazaCCC
tag
Nekem elvileg jövőhéten kellene megérkezzen a HP G2-m, minél többet olvasok róla, annál jobban elmegy a kedvem tőle
Nekem csak PSVR-em van ezen kívül, PC-n egy i5 és RTX2060 hajtaná meg, viszont tervben van az upgrade, ezért is gondoltam, hogy kicsit 'jövőt állóbb' fejest választanék, és az élején még beérném a half resolution móddal.El vagyok anyátlanodva ... mondjam e le a G2-t és vegyek Q2-t, vagy várjam meg és max küldjem vissza ...
Lehet volt róla szó, de a Link-nek milyen performancia igénye van a videó anyag tömörítéséhez és továbbításához? Ez kimutatható, esetleg egy natív eszközzel összehasonlítva?
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz LazaCCC #37076 üzenetére
Ne engedd, hogy elvegyék a kedved tőle! Minannyian különbözőek vagyunk, más szempontok a fontosak. Ezért is van ennyi féle headset. Attól, hogy valakinek nem jön be a Ferrari, csak a Lambo, neked még tetszhet.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
nubyy
aktív tag
válasz sberci #37073 üzenetére
En is "aggodtam" egy kicsit emiatt, CV1-rol valtva Q2-re de vmiert itt nem zavar az LCD tulsagosan. Fenyerott lejjebb vettem es fel sem tunik mar. Meg igy is vilagosabbnak tunik mint a CV1 volt. Szinek szerintem rendben vannak v. pedig az en CV1-em volt hibas de nem eg es fold a kulonbseg a 2 kozott. Fekete nyilvan de azt nekem belefer.
TV-nel pedig valoban sosem mennek vissza igy OLED utan 1,5-m-rol van 65" szval latoteret a tv is kitolti eleg szepen
Nekem HMD-nel tobbet jelent az, h elesebb a kep mert par jatekot toltam volna CV1-el de homaly elvette a kedvem tole (Elite pl, bar azt nem neztem meg Q2-vel). Jelenleg ez van - nyilvan legalabb ugyanilyen elesseg mellett ha lehetne OLED akkor azt valasztanam de nincs. -
sberci
tag
Egy doom -ot elinditva, ahol ugye dominal a fekete es a sotet helyszinek, haho jo reggelt vilagosszurke, egy szep "szorny" benne, ahol valtakozik a texturajan a piros fekete tonusok, annak is viszlat.
A Q2 szinten lcd paneles tudtommal, akar csak a index, szoval akit ez zavar, mint engem, az ne eroltesse ezeket a tipusokat. Persze autokazni nagyon jo vele, ( es 95%-ban csak ezt szoktam ) de ennyiben szamomra ki is merul, a pozitivuma, persze ott meg nyomja az orrom mert beletolja a szemuvegemA sweetspot-ra ravagnam sokkal kisebb, vagy inkabb ugy mondanam, hogy nagyon hamar homaly lesz a kep erosen egy vive-hoz kepest, (ott csak kesobb jon ez a drasztikus homaly) de mivel szemuveges vagyok es az egyik szemem cilinderes, igy azert erre ne alapozzon senki, mert ez tenyleg az egyeni tapasztalat, szem, szemuveg forma meg abban a lencse meret is befolyasolja az osszkepet, az tuti az osszkep itt is sokkal rosszabb egy vive-hoz kepest szamomra.
Ami ultragaz az, hogy nem birtak megoldani, hogy a fuggoleges az fuggoleges legyen, a vizszintes meg vizszintes, minden pillanataban a lencsen keresztul, ami tenyleg a legnagyobb kihivas, megtalalni az egyensulyt, a mit miert aldozunk fel oltaran (ennyit a premium lencserol) szepen hordosodik az ami egyenes felul, alul oldalt, mindenhol a lencse szele fele. Autokazasnal szinten nem zavaro, de egy ugri bugri jateknal engem mar zavar (ahol vannak falak, vagy akar a default wmr hazikoban valo maszkalasnal is nagyon latszik.)
Anno megcsinaltam a vive-on a lencse cseret, (samsung gear vr lencsere) ahol kaptam oriasi sweetspotot, cserebe egy kis csolatast, (ami kb reverb szint) viszont barhogy korrigaltam a base station parameterek allitgatasaval nem sikerult tokeletesre, igy mindig gorbult valami. Mondhatnam, nem volt derekszog a derekszog a latoter minden helyen. Rosszabb volt azert az eredmeny a g2-nel joval, de itt is eszreveheto. Anno annyira zavart, egybol hanyinger meg minden, na meg csunya is volt, igy visszatettem az eredeti lencset. Itt azert nem ilyen drasztikusan rossz, de mint jelenseg megvan es gondolom a legtobb hmd-ben.
Nem csak a iranyitoknal van ez a lag, hanem a fejkovetesnel is egy vive-hoz kepest, az is zavaro. Persze aki sosem hasznalt vive-ot, valoszinu fel sem tunne a legtobb jelenseg, hiszen nincs viszonyitasi alapja, plane nem ugy, hogy mar raegett a fejemre az elmult 4,5 evben, de igy orditanak a hibai ennek az eszkoznek, amirol tenyleg nem hangos a net. Hozzatennem ezek legtobbje nem g2 specifikus jelenseg aki nem ismeri ezeket.
Persze lehet az egekig dicserni ezt a g2-es kijelzot is, eleg egy 5k-8ks 3d-s valamit megnezni, Szoval ezen aki van olyan perverz, hogy filmeket akar nezni, nem is talalhatna jobbat (ha nem zavarja a kontraszt hiany) durva, hogy ezen mar latszik, hogy keves az az 5k-s video is a tueles kephez mert minden hibat megmutat ez a kijelzo. Mig vive-on ugye pont az sde elrejti ezt, cserebe kapsz negyzethalos termeszetet, de ugye szunyoghaloja mindenkinek van otthon
-
mgy
senior tag
Urak,
látom az összefoglalóban az ajánlott konfigot, videokártyát, de azért had kérdezzek.
Egy alap 2060-al 1440-ben eddig gond nélkül vitt magas részletezettséggel bármit a gépem, nálam a frissítés nem számít. Sajnos a Rift S-hez ez már kevés, max közepes, vagy alacsony részletezettség, ami fér.
Tapasztalatotok szerint meddig kellene menni felfelé videokártyával, hogy a szemcsivel is meglegyen a legmagasabb minőség? Nyilván jó lenne minél kevesebbet költeni rá...
Köszi! -
sberci
tag
Akkor te szerencses vagy, hogy itt nem zavar a kontraszt, szinek hianya. Azert egy cv1 az a sima vive felbontasa, ami masrol nem szolt, hogy keresd a kepet a negyzethaloban Azert egy vive pro-nal mar nem nagy problema. Ha nekem is kimaradt volna egy generacio, akkor tuti levenne a labamrol, olyan eg is fold a kulonbseg cv1-> g2 kozott, siman bealdoznam az altalad emlitetteket en is. cv1-et csak parszor probaltam, de a megoldasbol kiindulva, ott is minden esetben tokeletesnek volt nevezheto a kovetese ezekhez a wmr headsetekhez kepest tudomasom szerint plane 3 kameraval.
-
Márton
nagyúr
válasz Dyingsoul #37077 üzenetére
Nem sértődöm, csak tényleg nem emlékeztem ilyenre, ezért most visszaolvastam. Mert bevallom, rendszerint alkudozok minden üzletnél , de itt, pont egy ilyen hasznos dolog esetén, épp egy olyan fórumtárstól, akinek sokat köszönhetünk mindannyian, pont nem sajnálnám még a piaci ár feletti munkadíjat sem. Ezért akadt fenn a szemem
off-offtopik: kb. olyan a szitu, minthogy befizetem a digicsekkem is, holott jogosultak lennénk ingyenes hónapokra. De én támogatom őket, ha már az ág is húzza a csapatot. Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
v2
senior tag
Asszem az év hirdetése van fent a vr szekcióban, természetesen g2.
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
v2
senior tag
válasz barcalaci84 #37091 üzenetére
Én szarok rá, hogy mit kér érte, de már az első mondat sem igaz
-
-
törölt tag
válasz kiskuplung #37096 üzenetére
Megnéztem én is a hirdetést, mit néztem be!
-
v2
senior tag
Az üzletrontásnak minősül.
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
De lehet, csak azt üzletrontásnak hivják.
Amúgy ezzel semmi baj sincs szerintem, nem kötelező megvenni.
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest