Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz Jinxb1rd #31786 üzenetére

    1. Pont abból indult a beszélgetés, hogy az Oculus fake profilra regisztrálása megoldás-e vagy sem. Mint kiderült nem, mert ha nem teregeted ki a magánéleteddel együtt a valós személyes adataidat a nyilvánosság előtt, akkor törlik a profilt.

    2. A facebookot a személyes adataid érdekli. Ha nem kapja meg, akkor veszteséget termelsz a számára. Az oculusból és a játékvásárlásból jövő bevétel a facebook költségvetésében elenyésző, még azt is meg merem kockáztatni, hogy veszteséges.

    3. Ha a facebook törli a profilodat, akkor nem férsz hozzá az Oculusos vásárlásaidhoz. Írsz a facebooknak, az vagy visszaállítja, vagy nem. Ha igen, akkor írsz az Oculusnak is, hogy kéred vissza a játékaidat. Ők meg visszaírnak, hogy Magyarország nem támogatott ország, eleve nem is lett volna szabad Magyarországon Oculust árusítani. (Ez az érv konkrétan elhangzott egy Oculus-al folytatott levelezésben. Amazonról rendelt CV1-nél az volt az érv, hogy az Amazon megsértette a viszonteladói szerződést, amikor Magyarországra postázta a CV1-et.)

Új hozzászólás Aktív témák