Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz zsolti_20 #2453 üzenetére

    Én ugyan itthon dolgozom de heti 6x 12 vagy 13 órát attól függ mennyi para... akarom mondani kedves vendég akar nálunk táplálkozni. A vendéglátó már csak egy ilyen szakma. Lehet vele keresni csak felejtsd el a heti 5x8as lustulást plusz a szabadságot.

    Ne csak OFF legyen a hsz azért megírom (melóba menet előtt) a tegnap esti kiírásom tapasztalatait. Kipróbáltam az Assetto Corsa-t és a Dirt Rally-t is.
    Assetto menübeállításaival ugyan keményem játszani kell hogy ne hibás képernyővel induljon a játék de végül ez a beállítási tippel sikerült. KIcsit fakó a kép Project Cars-hoz képest de majd tesztelgetek miket lehetne feljebb állítani, bekapcsolni esetleg gamma állítást hogy szebb legyen. A lényeg egyelőre hogy működik. :D
    A Dirt Rally viszont egy vicc ilyen téren amikor nem akart indulni a Rift vele (DK2 0.8-as SDK-val pöcre indul) akkor elkezdtem utánnaolvasni a neten hogy mégis mi lehet a gond, végülis csak annyi hogy még nincs a játéknak 1.3-as supportja. Értitek 2 hónappal az oculus cv1 megjelenése után még nem lehet játszani vele. Megy a sírás steamen hogy +1 oculus 1.3 support... Ez azért elég gáz. :W

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák