Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz tomi_x #17483 üzenetére
Szia!
Szerintem pedig jó úton jársz. Gyakorlatilag mindenféle bukta nélkül ki tudsz szállni a dologból ha nem jön be:
1. Ha van legalább egy Samsung Galaxy S7-es vagy újabb telód (az S6 túlhevül stream alatt is):
- használt GearVR vásárlása kb 10e Ft-ért
- ingyenes ALVR telepítése a gépre is és a telóra is2. Ha daydream ready telód van ([link])
- Google daydream fejszett vásárlása (ennek passzolom az árát, ha csak újat tudsz szerezni akkor itt lehet kis bukta a dolgon)
- Riftcat telepítése gépre is és telóra is (az ingyenes verzió csak 10 percet enged)3. Ha bármilyen más telód van (a gyors processzor és minél nagyobb felbontás fontos!!!):
- pár ezer forintos univerzális szemüveg vásárlása
- Riftcat telepítése gépre is és telóra is (az ingyenes verzió csak 10 percet enged)Ha teljes vezeték nélküliséget szeretnél akkor 5G-s wifi kötelező!
+ egy BT füles.
Hardver szempontjából pedig minimum egy 1060-as de inkább 1070-es kártya, mert ha nincs meg a konstans 60 FPS akkor szar lesz! Én 1050Ti-nél mindent csutkára lehúztam úgy meg volt az FPS de baromi ronda volt, supersamplingről nem is beszélve.Ezután már csak 1-2 akciós VR játék behúzása, legjobb ha normál módban is futtatható akkor nem buksz rajtuk semmit.
Én ezeket vettem/kaptam, tudom őket ajánlani:
- Hellblade (kb 4,5k)
- Subnautica (ingyenes volt egy akcióban)
- Elite Dangerous (kb 2k)Én GearVR-os szettel játszok minden nap és már csak egy PC-re köthető 6DOF kontroller szettre várok jó áron, eszembe sem jutott vezetékes HMD-t venni, főleg nem kisebb felbontásut mint a telóm.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest