Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• a2d2

addikt

válasz tomi_x #17483 üzenetére

Szia!

Szerintem pedig jó úton jársz. Gyakorlatilag mindenféle bukta nélkül ki tudsz szállni a dologból ha nem jön be:

1. Ha van legalább egy Samsung Galaxy S7-es vagy újabb telód (az S6 túlhevül stream alatt is):
    - használt GearVR vásárlása kb 10e Ft-ért
    - ingyenes ALVR telepítése a gépre is és a telóra is

2. Ha daydream ready telód van ([link])
    - Google daydream fejszett vásárlása (ennek passzolom az árát, ha csak újat tudsz szerezni akkor itt lehet kis bukta a dolgon)
    - Riftcat telepítése gépre is és telóra is (az ingyenes verzió csak 10 percet enged)

3. Ha bármilyen más telód van (a gyors processzor és minél nagyobb felbontás fontos!!!):
    - pár ezer forintos univerzális szemüveg vásárlása
    - Riftcat telepítése gépre is és telóra is (az ingyenes verzió csak 10 percet enged)

Ha teljes vezeték nélküliséget szeretnél akkor 5G-s wifi kötelező!
    + egy BT füles.
    Hardver szempontjából pedig minimum egy 1060-as de inkább 1070-es kártya, mert ha nincs meg a konstans 60 FPS akkor szar lesz! Én 1050Ti-nél mindent csutkára lehúztam úgy meg volt az FPS de baromi ronda volt, supersamplingről nem is beszélve.

Ezután már csak 1-2 akciós VR játék behúzása, legjobb ha normál módban is futtatható akkor nem buksz rajtuk semmit.
    Én ezeket vettem/kaptam, tudom őket ajánlani:
    - Hellblade (kb 4,5k)
    - Subnautica (ingyenes volt egy akcióban)
    - Elite Dangerous (kb 2k)

Én GearVR-os szettel játszok minden nap és már csak egy PC-re köthető 6DOF kontroller szettre várok jó áron, eszembe sem jutott vezetékes HMD-t venni, főleg nem kisebb felbontásut mint a telóm.

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák