Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    1 hete érkezett meg a VR Cover-em a Rifthez, úgyhogy elérkezettnek érzem az időt, hogy megosszam a tapasztalatokat.
    Eddig is többen írtátok már, hogy meg vagytok vele elégedve, és én is csatlakoznék hozzátok :)

    A Basic set-et rendeltem. Kicsit féltem, hogy bazári anyagokkal fognak majd de operálni, de kellemesen csalódtam.
    Összeszerelni gyerekjáték volt, bár nekem kicsit furcsa volt, hogy a maszkra húzható "bugyi" kicsit lifeg az orrésznél, mert nem lehet semmire sem rögzíteni.

    A maszk szerintem sokkal kényelmesebb, mint a gyári, mert több helyet hagy az orrnak. Igazi felszabadító érzés volt a gyári maszk után. Annak már kezdett elválni a szivacs része, és pont az orrnál mindig birizgált, nagyon idegesítő volt. Akinek kicsit is nagyobb orra van, vagy olyan hatalmas mint nekem, annak szerintem kötelező darab :)

    Bendegúz írta, hogy igazgatni kell az anyagot, nekem ezzel nem volt gondom, mint ahogy használat közben az se volt zavaró, hogy az orr-résznél nincs rögzítve. A FOV csökkenését se vettem észre, bár kb. 1-2 mm-rel vastagabb lett a maszk.

    Használat közben (főleg BoxVR-ra használom mostanában a Riftet) egyből kiütköznek az előnyök: nem folyik a szemembe az izzadtság, és az anyag is sokkal könnyebben tisztítható.

    Összességében nagyon elégedett vagyok. Kicsit szívtam a fogam az ára miatt, de így most olyan, mintha egy új headsetem lenne. Ha csak 1 évig bírja, én akkor is fogok rendelni újra.

Új hozzászólás Aktív témák