Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Corleone33

    aktív tag

    Üdv mindenkinek

    Tegnapi nap óta én is becsatlakoztam a PS2 birtokosok büszke táborába egy használt de szerencsére még egészen jó állapotban lévő PS2 Slim-el

    Az előző tulajdonostól kaptam még egy raklapnyi játékot is hozzá, de a lemezek finoman szólva is leharcolt állapotban vannak. Amit eddig próbáltam lejátszott de a következő kérdéseim lennének:

    1. neten olvastam a különféle házi módszerekről a karcolás eltüntetéséről pl fogkrémmel, van valakinek ezzel bármi tapasztalata? a profi polírozást mennyire tudja helyettesíteni? Ugyanis azon gondolkodom hogy inkább házi backup lemezeket csinálok, sokkal biztonságosabb (igen, modbo csipes a kis drága)

    2. A karcos lemezek hosszabb távon kárt tudnak-e a tenni a lemezolvasó fejben? ezt főleg azért is kérdezem, mivel ahogy említettem, egy használt PS2-m van és nem szeretném ha idő előtt máris szervizelnem kéne ^^

    A segítséget előre is köszönöm :)

    UI: amúgy ezeket HD tévére csak konvertálóval lehet rákötni vagy van más módszer? eddig a T-com-os IPTV sett top boxunk hátulján lévő kimenettel próbálkoztam de nuku kép volt.

    [ Szerkesztve ]

    "Az ember választ, a rabszolga engedelmeskedik" (Andrew Ryan, Bioshock)

Új hozzászólás Aktív témák