Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nsbikes
csendes tag
Sziasztok!
Retro élmény miatt szeretnék venni egy PS2-őt a közeljövőben, lenne róla pár kérdésem. Az első, LED tv-n szeretném használni (FHD) komponens kábellel, mennyire lesz rossz a képminőség? Nem vagyok grafikabuzi de azért van egy szint(pl ne villogjon a kép). A második kérdés pedig az lenne hogy softmodos gépet szeretnék és milyen lemezre írjam a játékokat (pl: Maxxell,Verba stb.)? A harmadik pedig hogy SLIM vagy FAT gépet vegyek-e ?
Válaszokat előre is köszönöm!
XBOXONE, XBOX360, XBOXClassic, PS5, NSW, PC
-
horkovy24
senior tag
válasz Alister71 #5749 üzenetére
Egyelőre úgy vagyok vele hogy abbahagyom ezt a konzolbizniszt. Beállt egy kis változás az èletemben ami miatt nem igazán fogok tudni játszani. Mondjuk ez eddig is így volt mert nem sokat tudtam játszani de innentől vègkèpp. Nem pènzhiány az oka hála istennek csupán nem akarom hogy az enyèszetè legyen a gèp itt a polcon ha akad valaki aki úgy szereti ès megbecsüli mint èn. Amúgy a PS4-em is megy szerintem vele együtt.
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
Alister71
nagyúr
válasz nsbikes #5752 üzenetére
Én is 40-es leden használom komponenssel, ha normálisan van megírva a játék, nem olyan rossz a grafika. A Gran Turismo 4 kimondottan szép. (Persze nem a Project Cars után)
A kolléga most kínálta eladásra a gépét, már viheted is.horkovy24: én pont azért tartottam meg a PS2-őt, mert gyakorlatilag alig van anyagi értéke már. Tudom, sokan árulják még 20 felett is, esélyesen rájuk is rohad. Én egy jó példányért sem adnék többet 15-től, az enyémet is 10-ért vettem, 90004-es, modbóval. Ennyiért meg nem adom el, inkább rohadjon rám.
Ha egy reggel úgy kelek, hogy Gran Turismozni akarok, akkor legyen kéznél. Mikor eladtam anno a PS one-t hatalmas űr keletkezett bennem pár exclusive játék miatt. Már rég megvolt a 360-am is, mikor egyik reggel arra ébredtem, hogy GT-zni akarok és azonnal kell egy PS2. 2 órán belül meg is vettem.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz horkovy24 #5754 üzenetére
figyu... A PS4-et add el, ne a kettőt. az az a konzol amit nem használsz. Nem baj neki ha egy ideig nincs használva. Az én PSX-em 6 évet állt a padláson, és egy fejpucolást követően fasza lett.
Csomagold szépen el, és ne add elPsszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
horkovy24
senior tag
Gyönyörű szèp zsír új állapotban van mèg mindig. Hát nem tudom talán 1-2 napot alszok mèg a dologra. De nem hiszem hogy èn már foglalkozni akarok/tudok ezekkel a konzolokkal. Meg nem is igazán akarok.
-
horkovy24
senior tag
válasz Alister71 #5761 üzenetére
Szerintem egyelőre annyit teszek csak hogy kèpekkel ès rèszletes leírással felteszem hirdetèsbe majd az este. Viszont termèszetesen van a fejemben egy elkèpzelt ár èrte ami alatt semmi kèppen nem adom oda senkinek sem ezt az ereklyèt. Ha ezt az árat senki nem adja meg akkor elcsomagolom ès elteszem az utókornak. Persze nem 50-60 ezer forintot kèpzeltem el èrte azèrt tisztában vagyok a dolgokkal de nem is 15 ezer forintra. Mert az ilyen árban árult gèpek azèrt már nem ilyen állapotban vannak mint az enyèm. Mindegy meglátjuk mi lesz. Ha nem kell majd annyièrt amennyièrt adni akarom senkinek akkor megmarad. Amúgy köszönöm valóban szèp mert nagyon óvom meg aztán öt hónapja először èn vettem ki a dobozából hisz bontatlan volt.
[ Szerkesztve ]
-
horkovy24
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #5758 üzenetére
A PS4-nek már meg van a tulaja. Azzal ilyen tèren hála istennek már nem kell foglalkoznom.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz horkovy24 #5763 üzenetére
Tisztelt uram! Megtagadom a PS2 konzol eladását, mert később nagy pofáraesés lesz belőle. Én eladtam az X38-DQ6-ot. Nagyon hiányolom mert kaptam egy vödör LGA775-ös alaplapot. Nem baj ha most nincs időd, majd lesz. Add oda egy rokonnak vagy valami.
De ne add el!
Esetleg pü megy.[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
nsbikes
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Én főként exkluzív címekkel szeretnék játszani (Ratchet and Clank,Sly,Jak,Primal, és én nagyon forzás vagyok de talán a GT4) illetve kipróbálnék pár más cuccot is (GTA LCS,VCS ; pár Resident Evil cím) egy 32" LED FHD Samsung tv-n játszanék vele. Egy ideig elgondolkodtam rajta hogy jobban megérné a PS3 hiszen azt alapvetőleg HDTV mellé tervezték és kb. az összes PS2-es exkluzív cím ami engem érdekel ki van rá adva HD-ba de ennek az ára még mindig magasan mozog számomra, plusz a legtöbb nem is módosított konzol.
-
nsbikes
csendes tag
Én nem sokat játszottam velük, csak néha havernál egymás ellen, nekem xboxon alapból jobban bejönnek az autós játékok, számomra az irányítás is kényelmesebb ott. Viszont sokan hülyéznek hogy PS2őt akarok de rám tett egy olyan hatást régen amit még az X360 se tudott ami durván 7 éve van meg, csak kicsit tartok tőle hogy hogy fog kinézni HDTV-n.
-
horkovy24
senior tag
válasz Alister71 #5766 üzenetére
Egy rugóra jár az agyunk! Èn sem akarom ennèl az összegnèl alacsonyabban odaadni senkinek a gèpet. Elvègre ilyen állapotban nem igen fog kapni senki meg aztán sok minden van a gèphez. Ez egy teljesen fullos csomag modbo 5-ös csippel ès van hozzá 70 kimondottan Verbatim lemezre kiírt játèk is amiből 10 PS1-es játèk a többi PS2-es. Ezekből talán nyolc játèkot toltam vègig lemezről tehát a meghajtó sem volt szinte használva sem mivel eth-n keresztül sokkal jobb a játèk! Ìgy szereintem mindennel együtt simán èr 30 ezret a gèpezet.
[ Szerkesztve ]
-
horkovy24
senior tag
Na feltettem! Remélem így minden jól kivehető!
http://hardverapro.hu/apro/elado_szinte_uj_ps2_slim_scph-90004
-
nsbikes
csendes tag
Remek állapotban van, ha lenne felesleges 30ezrem vinném is, sok sikert az eladásához! Bár én azért ezen még egyszer elgondolkodnék.
-
Aramir
őstag
válasz nsbikes #5772 üzenetére
Az a baj, az emberek 99%-a nem fog +15000-et kiadni a makulátlan állapotért, megveszi a használtabb gépet olcsóbban, de sok sikert az eladáshoz Én is a szoftmódos slim gépet már hirdetem egy ideje 10-11-ért, de nem nagyon kapkodnak érte
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
horkovy24
senior tag
nsbikes: Köszönöm szépen! Nagyon óvott és nagy becsben tartott ereklyém ez a gépecske! A szememben fényévekkel többet ér mint a PS4!
Aramir: Semmi probléma nincs amúgy ezzel. Ha nem kell senkinek akkor elcsomagolom és megmarad. Nem kenyérre kell a pénz csak valaki olyannak szánnám aki használja is és jó hasznát veszi. Tudom hogy sajnos sokan arra mennek hogy minél olcsóbb legyen aztán utána vakargatják a fejüket hogy 1 hét múlva nem olvas semmit a gép. Mert valljuk be ezeknél a gépeknél ez már sanszos. Hátha van még valaki aki értékelni tudja ezt mert ez a gép kívül és belül is 100%-os állapotban van. Erre garanciát is vállalok ha kell. Elsősorban azért ide írtam mert abban reménykedek hátha innen kelleni fog valakinek mert biztos vagyok benne hogy az itteni emberkék közül mindenki megbecsülné. De lehet érdekel is innen valakit.
-
Adam0717
csendes tag
válasz nsbikes #5752 üzenetére
Szia! Én nem írogatnám a játékokat, a helyedben vennék egy FAT PS2-őt (nekem jobban bejött), belevágnék egy HDD-t, Softmod oszt hagy mennyeeen
horkovy24: Ha nem lenne már egy slimem, vinném Őszintén, nagyon ritka látvány az ilyen megbecsült példány. Sok sikert az eladáshoz!!!
[ Szerkesztve ]
My in-use PlayStation® consoles (40 in total): PlayStation® SCPH-1002: FreePSXBoot | PlayStation®2 SCPH-39004: FMCB 1.8 - OPL + ESR - 250 GB IDE HDD, SCPH-75004 Silver: Matrix Infinity FW 1.93 | PlayStation®3 CECHH04#1: OFW, CECHH04#2: CFW 4.90 Evilnat | PlayStation®Portable PSP-1004: CFW
-
horkovy24
senior tag
válasz Adam0717 #5775 üzenetére
Köszi! Nagyon óvom! Bár én minden gépemmel így voltam mindig is. Annak idején mikor az Xbox360 megjelent és az elsők között megvettem 2 éves volt amikor eladtam és arról sem lehetett megmondani hogy 2 éves. Úgy vagyok vele ha elmegy elmegy ha nem akkor nem.
-
horkovy24
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #5777 üzenetére
Teljes mértékben egyet értek! Én magam sem igazán láttam 8-10 ezer alatt eth adaptert. Bakker amúgy most néztem csak hogy a Fat PS2-es gépeken nincs is rajta alapból ethernet port. Hiába régen volt már nekem Fat gépem. Így azokon a gépeken még csak nem is lehet megoldani alapból opl-el az ethernet porton keresztüli játékot a számítógép merevlemezéről. Ez azért a Slim gépeknek egy nagy előny.
-
horkovy24
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #5779 üzenetére
Èn úgy mondom ha mèg esetleg nincs vásárolva hozzá Hdd. Ugyanis az sem kèt forint ès milyen jó dolog hogy a slimnèl nincs szüksèg így egyikre sem mármint sem a network adapterre sem külön hdd-re.
-
taki01
őstag
Egy ilyen ps2 jó lenne nekem is. [link]
Ellehetne vinni mindenhova. -
Adam0717
csendes tag
Nem voltam tisztában az árával... De az tény, hogy HDD-vel nem kopik a fej, plusz a játékok is 10x gyorsabban futnak... De azt megvitatnám, hogy a Slimnek erősebb a feje Az én slimem 3 évet bírt probléma nélkül, aztán jöttek a bajok a duplarétegű DVD-kkel meg a kék cd-kkel... A FAT meg még most is olvassa mindet pedig sokkal öregebb. Lehet, hogy a 90000-res sorozatú slimeknek erősebb a fej, azt nem tudom.
horkovy24: Én is óvtam a slimemet, meg óvom a FATemet is, de a slim nem hálálta meg....[ Szerkesztve ]
My in-use PlayStation® consoles (40 in total): PlayStation® SCPH-1002: FreePSXBoot | PlayStation®2 SCPH-39004: FMCB 1.8 - OPL + ESR - 250 GB IDE HDD, SCPH-75004 Silver: Matrix Infinity FW 1.93 | PlayStation®3 CECHH04#1: OFW, CECHH04#2: CFW 4.90 Evilnat | PlayStation®Portable PSP-1004: CFW
-
Adam0717
csendes tag
válasz Adam0717 #5782 üzenetére
Itt van a mostani állás + a PS1, a slimben nincsen lézer, a FATet ma takarítottam ki, mostmár gyorsabban olvassa a CD-ket, viszont a kattogás, amit említettem nem múlt el... Ma lett először felnyitva...
[ Szerkesztve ]
-
horkovy24
senior tag
válasz szarvasbogár #5784 üzenetére
Nem titok egyèbkènt! Összejött egy olyan állás ami fènyèvekkel jobb a mostaninál ami mellett gyakorlatilag semmi időm nem lesz már ezekre ès mivel hosszútávról beszèlünk nem is igazán akarom őket tartogatni. Legyünk reálisak ezeket a cuccokat arra találták fel hogy kièlvezzèk ès nekem erre mostanában nem lesz lehetősègem. Ha valaki szeretne egy ilyen pèldányt most èn erre megadom a lehetősèget. Ilyen nincs sok már ès persze elherdálni nem fogom. Konkrèten megmondom hogy 30 ezer alatt nem is akarom odaadni senkinek. Viszont ez az összeg a teljes pakkot mindennel együtt magában foglal.
-
Skullwipe
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #5777 üzenetére
És akkor még a sata átalakítás is ott van mint opció, am egy szuper dolog, de annyiba kerül ez a kis áramkör mint maga az adapter, de így elvileg 2tb-ig is el lehet menni amit még tud kezelni a gép. De egy biztos 1tb-ot biztosan lekezel, a duplában már nem vagyok biztos, erről már nagyon megoszlanak a tapasztalatok. De sajnos a sebességen nem lehet így se javítani, mivel így ssd-t is nyugodtan lehet bele rakni, amihez lehet kapni kis tartó fém lemezeket is.
[ Szerkesztve ]
-
horkovy24
senior tag
Na ugye hogy meglett a kis gèpezett gazdája! Kedden elviszik úgy hogy egy forintot sem alkudtak belőle! Mondjuk nem is engedtem volna az általam kitalált árból mert szerintem teljesen korrekt.
-
Alister71
nagyúr
válasz horkovy24 #5787 üzenetére
Teljesen korrekt ár.
De meg fogod bánni
Amúgy grat.
Sajnálom, hogy eladod ezt az ereklyét, mert jó tag voltál a fórumon, és egyre kevesebben vagyunk.
Tudom, visszanézel majd az emlékek kedvéért, de az már nem olyan.
Ha elvitték, hallgasd meg a Ricsétől a Boldog szép napokat és könnyezz[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Adam0717
csendes tag
válasz horkovy24 #5787 üzenetére
Gratula!
Bár én semmi pénzért nem válnék meg PS2-őmtőlMy in-use PlayStation® consoles (40 in total): PlayStation® SCPH-1002: FreePSXBoot | PlayStation®2 SCPH-39004: FMCB 1.8 - OPL + ESR - 250 GB IDE HDD, SCPH-75004 Silver: Matrix Infinity FW 1.93 | PlayStation®3 CECHH04#1: OFW, CECHH04#2: CFW 4.90 Evilnat | PlayStation®Portable PSP-1004: CFW
-
horkovy24
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #5790 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Azèrt nem fogok èn eltünni! Ettől nem kell fèlni!
-
törölt tag
Sziasztok! Az új "családtaggal" csatlakoznék a bandához. Első játékom a God of War. Fantasztikus.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ma megjött a komponens kábel, ki is cseréltem a gyári scart kábelt. Élesebbnek és részletgazdagabbnak tűnik a kép, viszont sehogy sem tudom beállítani hogy a kép a tv egész képernyőjét kitöltse. Scartnál ezt egy Full Screen-nel megoldottam, de most így is marad fekete rész a kép körül, oldalt és alul is. Ötletek esetleg?
-
törölt tag
válasz Ganz-[HUN] #5799 üzenetére
Köszi! Scartom ilyen, ezzel megy a full screen és PS1 játékok is hibátlanul:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Íme az új Android Auto!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest