Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz nsbikes #5752 üzenetére
Én is 40-es leden használom komponenssel, ha normálisan van megírva a játék, nem olyan rossz a grafika. A Gran Turismo 4 kimondottan szép. (Persze nem a Project Cars után)
A kolléga most kínálta eladásra a gépét, már viheted is.horkovy24: én pont azért tartottam meg a PS2-őt, mert gyakorlatilag alig van anyagi értéke már. Tudom, sokan árulják még 20 felett is, esélyesen rájuk is rohad. Én egy jó példányért sem adnék többet 15-től, az enyémet is 10-ért vettem, 90004-es, modbóval. Ennyiért meg nem adom el, inkább rohadjon rám.
Ha egy reggel úgy kelek, hogy Gran Turismozni akarok, akkor legyen kéznél. Mikor eladtam anno a PS one-t hatalmas űr keletkezett bennem pár exclusive játék miatt. Már rég megvolt a 360-am is, mikor egyik reggel arra ébredtem, hogy GT-zni akarok és azonnal kell egy PS2. 2 órán belül meg is vettem.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs