Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz Wlac #1889 üzenetére

    Nah látod, bizonyos szavak nincsenek, máris nem fognak lefejezni érte :)
    Tény és való ami igazán Playstation nagy címek azok PS1en kezdődtek, azonban érdemes számba venni azt is, mennyire gyakran tudsz ilyen jellegű kiadásokat tenni.

    Ugyanis jelen állás szerint mivel a mostani konzolgeneráció, vagyis az XBOX360 és PS3 már kifutó szériában van sajnos, mint PS3 tulaj én sem örülök ennek mert nem épp régóta van meg, de hát ez van. Nem épp tavaly jöttek ki :) Ezért az exkluziív címeken kívül erősen odaver már nekik a pc, így már gondolom te is láttad az új verziókra készülnek.

    Szóval egy PS3 beszerzésének az ideje elég jó lenne, ha nem akarod úgy érezni pénzkidobás volt az asztalon, mert pl 1 éven belül befut az új. Nem mondom biztosra, de erősen gyanítom az ilyen ütemű címek után, mint a BF3 és a többiek, hogy nem fognak a konzolnagyok sokáig várni.

    Ami meg nagyon jó érv, hogy igaz, hogy rögtön pl. 3. részzel játszanál a címeknél, mert pl. onnantól van PS3... dee nagyon jó kis netes tartalmakhoz tudsz hozzá jutni, demókat tudsz letölteni, témákat, trailereket...és természetesen multizni is tudsz ingyen.
    Sajnos támogatás vásárlás ügyben elég gyér mögötte, mert nincs magyarországi ügyfélszolgálat, itt XBOX tulajok erősen rávernek a Sonyékra....dee talán ez a legkevesebb.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák