Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    Ezt a GTA címkézést végre értem...mint ezredfordulós érában ragadt oldschool gyerek, a QV, Veloce és egyéb fantázianevekkel nem tudtam mit kezdeni, de mivel akkoriban, a középiskola vége felé, 156 / 147 GTA verziókra pöcögtettem a cölöpöt, így ez mond valamit.

    Nosztalgiát félretéve, valószínűleg túl cinikus leszek...de szerintem ez csak egy Q4 / FY Exit booster, felülve a SSC és HEC vonalon már 15-20 egyre jobban abuzált Limited/Special Edition/XXX Edition/etc. vonatra.

    Nem feltétlenül financial booster (100-120e Euro körül taksálják darabját, legyen kerek 100e x 500db -> 50M Euro gross), hanem High-level relevance + PR boosting, hogy legyen mit befűzni a számok mellé a year-end release 'outlook' szekciójába...

    Más: szombaton elugrottam Dunakeszire...időközben rájöttem, hogy ebédelni is kéne, és ha már a GT-vel voltam és egyedül, és még a nap is sütött, akkor már felcsapattam Dobogókőre a Zsindelyesbe...

    Alig voltak felfele, így lehetett csapatni rendesen, viszont a mókázásnak az Uniroyal 'the-rain-tire' téligumi nem nagy barátja, az esztergomi elágazásnál már kezdtem úgy érezni, mint ha nedves agyagban kanyarodnék. Viszont nem tudom mi van ezzel JTS-sel, mivel felérve még egy cigit bőven el tudtam szívni, mire visszavett a hűtő (nem leállt, visszavett; hagytam ketyegni); mondjuk: a JTS álltában is forró, sz'al ez van.

    Igazából egy (egy másik? :P ) 'kecseggel' azért sikerült találkozni: fehér S-Cross már Szentendre óta csinálta a fesztivált, ahogy egyesével előzgette a 'konvojozó' kocsikat; gonosz leszek: a levedlett 1.4 G Astra után még biztos nem tudta visszafogni a 1.4 T'rrbo vadlovait.

    Pomáztól 2-3 autóval volt előttem folyamatosan, majd Csobánka utáni ipari park (?) után végre lehetett menni, akkor már mögötte voltam; 90-120 között tolta neki, így jól elvoltam én is, hallgattam a zenét....csak ahogy elkezdett kanyarogni az út, úgy 'mi' is elkezdünk 50-100 között ingázni. Egyik kanyar után ~400m egyenes, kicsit lejt is; ~70-nel jövünk ki a kanyarból, én 4.-ben kényelmesen gyorsítva elgurulnék mellette, már nézem az anyós oldali tükröt, hogy megyek vissza...erre ott van b'meg...mer' nem úgy van az ám! Jó, akkor 'vissza-három-padló', oszt rohadjon rád az ég. Az emberek tök hülyék (én is, csak én másként... :P ).

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák