Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethob
aktív tag
Magyar kiosztású bluetooth-os apple billentyűzetet használok.
Most tesztelve a CVC beviteli mező megjavult, azaz magyar kiosztással helyén vannak a számok, de most enged egyéb karaktereket is bevinni. Mintha valaki kicserélte volna a szám beviteli mezőt szövegesre a form-on.
A dátum mezőbe továbbra is csak angol kiosztással tudok 0-át írni, hosszú í sem jött be.
-
dud998
őstag
válasz pethob #30051 üzenetére
Én úgy jártam a PayPal-al, hogy nekem nem fogadta el a számot, hiába írtam be. Nem tudta értelmezni a 2020-at. Tehát annyi, hogy letöltöd a PayPal appot és ott adod hozzá az új kártyát. Nekem így sikerült. Utána törölheted is az appot.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
-
pethob
aktív tag
válasz TigerCat #30053 üzenetére
Értem, megtaláltam, kösz.
A nézőke kiosztás megegyezik a billentyűzettel, ha leötöm a gombot a nézőkében ugyan úgy felvillan mint bármely más gombnál, de a beviteli mezőbe magyar billentyűzetkiosztás esetén nem kerül be a 0 karakter.
Ha a nézőkére kattintok egérrel, ugyanez a helyzet, 1-9 számjegyek működnek. A 0 nem.Angol billentyűzet kiosztással működik, csak arra meg nem hittem, hogy valaha még szükségem lesz, másfelől meg csak kísérletezve bírtam rájönni.
Valamilyen ősszel lejött frissítésben kúrták el, és mivel nem csak egy weboldalt érint, ezért azt gondolom, hogy oprendszer verzió függő, bár simán lehet, hogy szerver oldalon van valami gond.
Már-már gyakorlat, hogy minden frissítéssel elbasz valamit az Apple távolról, a Mojave letöltésével a szkenner fejezte be a működését, megoldást arra sem találtam még. Már nagyon unom a "just not works" rendszert!
-
oszy
veterán
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van egy iMac 27" 2011 mid gépezetem de csak maga a gép bill és egér nélkül. Hogy tudok én erre mac osx-et varázsolni rendes bill és egérrel? ha lehet egyáltalán
-
bigsee
addikt
válasz perfegor17 #30059 üzenetére
Hát, ha a PS2 billentyűzetet és egeret nem tudod bedugni, akkor próbálj egy-egy USB-s darabot!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
r4z
nagyúr
válasz perfegor17 #30059 üzenetére
Ha van recovery, az alt nyomvatartasara megjelenik a particio bekapcsolaskor. Ha nincs, szukseged lesz egy telepito USB-re.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Bling95
őstag
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata idokival / isamurai-al vagy iszervizponttal? Szeretnem elvinni a macbookomat egy nagytakaritasra/pasztazasra , azonban a hivatalos szervizekrol ma kicsit lepattantam.
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
Mac minin gondolkozok, első apples gépként.
Mac-et eddig soha nem használtam, ez lenne az első.
2014-es alap modell még lehet opció böngészésre zenehallgatásra, szöveg szerkesztésre, tehát alapokra?
Aprón találtam ssd-vel nem garisan 110-ér. -
-
oszy
veterán
Windowsra van Securepoint SSL VPN a kollégámnak. Váltani akar mac-re. Arra létezik hasonló?
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
joergie
őstag
Sziasztok!
Van egy új modem-router nővéremnél, a régebbi imac g5(intel) látja és megy a net, iphone 5s-en is ipad mini1-en is jó a net, de az első szériás macbook-on(osx 10.6.8) bár látja és csatlakozik a wifire, a net nem megy rajta. Én nem értek az osx-hez, úgyhogy titeket kérdezlek, hátha tudtok valami okosságot erre a problémára.
Előre is kösziEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
blakey
titán
válasz joergie #30068 üzenetére
Wifi csatornákat kell próbálgatni, vannak eszközök amik nem minden csatornát szeretnék, azaz Auto-ról fix csatorbára kéne állítani a wifit.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
jeromosi
aktív tag
válasz bigsee #30066 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Még MacBook air 11 2014-et néztem 150-ér használtan makulátlan állapotba, de félek a garihiány miatt, hogy bármi baja lehet.
Kezdő maces gépnek mit tudnátok ajánlani?
Mac minit keresgéljek, vagy esetleg valameik MacBook air lehet a jó választás?
Ha már air, akkor a 11 colos ami tetszik, a régebbi MacBook prok nem annyira, mert nagyon nagyok.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
jeromosi
aktív tag
válasz TigerCat #30071 üzenetére
Köszi, mindenképpen 11 colos a befutó, mert sokat fogom hordozni, és sokkal kényelmesebb a kicsi.
140-ér láttam aprón 2014-est, 128 gb ssd 1,4-es i5 proci 11 colos.
Egy hét visszavásárlási garit írt az eladó.
Mennyire gyakori ezeknél a gébeknél a hiba lehetősége?
Ti megvennétek? -
válasz bigsee #30066 üzenetére
Böngésző fül.
Azért nem olyan vészes a helyzet. Egy 4GB-os early 2008-as iMac-en eddig mindent meg tudtam csinálni. Igaz nekem elég a Fotók a képek rendezgetésére, és nem nézek 4k videókat. Már keresem az utódját, de HW-es probléma miatt.jeromosi
Típushibák[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
bigsee
addikt
Sziasztok! Két éves MacMini, 2014 late (i5/8GB/500GB) az utóbbi napokban azt csinálja, hogy dobálja az USB-s eszközöket. Először az egeret dobta el, ki-bedugás után ment újra. Ma reggelre kiírta az USB-s házban lakó vinyóról, hogy nem lett megfelelően leválasztva. A billentyűzet néha-néha kialszik és újra felvillan. Elég sok USB-s dolog van benne (külső portban lakó SSD-ről megy a rendszer, külső házban terás vinyó, bill-egér, plusz USB-ről táplálkozó Darth Vader asztali lámpa). Amennyit értek hozzá, táp (?) lehet a ludas, nem hiszem, hogy az alaplapi USB-k döglődnének, de talán valamelyikőtöknek van tapasztalata ezzel kapcsolatban. (Tudom, tudom, most lettek megdicsérve a Mini-k, hogy alacsony a halálozási ráta... )
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok.
Adott egy 2008-as iMac 20". HDD nélkül kaptam. Vettem bele HDD-t, stb... azzal nincs is baj.
Viszont hogy tudok egy Yosemite vagy El Capitan pendrive telepítőt csinálni? Sajnos sehol se találok gyári módosítatlan Yosemite vagy El Capitan rendszert (de inkább a kapitány). Régi OS X telepítőlemezem nincs így az kiesik.
Tudom hogy a gépre van újabb rendszer is de szerintem az El Capitan-al jóval fürgébb és arra amire nekem kell (filmnézés, netezés) elég az is.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Smoke some weed nigga!
-
dud998
őstag
válasz Wiz Khalifa #30081 üzenetére
Innen tudod letölteni:
Így pedig a pendriveot csinálni. Értelemszerűen az El Capitan-al:
Remélem így sikerül.
[ Szerkesztve ]
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
válasz Wiz Khalifa #30083 üzenetére
Engedné, ha anno megvetted volna. A többit privátban
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
BurgBurg
tag
Sziasztok!
A mac pro 2.1 és a 3.1 gépek mennyire használhatóak? Vmi régi tipusu RAM van benne. Melyik mac os az ami még felmegy rájuk?
Van ezekkel vkinek tapasztalata? -
Luser2000
addikt
válasz Luser2000 #29426 üzenetére
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy az októberi frissítéskor ELCSESZETT, külső (SSD) meghajtóról való boot a napokban érkezett frissítéssel jelentősen gyorsult. A korábbi hosszú percek helyett most valamivel több, mint fél perc a boot idő. Szinte már-már olyan, mint előtte. Három és fél hónap fejlesztés kellett hozzá.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
dud998
őstag
válasz Luser2000 #30088 üzenetére
Hú de vártam ezt a visszajelzést már! Nagyon köszönöm! Akkor le is frissítem én is.
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz Luser2000 #30088 üzenetére
Na most tettem fel. Valóban sokat javult, de a HS-hez képest még mindig lassabb. Az Alma logó még mindig nem azonnal jelenik meg, hanem kb. 10 mp múlva. De jó az irány, hátha a kövinél még gyorsítanak rajta.
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Még midnig nem sikerült megoldanom a 2008 Mac Pro újratelepítést. Valaki tudna segíteni, vagy esetleg adni egy telepítő lemezt hozzá? Mert nekem sajnos nem sikerült készítenem. Budapest előny.
Előre is köszönöm! -
moleculez
veterán
Hogy tudok ebookot mozgatni macről Kindl-re?
Ja amúgy egy md5 dokumentációról van szó, mivel konvertalom? Kell egyáltalán?Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
Mattb
senior tag
válasz Macika_MC #30097 üzenetére
Amelyik rá rakható legújabb. Talán az El captain az? De akár előtte lévő amiről frissíthetek erre, vagy ha megoldható még újabb ami esetleg jobb.?
cigam: hogy érted hogy bontott? a géppel csak annyi baj van, hogy hiába csináltam usb telepítőt, azt nem ismeri fel, ekkor javasolták hogy lemez kéne, azt pedig nem tudtam készíteni.
[ Szerkesztve ]
-
A 2015-ös base 13" MBP-t egy i5-ös Mac Minire cseréltem és most azon gondolkodom hogy lenne célszerűbb beüzemelni: új gépként, vagy a MBP Time Machine mentést tegyem rá? Szerintetek?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest