Új hozzászólás Aktív témák

  • pethob

    aktív tag

    válasz Ear001 #30037 üzenetére

    Mi az a billentyűzet néző?

    Ha a Beállítások›Billentyűzet›Beviteli források ablakra gondolsz, akkor ott természetesen jó helyen van a nulla, ahol a billentyűzeten is, és ahogy egyébként minden más alkalmazásban jó helyen van és működik.

    De most már másodszorra futok bele abba, hogy bankártya adatok felvitelénél, ahol a mező csak számokat fogad el, a nulla nem csinál semmit, a többi számjegy jó, az Ö betűre meg az említett "/ö" karaktersort teszi a számmezőbe.

    A múltkor kerestem olyan kártyát, amiben nincs nulla. (Csak a lejárati dátum és a CVC mező érintett, érdekes módon a kártyaszám nem.)

    Most azzal oldódott meg, hogy felvettem az amerikai billentyűkiosztást, és ott a 9-estől jobbra az "Ö"-re tényleg nullát ír.

    Böngésző hibára gondoltam, de Safari és Chrome alatt is ugyanaz a helyzet, most a PayPal-ba kellett volna új kártyaszámot rögzíteni mert a régi lejárt.

    Biztos, hogy korábban nem volt ilyen jelenség, az előző eset valamikor dec. elején lehetett, ahol egy talán holland képzési portálon kellett volna kártyával fizetni.

    Mivel lehet a gond?

    https://www.flickr.com/photos/pethob

Új hozzászólás Aktív témák