Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Akinek 2018 Mac Minije van annak jelezném, hogy a használtalma.hu árulnak most applecare protection plant hozzá azaz plusz 2 év garit.Most vettem meg és beregisztráltattam az appleval.Tökéletes 2022 ig meg van hosszabbítva így a gari rajta.És a lényeg ,hogy 19990 ft volt.Szerintem van még nekik ha érdekel valakit még itt a link: https://hasznaltalma.hu/aprohirdetesek/kiegeszitok/mac-kiegeszitok/egyeb-mac-kiegeszitok/applecare-protection-plan-mac-mini-szamitogepekhez-83829 jó vásárlást akinek kell. ui:laptophoz való is van nekik persze az többe kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
sziasztok
úgy döntöttem lépek Mojave-re. egyetlen dolog tartott vissza, az Nvidia kártyám. Tegnap vettem egy RX580 8GB nitro+ kártyát. meglepődtem hogy mennyivel gyorsabb lett az alkalmazások megnyitása. kötegelt file konverzió export stb. (Mac Pro 5.1)
Most az új rendszert egy nvme ssd-re szánom. terveztem egy másik ssd scratch disket is sata csatolón. a kérdésem az lenne hogy az nvme ssd-t érdemes lenne e 2 részre osztanom? mert akkor a duplikált anyagokkal azon tudnék a leggyorsabban dolgozni. Ha nem osztom ketté és onnan dolgozok az jár bármilyen biztonsági kockázattal ? Minden adatom szinkronban van a felhővel, nem az adatvesztés miatt félek, tavaly volt egy olyan szitu hogy premier alatt vágás közben elszállt az egyik meghajtóm. Nem szeretek túl gyakran telepítgetni, ezért kérdezem, vagy inkább ne dolgozzak a rendszer ssd-ről ?
(#30510) madgie 40 semmire sem elég!
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
kkp900
senior tag
válasz Elektrosokk #30552 üzenetére
És a video kártyát(melyik gyártó) , mert látom sok féle van ezzel a tipus megjelöléssel.És külön házba raktad? Ha igen akkor milyet vettél?Milyen géphez csatlakoztattad?Érdekelne a dolog a tapasztalatod.
-
kkp900
senior tag
válasz Elektrosokk #30554 üzenetére
Köszi mindenre gondoltam csak erre a régebbi próra nem! Így már értem ,hogy megvetted és beleraktad a videokártyát.
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
USB hub kérdés tőlem is.
Szóval MBA2018on van most egy TypeC HUB, ami rácuppan az oldalára szépen. Ennek az egyik csatijába csatlakoztatnék egy sima USB3 hubot, amire menne 2SSD, meg egy HDD. Semmi prog, vagy rendszer nem futna, csak adat.
A lényeg, hogy egy hubra felfűzve az összes külső tároló, be a fiókba, és cdak egy kábel menne a laptopba. Működhet, vagy ez így már sok lenne?Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
Egy 2012 -es Macbook Pro kijelzőjét szeretném tükrözni egy Samsung Smart tv -re. Milyen kábelre lenne szükségem egész pontosan? Azon belül milyen ajánlott?
Köszönöm
-
máyköl
veterán
-
amulet
senior tag
egy imac mentést (time machine) rátehetek egy macbook pro-ra? vagy ajánlatos újra rakni?
-
-
amulet
senior tag
-
amulet
senior tag
válasz Ear001 #30574 üzenetére
Ugyan az sajna, nem hozott eredményt. A sárga felkijáltós üzenetet irja 🙁
Viszont olvasgattam és az apfs particiót kellett vissza változtatni OSX kitrjesztett particióra. Ennek a menete nem volt egyszerű, még össze is kellett fűzni a fusion drive particiót, de sikerült, szóval ez volt a hiba, Azért köszönöm -
r4z
nagyúr
Hasznal valaki Radeon 4000-rel szerelt iMacet Mojaveval? Az 5-6000 szeriarol tudom, hogy nem jo hozza, de a 4000 elvileg igen. A konkret kerdes az lenne, hogy mukodik-e a rajta a hardveres gyorsitas, pl Cinebenchben lehet tesztelni a GPU renderrel.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Benaj
újonc
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ransomware fertőzéssel kapcsolatban OSX-en?
Van esetleg valami biztonsági program, amivel át lehet nézni a gépet, hogy fertőzött-e?Előre is köszönöm!
-
-
-
moleculez
veterán
Ha lecsukom a laptopot, vagy nem nyúlok a hozzá, akkor gondolom valami alvósba megy, mert leáll a háttérben a qbittorrent, lecsatlakozik a külső vinyó. Ezt milyen beállításokkal tudom elkerülni?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Macika_MC
tag
válasz amulet #30571 üzenetére
A Carbon Copy Cloner progival clonozd át a külső SSD-ről a belső Hdd-re a rendszert ahogy van.
Amúgy a GUID particiós térkép, úgy van elformázva?Olvastam,hogy 1,7milliárd év múlva a Nap miatt el kell költöznünk a Bolygóról.....Örülök, hogy időben szóltak, mert nem szeretek kapkodni
-
f012345
csendes tag
Sziasztok!
2014-es MAc Mini gépem van és szeretném külső SSD-re rakni a rendszert és az alkalmazásokat. Találtam itt a fórumon egy videót https://www.youtube.com/watch?v=EyGAJ9gAQVo&feature=youtu.be, az lenne a kérdése, hogy ez még mindíg így kell csinálni, illetve a gépben lévő vinyón minden adat megmarad?
-
válasz f012345 #30592 üzenetére
Nagyjából úgy. Arra figyelj, hogy uasp-t támogató házat válassz. Ez a sebesség miatt fontos, gyorsabb lesz mintha egy mezei USB3.0 házba raknád.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
blakey
titán
válasz f012345 #30594 üzenetére
APFS-re kell formáznod ha a Mojave-t tennéd fel. Én is külsőről használom, hibátlanul működik, sőt particionáltam, így könnyebb a használata.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Digital
addikt
Tudnátok ajánlani video konverter programot? Egy dvd-t kellene átalakítani valami más formátumra. Ingyenes kellene, csak párszor használnám.
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
blakey
titán
válasz f012345 #30596 üzenetére
Most nem értem, miről szeretnéd telepíteni a rendszert? Van egy pendrive-od vagy bármi amiről telepíthető? Én egy pendrive-ot használok erre a célra, arról bootol a gép és ott adom meg, hogy hova telepítse a rendszert, ennyi az egész. Nem tudom, hogy pontosan mit szeretnél látni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest