Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BurgBurg
tag
Üdv, az alábbi konfig még kb. hány évig lesz használható?
Mi a tapasztalat? Figyelembe véve az apple támogatási szisztémáját.
2011-es, thunderboltos imac 27"-os gép
- i5 2,7 GHz
-8 GB RAM
- 1 TB hddJelenleg MAC OS High Sierra fut rajta.
Burg.
-
BurgBurg
tag
válasz nylontacsko #28712 üzenetére
Végül elengedtem, 3-4 évig használhatom utána meg értéke megy a nullához a támogatás hiánya miatt. Ágyő imac27'.
-
BurgBurg
tag
Sziasztok!
Használt gépek érdekelnének, az alábbi kettő lehetőség merült fel.
Imac 27'-bol mit érdemes venni? Melyik évjárattol?
Opcioként szóba jöhet még macbook, abbol mit ajánlanátok?
Előre is köszi a válaszokat. Tanácsokat. -
BurgBurg
tag
Üdv.
Miért van az hogy van egy pendrivom amit win alatt használtam eddig. Tele könyvtárral, anyaggal. Most bedugtam a Mac-be (nemrég vettem) és átmásoltam (majd töröltem a macen a 20Gb anyagot a pendrivon) kb. 20 Gb anyagot. Majd visszatettem a wines gépbe a pendrivot és ugy érzékeli, mintha ott lenne továbbra is a 20 Gb.
Mit csináljak, hogy a valós értéket érzékelje a wines gép?
Burg. -
BurgBurg
tag
válasz nylontacsko #29304 üzenetére
Videokártyát kell benne cserélni és felmegy rá a mojave. De én speciel hagyom egyelőre, jó a HighSierra, kiforrot rendszer.
-
BurgBurg
tag
válasz nylontacsko #29364 üzenetére
Talaltal videokartyat? Mennyiért?
-
BurgBurg
tag
Sziasztok! Nemrég eladtam az 2011 es Imac gépemet és egy macminit vennék és hozzá monitort. Mindkettő használt lenne. Azoktol kérnék infót akik ilyen kiépítést használnak, hogy a macminiből melyik évjáratot érdemes venni? Van ezeknek vmi nyűgjük? Átgondolt konstrukció kevés meghibásodással? Burg.
(Felhasználás: netezés, World, Excel, multimédia használata, szóval semmi extra felhasználása nem lenne) -
BurgBurg
tag
válasz Carlas #29848 üzenetére
Mindegyik porosodik! Konstrukcióból adódik. Van ami 1 év alatt van ami 3 év alatt. Mitől függ? Mennyire poros környezetben használod, mennyit megy a gép per nap, stb. Durván 30-80 ezer között takarítják, függ attól, hogy mennyire kell megbontani. A legjobb eset amikor az üveglapon és a kijelzőn van a por, ezt könnyen tisztitják, akár te magad is megtudod csinálni. A szívás az amikor az led panelek közzé megy be a por (ott rá is ég és elég bonyolult letakarítani) és azt kell tisztítani. Én ezért is adtam el az Imac gépemet és inkább mac mini lesz helyette 2 db 27' monitorral.
-
BurgBurg
tag
Mac Mini gépből melyik a legjobban sikerült verzió/évjárat?
Mikortól lett az hogy a RAM nem cserélhető benne? -
BurgBurg
tag
Sziasztok!
A mac pro 2.1 és a 3.1 gépek mennyire használhatóak? Vmi régi tipusu RAM van benne. Melyik mac os az ami még felmegy rájuk?
Van ezekkel vkinek tapasztalata? -
BurgBurg
tag
Sziasztok!
Miért van az hogy a mac minit altatom. Pulzal a led az elején. Eddig okés. Viszont a felébresztése nem megy. Billentyűre nem reagál. Bár a led az elején felgyullad. Power on/off nyomásra sem reagál. Olyan mintha lefagyna. Vagy a monitorra nem küldi ki a jelet. Marad a hálózatból kihúzás. Hol vagy hogy lehet beállítani, hogy alvásbol felébredjen? Vagy a monitorra kimenjen a jel? -
BurgBurg
tag
Sziasztok! Vettem egy M1 mac minit. Van rajta 4k es 6k videokimenet. Tudnátok ajánlani monitort ami a 4k-t viszi es benne van a 110 vagy a 220PPI közelében? Előre is köszönöm az infokat.
-
BurgBurg
tag
Sziasztok! Tudnatok tippet, segítséget adni az alábbiakban?
sonoma 14.1.1. van a gépemen
bt mac billenytuzettel használom, használnám, de egyes karakterek nem mukodnek....ez mitol van? mit kell allitanom?
most mar egyik sem mukodik.... big surnel nem volt ilyen gondom....jart mar vki igy? -
BurgBurg
tag
-
BurgBurg
tag
válasz Praetorianus #42120 üzenetére
LG 34 UltraWide monitort használok, tökéletes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest