Új hozzászólás Aktív témák

  • jFox

    őstag

    válasz cucmalajmc #5016 üzenetére

    Sziasztok!

    Bár mostanában nem nagyon fórumoztam, de ne felejtsétek el, hogy ti is voltatok kezdők. És nektek is voltak hülya kérdéseitek. :DDD Nekem is. :DD

    De tény, Linuxhoz csak az kezdjen, akinek van türelme. Nem mindíg megy az úgy, hogy : de jó proram felteszem, hol az install.exe. Ja az nincs. Szóval sok türelem kell hozzá, olvasgatás, (főleg neten, fórumokon, Google barát segítségével) , de megéri, mert meghálálja.
    Nekem könnyű, mert már nem nagyon játszom, ha meg mégis rámjön, akkor ott a Crack Attac, és hasonló hívságok, ha nagyon elborúlok, akkor a HOMM3 megvan liuxra is.
    Tehát ha játszani akarsz, akkor maradj a Window$ aktuális verzióinál, mert a legújjabb, legszebb játékok biztos, hogy az alatt fogank futni. Esetleg PS, XBox,stb.
    DE! Ha szeretnél egy stabil, jól használható, jól forormálható oprendszert, és nem vagy lusta, akkor válaszd valamelyik Linux distrib-et. Egy jó tanács: lehetőleg ne a Debian-nal kezd! :DDD
    UBUNTU, SUSE, MANDRIVA, UHU ezekkel el lehet kezdeni. Az utóbbit főleg azért javaslom, mert teljes magyar nyelvű dokunmentáció elérhető hozzá.

    Egy kis kontraszt kedvcsinálónak: [Aero vs xgl/Beryl]

    Vladi megnéztem én is (http://www.zegeniestudios.net/ldc/) nekem ajánlott 4 distrib-et is! :D
    Üdv
    jFox

    --==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--

Új hozzászólás Aktív témák