Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz peetyy #54076 üzenetére
El lehet versenyezgetni LC-s fék nélkül is egy darabig, de a végén úgyis megveszed. Persze ha az ára már a határon túlvan, akkor el lehet napolni, de úgy feláras, és sokáig nem fogod nélkülözni (meg nem is érdemes). Én is utólag vettem, ha tudom, hogy ennyit számít, nem vártam volna vele.
-
JulesTS
őstag
A CSL DD két kategóriával feljebb van az általad eddig használtaktól. Nem tökéletes szerkezet, de szerintem teljesen együtt lehet élni a nyűgjeivel (persze vannak akiknek elfogadhatatlan és inkább váltanak másra). A mostani árával viszont nem lehet vitatkozni, ár/érték arányban verhetetlen.
A pedállal kapcsolatosan meg nem lehet tudni előre, hogy neked meg fog-e felelni az alap, vagy kell a loadcelles fék. Viszont ha később veszed a féket hozzá, akkor arra mégegyszer jön a szállítási díj, meg kellene hozzá puhább elasztomer. De akkor már ott vagy, hogy lehetett volna annyiért egy CSL Elite V2 is.
Nekem Atesz állványom van, hozzá kötözött Ikea fotellel, de a fiam Wheelstand Pro-t használ hozzá kötözött gurulós székkel. Szerintem még ez is jobb mint a horgászszék. Éz ez.utóbbi könnyen összecsukható és elrakható és jóval olcsóbb. Az Atesz állvány stabilabb, de annak súlya is van ám... -
Bandit21
addikt
(és a későbbi hsz-ekre is)
Amit a Többiek mondanak az az "igaz út"...
Horgász szék 100-ért, lehet hogy szükség esetén hajtogathatsz belőle akár szánkót is, de épp ezért nem elég merev. Egy Atesz cockpittel egy jó üléssel ugyanúgy megoldható a gt/f1 pozíció majdhogynem.
A csak Meki perec nem jó ha gt f1-en kívül bármit vezetnél (rallye vagy kamion vagy drift).Az lc jó dolog, sokat is számít de a logi pedál után ez az alap fék is hatalmas lépés. Tudom milyen cipőbe jársz, karácsonykor vettem t248-at és döntöttem el, hogy egy évig hanyagolom a gokartot és majd idén év végén BF-en lesz fana dd-m. Erre jött az akció és jött is a szett, de az alap szett. Mert hát nemrég vettem 99-ért t248-at.
Aztán az a Fiamé lett, és érkezett boost táp, meg használt Atesz váz, meg LC meg Meki. DE. Utóbbi kettő nélkül is bőven bőven boldog leszel.Vázból hacsak nem 200+-ért veszel igazán komolyat, akkor az Atesz féle a jó.
Lehet kisebbre hajtani de ezt nem fogod a szoba sarkába felállítani. Cserébe amikor elsőre ülsz majd bele érezni fogod, hogy ja. Tehát erről beszél mindenki. Amikor a pedál ülés kormány egybe 60 kg tömörség.Nem rossz a használt szett amit linkelsz, ára is kb jó (lc csl elite 50-60 meki ha v1 akkor is 60 atesz váz üléssel használtan is reális 50-60 bázis 80 p1 v1 30 ez mennyi? 270? Ő meg adja 260. )
DE nincs gari. Lehet bele futsz egy gyöngébb/ melegedő dd-be (1-2 ezerből 1) de intézi a gari.
Ami fontos 14 napon belül legyen ismerős haver akinek van ilyen (dd 8 nm-en) bele ül majd és megnézi Neked mit tud. Nem a g27-hez képest hanem a sajátjához képest.
Ha a takaró engedi jobb most az lc és a meki (a p1 v2 mellé) ha nem, hát nem, boldog leszel úgyis.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
GalaHU
őstag
A Meki kormányt inkább hanyagold ha rallyznál is, azzal nem lehet. Egyébként kezdésnek bőven megteszi egy “kerek” kormány, azzal minden autosportot ki tudsz próbálni. Ha olcsó kell akkor a WRC szèria, ha picit jövőállóbbat szeretnél akkor az Universal HUB, vagy az új V2-es HUB lehet érdekes.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
András12345
aktív tag
Sztem az a horgászszék kimeríti az ipari hulladék kifejezést. 100.000-ért meg a hónap vicce...
Emellett az összes Playseat túlárazott.Atesztől érdemes testre szabott riget venni, vagy esetleg wheelstandet, amire rá lehet akasztani egy forgószéket, vagy ha nagyobbak az igények, akkor aluprofilos riget építeni. Szerintem minden ami a kettő opció között van egy masszív pénzkidobás
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest