Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz proci985 #66147 üzenetére
Nekem ez a típus van: [link]. A leírása szerint digitális módban, gombként is lehet használni, nem lehet, hogy tiéd így érkezett gyárilag? Alis eladót nem próbáltad, nincs rá ötlete?
#66162 jlaci74: Kicsit elkapkodtam a 27-esemet, szóval gondolkodom, hogy lecserélem egy ilyenre. Nekem a bázis és a perec közé van pozícionálva, de az a 10-10 cm oldalanként szerintem sokat dobna. Tetszik is amit linkeltél.
-
aktív tag
válasz Találtgyerek #66164 üzenetére
Egy jó triple setupot vagy egy 49-es monitort elfogadnék én is, de 90 cm hellyel kell gazdálkodom. Ha beáldoznám a szobaablak teljes nyithatóságát, akkor lehetne rendezkedni, de ebből nem igazán szeretnék engedni.
-
-
shteer
titán
kezdődik
szerintem jónak tűnik..
-
Marci79
senior tag
válasz shteer #66171 üzenetére
"Minden viccnek fele igaz." Jön a csicsás giccsparádé a "gamer vérpistikéknek".
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Steve1207
veterán
válasz fatal` #66174 üzenetére
Sokszor megmarad a név, egy ismert brandet nem dobnak a kukába, csak az egész managelése lesz más. Már az előny szerintem is, ha lesz pénz, átültetik az egészet az ő shopuk alapjaiba egy naprakészebb marketing támogatás mellett. Magát az egész oldalt felhúzni újraszerkesztett animációkkal, grafikákkal meg mögé intézni akár a nemzetközi logisztikát vagy csak kiszórni a viszontosoknak bő fél év alatt lezavarható, mert nem egy hatalmas portólió. Az csak hab a tortán, ha a logisztika javul, esetleg nemzetközi értékesítés is lesz.
Én pl nem igazán félek az átnevezéstől meg az rgb-s nyavajáktól se, ellenben lehet, hogy kisebb termékeket átvesznek saját névre a budget szegmensbe és teleaggatják. Ahogy a múltkori áremelés említésétől se igazán, mert az átszervezéssel kb költséghatékonyabb lesz minden szegmens, csak nyernek rajta ilyenkor és nem lesz indokolt (plusz az átszervezésekből adódó való elbocsátásokon is spórolnak, főként marketing és vezetők elküldésével). De, ha a Corsair "indokolja", akkor hamarabb ráfaragnak, mint ahogy egy Logi-t se vesz annyiért sok emberke, amennyiért adják és egyből a konkurenciák felé ugrik az ár-érték arány (max a piacot tudják kicsinálni, ha mindenki emelésbe kezd ). Én pl azon se lepődnék, meg, ha ugyanezt az árazást tartva több akció lenne. Rengeteg a lehetőség pozitív irányba egy felvásárlásnál, amivel ők is, mi is csak jól járunk (csak azok nem, akik átfedett pozikban vannak).
.
-
Marci79
senior tag
válasz fatal` #66174 üzenetére
Nagyon naívan állsz hozzá. Azt a pénzt nem pofira adják nekik. Cserébe elvárások lesznek és dirigálások. Ha csak nem egyben nyelik le az egész Fana-t. Amire az esély 99%. Akkor bizony jönnek majd a csili-vili fiszem-faszom rgb ledes marhaságok. Ez pedig nem csak a saját véleményem, hanem jópár másik emberé, nem csak itt hungarisztánban.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
JulesTS
őstag
Szerintem kár is találgatni, lehet hogy jobb lesz a helyzet, de az is lehet, hogy a Fanatec végét jelenti a felvásárlás. Fél..egy év múlva talán látszani fog az irány...
-
Marci79
senior tag
válasz zsozsa74 #66179 üzenetére
Aki sokat nézelődik a "gamer" világban évek óta az bizony ezen a véleményen van. Ez ugyanis trend lett. Gamer= rgb ledes bullshit-ek, a vérpistkéknek, mert attól lesz igazi "gamer" egy termék és azzal lehet profitot termelni igazán.
Design váltás lesz idővel, ahogy újabb termékek is a "csilivili" trend érdekében. Nagyon sok pofáraesés volt már az elmúlt évtizedekben a felvásárlások miatt. Ez mind hardver és mindpedig játékfejlesztők terén így történt."Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
adrian360
őstag
Kezdek kicsit mentálisan kiégni. tegnap késő este volt egy futamom, ha csak a statot nézzük, akkor jól sikerült: +0.25 SR (1 off track a 23 körből) 2. hely +61 IR.
Csakhogy a futamot az utolsó célegyenesben buktam el a lehető leghülyébb módon, úgy mentem az egyenesben hogy pár százalékos fék be volt nyomva ... egész héten szórakoztam a pedálokkal, állítgattam, cseréltem benne elaszotót, stb. a lényeg, hogy nem vettem észre, hogy ha rajta pihentettem a lábam, könnyen pár százaléknyi erőt tudok rajta nyomni. korábban nem volt ilyen és felvettem egy rossz szokást és rajta tartom a lábam folyamatosan a pedálon a nyomásponton. visszanéztem a futamot, 4 körben csináltam ugyanezt. pedig kint van a pedál visszajelző, mindenre figyeltem az utolsó körben, csak arra nem.
Szóval tudom mit rontottam el, és az zavar, hogy mindent hibát ilyen pofán vágósan élek meg, nem egy practice sessionbe jövök rá, hanem győzelmet bukok el így, amit amúgy is szökő évente ha szerzek (szereznék, ha nem lennének mindig a hülye hibák). szóval kicsit kezdek befásulni. eleve van egy kis ladder anxiety-m, és mostanában szinte csak szar futamaim vannak. pedig nem is erőltetem heti 2-3 futam van csak, nem megyek minden nap( gyerek miatt nem is tudok, csak késő este ülök a gép elé). próbálom úgy megélni hogy mindenből lehet tanulni, a lényeg hogy rájöttem, hogy mi volt a hiba, ez már félsiker. csak tényleg miért kell a világ összes hibáját saját kezűleg is elkövetni -
adrian360
őstag
válasz Találtgyerek #66184 üzenetére
tudom, a gázpedálon régebben is állítottam be deadzone-t, itt most csak az verte ki a biztosítékot, hogy konkrétan egy győzelem ment el miatta.
-
-Rolika-
senior tag
Srácok Ti milyen daréktámaszt használtok? Én eddig ilyen temu-s hálós cuccot használtam, de 2-3 hónap alatt szétment. Kellene valami strapabíróbb.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
biker
nagyúr
-
Találtgyerek
veterán
Nem Fanatec minőség, de kevesebb, mint 40 000 Ft volt kormánnyal együtt. Végre van a kormányon váltó meg gombok.
[ Szerkesztve ]
06-3o/9759I39
-
JulesTS
őstag
válasz Találtgyerek #66190 üzenetére
Gáborvezér féle?
-
JulesTS
őstag
válasz Találtgyerek #66190 üzenetére
Tisztára úgy néz ki mint az enyém:
-
-Rolika-
senior tag
Köszi srácok.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
tome0001
Topikgazda
Srácok,
Van itt valaki aki vásárolt már valaha Endor AG (Fanatec részvényt).
Ha van ilyen, dobjon már nekem legyen olyan kedves egy privátot.
Köszönöm! -
Win-T
senior tag
Ha angliából jön a 106 font értékű pakk a Playseat modokkal, szerintetek számítanom kell még plusz vámköltségre? Nem tudom mi a szokás most a Brexit óta.
-
-
JulesTS
őstag
válasz Találtgyerek #66195 üzenetére
35-ös, ha nem pályaautózok, akkor ez van fent. Némelyik pályaautónál is, amelyik ki tudja rántani a kezemből a kormányt és nagy a kormány elfordulása. Nagyon szeretem. Van egy 33cm-es is (Porsche 918), de azon nincs QR2...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest