Új hozzászólás Aktív témák

  • András12345

    aktív tag

    Változások vannak nálam hardver téren :)
    Eladtam a Simucube bázist, a GSI kormányt, és a VRS pedálokat is, helyette jött egy Simagic Alpha Mini (igen, kap még egy esélyt a márka tőlem), egy Simagic GT4 perec (eladó, ideiglenesen van csak, FX-et vagy Neo-t szeretnék helyette majd), és egy BJ Steel F1 pedálszett, Heusinkveld Ultimate elastomer kittel, és Eplab karbon taposókkal.

    Egy kis első benyomás:

    A bázis kicsit darabosabb robotosabb az SC2 Prohoz képest, és nyilván az FFB is gyengébbre van véve, hogy ne vesszenek el a részletek nagy erőnél. De összességében sokkal rosszabbra számítottam egy év magas nm-ekkel való bírkózás után.

    A GT4 perec sokkal szebb, és jobb is élőben, mint ahogy a képeken kinéz, duplakuplungos, csendes váltófülekkel, és a GSi-nek szerintem a fele csak súlyban. Ennek ellenére kb. ugyanolyan merev is. A fogása jó, viszont a markolat anyaga nem lesz a kedvencem, a Sparco kesztyűm csúszik rajta, kesztyű nélkül pedig addig jó amíg nem izzad a tenyerem (márpedig sajnos izzad a legkissebb stressz hatására is :C )

    A VRS pedál miatt látatlanba előre is vérzett a szívem, mert szerintem a legjobb loadcelles pedál, ha a hidrós és az aktívpedált nem nézzük. A BJ pedál meglepően jó minőségű, jobbnak tartom elsőre is a DC-nél kidolgozottságban, és szerkezetileg is. A Heusinkveld elastomer kit segítségével elsőre be tudtam állítani egy, a VRS-en használthoz nagyon hasonló fékpedál érzetet. A gázpedál is jó, állítható az útja, rugó erőssége stb stb, szokásos dolgok.
    Nem tudom alap verzióban milyen lehet, de ez kimondottan pozitív csalódás :)

Új hozzászólás Aktív témák