Hirdetés
- Marvel Snap
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Battlefield 2042
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
őstag
válasz Bandit21 #62492 üzenetére
Alis motorkerékpár műszer. Gyorsan felpattintottam a rigre. Ehelyett a magy fordulatszámmérő helyett:
https://youtu.be/JqCFgU5-2ic
Ennek az a baja, hogy léptetőmotoros cucc és a hogy veszik a fordulatot a versenymotorok, nem tudja olyan gyorsan lekövetni, ütesben meg annyira nem tudja követni, hogy egy házfröccsre megindul a mutató, majd hirtelen megtorpan és kb fél..egy mp múlva indul tovább.
Az új műszer fordulatszámmérője kicsit gyorsabb, de azon a km óra és a üzemanyag szintjelző nem megy a simhubbal. Most előszedtem egy négy kereklámpás ezeröcsi fordulatszámmérőt a garázs mélyéről, azt fogom felpróbálni, csak kell hozzá egy egyszerű tranyós erősítő, amihez rendeltem alkatrészt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest