Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Rolika-
senior tag
Olvasom itt a sok panaszt a fanára és összetehetem a 2 kezem, hogy nekem még kiküldték a bfes 2.5x-et. Ezzel igazából úgy érzem, hogy egy jódarabig kész is van a rig. Majd egyszer talán ha a V2 le lesz cserélve, akkor kell nézelődnöm, de hála az égnek, hogy náluk már úgysincs olyan pedál, ami érdemi előrelépést hozna.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
szacsee
nagyúr
válasz -Rolika- #63101 üzenetére
Néztem egy hsz-t, lehet épp a tied volt, talán 10 perccel később rendeltem meg a perecem.
Munkában voltam így elég macera lett volna rendelni, ráadásul a weboldal kiléptetett és időkorlát után engedett be. Ez a 10 perc elég volt ahhoz, hogy már ne küldjék ki és felszálljak a szopórollerra. Ráadásul nem csak a perec volt benne, hanem egy HUB is ami jobban hiányzik és március elejéig felejtős is. Másik megrendelésem is alszik ráadásul az egy nappal korábbi, mindegyik 4-7 nap szállítást ígért, de a mai napig "se pénz, se posztó".
Emiatt kénytelen voltam venni használt kormányt... ma vettem meg a másodikat.
Fanatec ha küldi a rendelést megy eladósorba egyből bontatlanul normál áron.
A többi cuccal ha év közben gond lenne (beleértve a szoftvert is) akkor az egész kócerájt adom el a fenébe és nyergelek másik ökoszisztémára.
Szerintem megtalálták nálam azt a bizoonyos triggerpontot amit jócskán meg is masszíroztak.
Gondolom nem vagyok egyedül így és ezután már inkább veszek olyan terméket ami valósan kiszállításra kerül és a support is valós mögötte.
Halkan jegyzem meg, hogy a blog oldalán a shipping update 3 topik lassan átlépi a 2000hsz-t és sokan akik elégedetlenek nem is írtak.
FB oldalukon is nem szól másról jóformán egy post komment szekciója, minthogy rendeltem ezt, azt nem jött meg, írtam a supportnak miért nem ír vissza stb....oneal1 : Ha érdekelné őket a felhasználók véleménye már rég gatyába rázták volna, ahogy a webshopot is. Amíg a hype és a reklámok a prioritás és a "nagy" tömeg azt látja addig nem lesz változás. Pár youtuber tudna ezen pöccinteni, de senki nem akarja az ételt adó kezet harapdálni bizonyos értelemben.
[ Szerkesztve ]
-
-Rolika-
senior tag
válasz szacsee #63102 üzenetére
Én melóba menet ültem a buszon és úgy rendeltem meg. Így utólag nézve még jó, hogy így tettem. Azóta az Universal Hub+330-as perec a szekrényben pihen. Már gondoltam rá, hogy el kellene adnom, de igazából enni nem kér és legalább van egy tartalék ha bármi lenne a 2.5x-el. Mert azt látjuk, hogy ha valami esetleg bedöglene, akkor hónapokat kellene várni a Fana supportra.
Aki várja tőlük a megrendelt cuccokat, annak kitartást.
Minőségileg semmi bajom egyik Fana termékkel se, sőt 200€-ért ez a formula perec nagyon jó deal volt.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Moby
addikt
válasz oneal1 #63104 üzenetére
Az állapotok nem egy hete állnak fenn. Van, akinek 100 napja tartoznak a pénzével. Van, aki hónapok óta vár a garis ügyintézésére, stb. Itt messze nem egy hétről, sem hetekről van szó, és nem is csak a szállításról, és a gyártásról. Jelen pillanatban épp, hogy működik az a cég. Ami az eladásokat illeti. Ami a kommunikációt, customer supporto illetit, abban gyakrolatilag működésképtelenek hosszú hónapok óta. Akinek mostanában beszarik fanatec cucca, az egy időre keresztet is vethet rá, mert választ sem lkehet kicsikarni tőlük, nemhogy garis ügyintézést.
[ Szerkesztve ]
-
oneal1
senior tag
ki mondta hogy egy hete?
pont azt írtam, hogy ez nem egy egy hetes buli, a fejlesztés sem és amíg kivakarják a szart az sem.
épp hogy működik a cég, ez marhajó
Ami készleten van azt küldik, a gyártás meg megy ahogy eddig, a hirtelen megugrott rendelésekre nem fognak hirtelen lerendelni minden baseből meg kormányból legyártatni 5000 db-okat.
Ami most gáz valóban az a support. Ezt kurvagyorsan rendbe kell rakniuk. -
Moby
addikt
válasz oneal1 #63106 üzenetére
>a hirtelen megugrott rendelésekre nem fognak hirtelen lerendelni minden baseből meg kormányból legyártatni 5000 db-oka
Miután övék a wepshop, pontosan annyira ugrik meg a rendelés, amennyire ők ezt engedik
Gyak a QR2 megjelenése óta a pereceik jeletős része csak szűk időablakokban rendelhető, mert ilyen QR nincs, vagy olyan QR nincs. A wepshopjuk egy katasztrófa, ahogy a logisztika, a support, a warehouse működése, és az egész mögötti kommunikáicó. Hát ha ez nem a nem működés jele, akkor nem tudom mi. -
YxVs
senior tag
válasz -Rolika- #63101 üzenetére
Én ahogy megjelent a V2.5x akciósan akkor BF pénteken, meg is rendeltem 10 percen belül, mégsem kaptam meg....rohadt nagy mázlid volt. 1829xxx rendelésszámmal.
Hozzáteszem lehet azért, mert volt benne QR2 is. A perecet meg nem rakták félre, hanem odaadták másnak, lehet, hogy épp neked
Na de akkor hol a FIFO elv, amit hirdetnek?
Ilyenkor ki kellett volna, hogy küldjék külön, és utólag a QR2-t.
Csak hát ugye résszállítást meg nem vállalnak be...[ Szerkesztve ]
-
GalaHU
őstag
Szomorúan figyelem a Fanától rendelők kálváriáját, nagyon sajnálom ha bárki is megszívta a rendelését az elmúlt 2 hónapban. Szerintem itt mindenki tudja, hogy milyen vacak érzés bármilyen szimes cuccra ilyen sok ideig várni.
Ugyanakkor érdekes kapcsolódásokról diskuráltunk a minap a haverokkal, a "Mi a sz@r történt a Fanával?" témakörben: Pár oldallal feljebb írta valaki, hogy a hivatalos Fana-panasz fórumon már 2000 bejegyzés van, ami valóban felháborítóan óriási szám. De ha optimistán feltételezzuk, hogy minden panaszos csak egy bejegyzést tett (elég valószínűtlen ugyan) és azt tekintjuk kiindulási alapnak hogy a Black Friday-kor több mint 60.000 rendelés érkezett, akkor ez csak 3% köruli panasz arány, amivel azért nagyon sok világcég egyutt tudna élni. Ráadásul az sem zárható ki, hogy nem mindegyik panasz a BF-en rendeltekkel kapcsolatos, akkor az arány mégjobb lesz.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez így rendben van, mert egyetlen ilyen jellegű panasz is több mint ami elvárható és nyilván nem vígasztalja az érintettet, hogy a többi 97%-nak meg semmi baja, csak arra utalok, hogy mocskosul nagyobb nagyságrendekben kell gondolkoznia a cégnek, mint tette azt korábban, pedig eddig is a Customer Service volt az Achilles-sarkuk.
A másik elgondolkodtató dolog, a miért kérdése. Azt gondolom, hogy az egész káoszt maguk a glitch-ek kihasználó vásárlók okozták, akik elhitték hogy van ingyen ebéd, és Euro-ezrekkel lehet olcsóbban cucchoz jutni. Aztán tetézték ezt azzal, hogy a biztonság kedvéért 2-3 rendelést is leadtak, mert azért ők is érezték később, hogy ez így nem kerek. Nem török pálcát senki fölött aki így tett, meglátta a lehetőséget hát élt vele, valószínűleg a Lajta szebbik oldalán eszukbe sem jutott ez. Ha magyarok állították volna össze az akciót és írták volna a webshop-algoritmust, akkor ők biztosan gondoltak volna erre...
Viszont ha a Fana kérdés nélkul kikuldi a rendeléseket tuti mínuszos lesz a Black Friday, akkor meg a részvényesek forgatnák a szemuket. Annak nagyon negatív uzenete lenne, ha bevallanák hogy elcseszték a dolgot, de a vásárlóidra sem mondhatod hogy "tolvajok", mert annak meg végzetes következménye lenne. Nem maradt más hátra, mint manuálisan, egyesével (!) végignézni az összes rendelést, kitalálni a rendelkezésekre álló adatokból, hogy vajon tényleg ugyeskedőről van szó, vagy csak egy pech-es rendelőről aki pont rossz időben kattintott, és addig mis-másolni készlethiányra/leltárra hivatkozva amíg a 60.000 soros lista végére nem érsz. És persze ehhez van egy már korábban is kutyautőket felmutató Customer Service-d...
Leginkább azok szívták meg akik tényleg csak rendeltek volna valamit, minden glitch nélkul, de most ők is kényszerűségől várják a sorukat, vagy egy régebbi cuccuk miatt fordultak a garis ugyintézéshez...
Kitartást mindenkinek!
(Bocs, de úgy néz ki bedöglött a billentyűzetem és eltűnt a rövid "ű")
[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
fatal`
titán
válasz GalaHU #63111 üzenetére
Azt gondolom, hogy az egész káoszt maguk a glitch-ek kihasználó vásárlók okozták
Ez nem így van, az alap káoszt az okozta, hogy warehouse partnert váltottak, már BF előtt is voltak gondok, pl. UK rendelésekkel, rossz helyre mentek, nem szállították ki, elrontották a vámpapírokat stb.
Aztán az, hogy túlárulták a 2.5X-et és a DD1-et az is problémákat okozott, a glitches rendelések max foglalták volna a készletet, ez is okozhatott volna problémát, de nem ilyet.
A probléma másik része meg, hogy úgy kezdték árulni a DD+-t, hogy nincs meg a licenc. Ez szerintem védhetetlen.
Most viszont a Vörös-tengeren lévő események miatt lesz még gond.
A problémák tetemes részét a rettenetesen szarul működő webshopjuk és a hiányos support személyzet okozza.
-
szacsee
nagyúr
8 perc és ~470-el hátrébb mint Rolika.
GalaHU : Nálam nem az a "legnagyobb" baj, hogy eddig tököltek, mert várható volt, hanem az hogy nem tudom mit szállítanak és mit nem. Ha megvárom, akkor a 2.5x megrendelésem március végén rendeződhet, de a másik rendelésem valószínű manuális átvilágítás miatt várakozik. Döntse most el egy földi halandó, hogy ha QR2-t rendelne hozzájuk egy Rallye modullal, hogy rendeljem egyből vagy megvárjam a procedúra végét.
Ha rendelek és törlik a megrendelésem, mert a survey végén vagyok akkor nyilván elesek 1-200 eurós kedvezménytől, ha nem rendelek és február végén közlik hogy sorry cancel a megrendelésnek, akkor az akkori áprilisi vagy májusi qr2 elővásárlást tudok csak csinálni és talán április végén jön meg minden... és ez így január közepe-végén elég aggasztónak tűnik, úgy hogy a legelterjedtebb márka a tokikban is. -
GalaHU
őstag
válasz fatal` #63113 üzenetére
Ebben igazad van, de ha nincs a glinch, akkor nem 60 csak 20-30 ezer rendelés lett volna, azt meg rábízhatták volna az automatikára, nem kellene manuálisan végigbújni mindet...
A DD+ -al meg a Sony tett nekik keresztbe, valószínűleg biztosra mondták nekik az engedélyt, ők meg erre alapozva még Karácsony előtt ki akartak jönni vele.
Nagyon úgy tűnik, hogy ahol balszerencséjük lehetett ott az is lett, amit meg ők tudtak elcseszni, az el is cseszték...
[ Szerkesztve ]
-
GalaHU
őstag
válasz szacsee #63114 üzenetére
E miatt én is szívom a fogam, mert már rég megrendeltem volna a komplett rally modulos Monte Carlo kormányt, de hetek óta nem volt rendelhető, annyira Sold-Out. Pár napja megint rendelhető márciusi érkezéssel, de amíg ekkora katyvasz van nem vágok bele, inkább lesz az árából Meta Q3. Pedig jó lenne kuponos kollégával társulni, de senkit nem akarok azzal szívatni, hogy miattam nem jön meg ő cucca. Ez, hogy csak egyben teljesítik a rendelést olyan moytóknál is amik külön is működhetnek, a másik nagy baromságuk...
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
válasz GalaHU #63116 üzenetére
+ Rendelés ellen van, ha törlik akkor a törölt tételekből is kelleni fog valami, ami hiányzik majd és ~ 40 eurós szállításnál azért nem mindegy miképp dönt a vásárló. Hans könnyen ugrál germánoknál 5 eurós szállítási költséggel és 3 ezer eurós fizuval (bocs a szélsőséges példáért) kb mindent is külön rendel, ezért is lehet a sok rendelésszám, amit innen nem látunk.
23-án 22:25 és másnapi 13:52 közt ~ 4300 megrendelés volt.
Ha globálisan akkor nem annyira gáz, de ha csak eu raktár, akkor csücskös lehet ott dolgozni most.[ Szerkesztve ]
-
Laby
őstag
válasz GalaHU #63111 üzenetére
Sokszor egyetértek veled, amikor Fanatec indokolatlan szapulásoknál megvéded a céged, de ebben az esetben szerintem már nincs igazad. A 3% az biztosan messze nem csak 3%, a rendelők nagy része nem beszél angolul, nem tudja hogy hol van ez a fórum, vagy csak nem látja értelmét hogy ő is beírja ugyan azt amit mások beírtak.
Ha csak a magyar fórumot olvasod, már akkor látod hogy sosem látott káosz van a Fanatec-nél.
Glitch próbálkozók is csak egy kis olajat öntöttek erre az egészre.
Én alapból azt nem értem, hogy már a BF előtt is teljesen szét voltak csúszva, az elmúlt 1 évben alig van valamiből raktárkészletük, és bőven BF előtt már elvéreztek a support válaszidőben is.
Akkor mi a tökért kellett erre egy soha nem látott bazi nagy BF-el rápakolni, amikor már alapból sem tudták tartani a tempót?!
Az összes konkurencia 5-10%-os kedvezményeket adott csak, teljesen felesleges volt ebben a helyzetben ezt csinálni.Azt hogy emberek 2 hónapja befizettek valamit amiről semmilyen infót nem tudnak kicsikarni, és kitudja mennyi ideig áll benne a pénzük?! Ráadásul visszakérni sem tudják, mert hónapok mire elolvassák az igényt, nem beszélve a garanciális ügyintézésről…ez akárhogy is, de megengedhetetlen szerintem.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
fatal`
titán
válasz szacsee #63119 üzenetére
Elírtam, arra gondoltam, hogy nem régen volt kint, aznap elég későn került ki, hogy mi az aznapi akció és le is volt rohadva az oldal sokáig (meg várakozási sor), azért nem volt ott este és délután 2 közt sok rendelés.
@Laby Sosem volt nagy raktárkészletük semmiből és nem is szokás raktárra gyártani már jó ideje. Jelenleg szerintem az a legkisebb gond, hogy várni kell a cuccokra, azzal önmagában még nem is lenne baj.
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz oneal1 #63106 üzenetére
Ami készleten van azt küldik, a gyártás meg megy ahogy eddig, a hirtelen megugrott rendelésekre nem fognak hirtelen lerendelni minden baseből meg kormányból legyártatni 5000 db-okat.
Na látod pont ez a baj a működésükkel azt árulják ami nincs,
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
YxVs
senior tag
válasz GalaHU #63116 üzenetére
"Ez, hogy csak egyben teljesítik a rendelést olyan moytóknál is amik külön is működhetnek, a másik nagy baromságuk..."
Na ez az. Nekem ez az első komplett szettem lenne.
Minden benne van, két kormányt is rendeltem, amiből az első készleten is van, de a 2.5X miatt visszatartanak mindent.
Itthon meg csak nézegetem a december elején összerakott Trak Racer rigem....[ Szerkesztve ]
-
GalaHU
őstag
Nem védem én őket ebben a kérdésben, mert ez annyira gáz, hogy nem is lehet védeni.
A pontos számokat nem ismerjük, de azért ide se egy bejegyzést tett akinek gondja van (teljesen jogosan!) tehát abban a 2000-ben is bőven lehet duplikáció, de az is valószínű hogy nem annyi az összes.
Csak próbálom a management fejével végiggondolni a dolgot, mert ők csak az Excel-táblát látják. Az ő szemükben (az eddig mutatványuk alapján) még nem ütötte meg az ingerküszöböt a panaszok száma, legalább is a szánom-bánom mellett érdemi változást nem hozott az elmúlt 2 hónap.
De marha kockázatos játékot űznek, mert a reputáció-vesztést nehéz előre számszerűsíteni, aztán ha 4-6 hónap múlva meg beszakadnak az eladások akkor foghatják majd a fejüket. Szép csendben már lassan a sarki Mari néni is fog DD-t árulni, a budget kategóriában megjelentek a versenytársak akiket eddig az erős marketinggel féken tudtak tartani, de nem fog ez örökké így maradni, ha sürgősen nem lépnek. Ez a kupon ötlet jónak tűnt, csakhát mire mész vele ha elméletileg nincs árúkészlet.
Egy biztos, idén BF-n senki ne várjon semmit, ebbe a késbe nem fognak újra beleszaladni.
-
oneal1
senior tag
válasz bnorci71 #63123 üzenetére
vegyél máshol
jaa, hogy máshol is készlet hiányok vannak (most csak a moza-ra és simagic-ra néztem rá gyors)
félre ne értsd nem védem őket, rohadtul nem kaptam semmit a bf-es rendelésemből, a pénzem is a héten kaptam vissza.
Viszont azóta rendeltem és 4 munkanap alatt kiszállították karácsony után. -
Sztenn
tag
Hali! Van valakinek esetleg eladó új fana formula 2.5X perece 200 euróért? Szívesen megveszem még akkor is ha áprilisban lesz esedékes.
-
fatal`
titán
válasz GalaHU #63125 üzenetére
Egy biztos, idén BF-n senki ne várjon semmit, ebbe a késbe nem fognak újra beleszaladni.
Ezt gondoltuk a 22-es BF után is, hogy nem lesznek nagy akciók, hiszen évközben beakciózták a CSL DD-t és a 22-es BF is nagyobb volt az átlagosnál, mert 25 éves volt a Fana.
Aztán tessék.
@Sztenn Aki kivárja a márciust az biztosan nem fogja eladni (pláne nem 200-ért), a többség szerintem törölte a rendelést és a 25%-os kuponnal vett mást.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz oneal1 #63126 üzenetére
Arra nem tudsz ránézni gyorsan, olyan kiterjedt viszonteladói hálózat van azok mögött, hogy csak a hivatalos viszonteladókbnól van vagy 20 európában, a nemhivatalosból meg azt sem tudjuk mennyi. Ez az, ami a fanánál nincs. Ami nekik nincs, az nincs. Pont. Amazoknál meg olyan alig fordul elő, hogy találsz olyat, ami senkinél nincs készleten.
-
bence1885
tag
Simagic GT Neo review [link]
-
Bandit21
addikt
FB-n láttátok a 6000+ eurós rally szettet? Azon agyaltam ár-érték arányban jó lehet csak elsőre durva az ára.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
shteer
titán
válasz Bandit21 #63132 üzenetére
Jah. Drift szettnek hirdeti amúgy
Eladó egy TOP KATEGÓRIÁS DRIFT szimulátor, nagyon keveset használt (kb 20 órát) kihasználatlanság miatt.
Főbb paraméterei:
-Simucube 2 Sport (17Nm)
-3*32” Samsung Odyssey G5
-Vario Vesa tartók
-Sparco REV QRT ülés
-Heusinkveld Sprint pedálok
-Simtag hidraulikus kézifék + egyedi acél tartó
-Fanatec Clubsport shifter SQ V1.5
-OMP Motorsport Lenkrad RS Drift kormánykerék
-RGB LEG a váz alján+távirányító
-ASUS bezel kit
-PC: AMD Ryzen 9 5900X 4.8GHz, Asus TUF Gaming B550M-Plus alaplap PCIE 4.0, 32GB DDR4 3200MHz RTX 3070 8GB DDR6, PCI Express 1TB SSD, TUF Gaming GT301, FSP PRO 650W, TUF RGB CPU hűtés
-Logitech Z333 2.1 hangfal
-HUD simhub kompatibilis
Ára:6150€
Egyéb kérdés esetén keress privát üzenetben.szerintem jónak tűnik..
-
RobbyJr
őstag
-
Moby
addikt
válasz Találtgyerek #63136 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy erre rögtön költeni is kéne, mert abban a gépben az a vga 3 monitoroshoz manapság instant kukaérett, ha valaki "mindenevő". Egyébként jó cucc, de hogy ér ennyit, ahhoz végig kellene számolgatni. Kihagyhatatlan dealnek mindenestre így első blikkre azért nem tűnik.
-
AMD_ok
őstag
Helló!
Logitech G27 kormányomat leporoltam , és kipróbáltam volna Assettoban az új Meta Quest 2-vel, de a Logitech Profiler nem ismeri fel, hiába próbáltam feltelepíteni.
Logitech G hub fent van amúgy is, mert a billentyűzetem egy Logitech G213, próbáltam azt frissíteni, stb, de a rendszer azt írja a kormánynál (merthogy alapból felismeri): "illesztőhiba"
Tud valaki segíteni ,mit és hogyan telepítsek még fel esetleg, hogy működjön?Köszi előre is
-
szacsee
nagyúr
válasz JulesTS #63131 üzenetére
F1-en az oldalsó tekerentyűre gondolsz?
Rotary encoder ami GT pereceknél középen van arra gondoltam, csak nem találtam rá a magyar megfelelőt, lehet félreérthető.
Azokra mit szoktatok társítani?Button Box, vagy Button Module miatt kérdezem, mert a ledcsík és a kis kijelzőn kívül pár rotary a különbség egy Podium HUB + Cluster pakk és a BME közt.
LCD-nek és az elektronikának nem tudom mennyire tesz jót az, hogy a kormányon van + RobbyJr. problémája is abba az irányba terel, hogy külső button boxot használjak.
Régen billenő kapcsolósat használtam nyomógombbal, de most szeretnék megfontoltan választani. Kormányon levő Button Modul és a kormány mellé elhelyezhető Button Box közt, illetve hogy milyen legyen.
Podium + Cluster még annyiban "csövesebb" setup, hogy nincs funky switch ami sok beállításnál használható, igaz régen megvoltunk nélküle.Régi ilyen volt:
-
Bandit21
addikt
válasz Találtgyerek #63136 üzenetére
Én se rohantam volna érte, csak elsőre azt hittem 6 m ft. Na mondom ez vicc, aztán láttam, hogy 6 ezer eur, az is rémes pénz, de ha meg azt nézem, hogy gép, 3 monitor meg egy Simcube 17 nm...
Kizárt, hogy akár a felét is elköltsem, de érdekes volt elsőre. És hát hova írjam, ha nem ide...regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs