Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz arty #41482 üzenetére

    Leírom mégegyszer:

    Nincs olyan, hogy PS4 kormány vs PS5 kormány. Playstation-licencelt kormány van, és a T300 egy ilyen kormány.

    Egy PS szoftver fejlesztésekor el lehet dönteni, hogy ezek közül a PS lincenc-szel rendelkező kormányok közül támogatod-e valamelyiket (vagy akár mindegyiket), vagy sem. A támogatás kimerülhet egy alap "generic PS kormány" supportban (pl Mudrunner) vagy típusspecifikus beállításokban (pl GT Sports)

    Ez kizárólag az eddig, és ezután kiadott játékokon, illetve a fejlesztőjükön fog múlni. A jelenlegi kompatibilitási lista változatlan bármelyik konzolon is indítod el őket.

    Ha az adott játék stúdiója úgy dönt, úgy adja ki a játékot, hogy nem támogatja a T300-at, akkor nem fog T300-al menni, de ez nem azon múlik, hogy PS4 vagy PS5-re adta-e ki az adott játékot.

    Mellesleg, látva, hogy mennyi T300-at adtak el eddig, szerintem eléggé lábon lőné magát az, aki kiadna egy AAA szintű autós játékot úgy, hogy nem támogatja a piacon lévő legelterjedtebb kormányokat. Emiatt én nem aggódom azon, hogy kijön egy PS5 nagy cím autós játék, ami nem megy majd T300-al. Még az olyan esetekben is, amikor egy adott stúdió szerződést köt egy adott kormány gyártójával (Pl. GT Sport és Thrustmaster) is ott a support a többi gyártó kormányához, még a régebbiekhez is.

    De tudod mit? Ha kijön egy olyan játék, ami mégsem megy T300-al, majd nem veszem meg :D

    Az egész téma egyébként ugyanígy működik Bill + Egér támogatás esetében is, csak ott jóval kevesebb fejlesztőcég dönt a támogatás mellett.

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák