Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    őstag

    válasz juuzer #40108 üzenetére

    Amennyiben a Logitech mellett döntöttél, szerintem semmi nem indokolja a 35e Ft-os felárat a G923 mellett. Nekem G29-em volt és semmi problémám nem volt vele PC-n és én speed471-el szemben egyáltalán nem szenvedtem a beállításokkal, persze lehet mert más játékokkal használtuk, bár mondjuk én elég sokat kipróbáltam, de jellemzően inkább pályautózok. A pedálok terén szerintem technikailag semmi különbség nincs a G29, a G920 és a G923 között, még a Logitech oldalán is copy-paste a technikai leírásul. Arról, hogy a G920-ban nincs gumitámasz nem volt tudomásom, de lehet, mondjuk sokakat alapból idegesít is és első dolguk az eltávolítása pl. G29 esetén, amit véleményem szerint rosszul tesznek, mert miután hozzászokik az ember, sokkal jobban adagolhatóvá teszi a féket és lágyul is még valamit a használat során, én kifejezetten szerettem benne. Van mondjuk ez a DUAL CLUTCH dolog amit eldöntesz, hogy fogsz e használni vagy sem, de ezt sem minden játék támogatja, de ez inkább szoftveres megoldás.
    Ha a féktől eltekintünk, akkor mi maradt a G923 javára? A hangzatos TRUEFORCE, amit igazából senki nem tud pontosan, hogy mi :) (na jó biztosan vannak olyanok), de ha megnézed a kormány hivatalos oldalán, 7 db. olyan játék van összesen ami támogatja azt, és hogy ez mennyit tud hozzátenni egy fogaskerekes technológián keresztül, megint csak kérdés.
    Mondjuk, ha már vacillálás tárgyát képzi a 120e Ft-os G923, akkor talán érdemes lenne elgondolkodni egy Thrustmaster TX-be, amivel minden bizonnyal garantáltan nem lőnél mellé és vélhetően a legjobb élményt adná a felsoroltak közül, és bár ez szubjektív, de szerintem egész mutatós is :)

Új hozzászólás Aktív témák