Aktív témák

  • syberia

    veterán

    válasz syberia #2765 üzenetére

    Ma újabb gyanú merült fel, hogy a Covidot esetleg laboratóriumban módosíthatták, miután a tudósok a Moderna tulajdonában lévő genetikai anyagot találtak a vírus tüskefehérjében.
    (A Moderna 2016 februárjában nyújtotta be a szabadalmat a rákkutatási részlegének részeként, a feljegyzések szerint. A szabadalmaztatott szekvencia egy MSH3 nevű gén része, amelyről ismert, hogy befolyásolja, hogyan javítják magukat a sérült sejtek a szervezetben. A következő év március 7-én engedélyezték)

    Azonosítottak egy apró kódrészletet, amely megegyezik a vakcinagyártó által három évvel a világjárvány előtt szabadalmaztatott gén egy részével.

    A SARS-CoV-2 egyedi furinhasadási helyén fedezték fel, amely az a rész, amely miatt olyan hatékonyan képes megfertőzni az embereket, és amely megkülönbözteti a többi koronavírustól.

    A nemzetközi kutatócsoport szerint a vírus az emberi sejteken végzett laboratóriumi kísérletek során mutálódhatott úgy, hogy furin hasítóhellyel rendelkezzen.

    Azt állítják, hogy egy a három trillióhoz az esélye annak, hogy a Moderna szekvenciája véletlenszerűen, a természetes evolúció során keletkezett.


    A Covidot okozó SARS-CoV-2 a terjedéséhez szükséges összes információt mintegy 30 000 betűnyi genetikai kódban, az úgynevezett RNS-ben hordozza. A vírus egy 19 betűből álló szekvencián osztozik a Moderna tulajdonában lévő genetikai résszel. A közös betűk közül tizenkettő alkotja a Covid furin hasítóhelyének szerkezetét, a többi pedig a genom egy közeli részén található nukleotidokkal egyezik meg.

    Front.Virol., 21 February 2022 | https://doi.org/10.3389/fviro.2022.834808

    [ Szerkesztve ]

    https://howbad.info/

Aktív témák