Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Dyingsoul #5906 üzenetére

    Nem tudom más értelmezte-e a látottakat (ahogy írod márc 15 volt akkor), vagy megragadt azon, hogy óbégatnak a videón.

    - ami kiderült: 10 óra várakozás után, kitolt vele egy nővér félreértésből, hogy ehet, amiért aztán lecseszték a megfigyeltet, mert vették volna le a mintát utána. Így végül újabb 6 óra múlva ígérték neki a mintavételt. Az nem derült ki, hogy közben végül jól lakott-e, vagy 16 óra éhgyomor lett neki a vége.

    - a videó fele körül az addig csendes bal oldali megfigyelt kérdezett az orvostól. 3 napig tartott az első teszt eredményének érkezése. A második is legalább 2 napja volt ("a tegnapiak jönnek"). Nem mondja ki, de a megfogalmazás miatt nekem úgy tűnik, hogy az ~5 napja benn lévő, második tesztre várók mellett újabb megfigyelt is lenne (talán épp a videózó).

    - nincs elég személyzet, mert külföldről hazatérő másik orvos is karanténba került a nyaralásból visszatérve

    Amikor a nagyképűség találkozik a fejetlenséggel és az arroganciával. Utóbbi megesik teljesen normál időszakban is, hogy össze-vissza beszélnek és a végén te vagy a hibás. Nem mindenkire igaz ez és nem minden kórház minden osztályára persze.

    Azért megadja az alaphangot, ahogy hisztérikusan kioktatja és lekiabálja őket a doktornő, ahogy belép az akkor épp néma szobába. Persze, mindenki idegállapotban van, de ha összezavarják és feleslegesen 10 órákra éheztetik az embereket, akkor ne csodálkozzanak, ha nem csak bólogatnak, hanem visszakérdeznek, esetleg nemtetszésüket fejezik ki. A fele után a nővér kezd el kiabálni valamiért az értetlen jobb oldali úrral a háttérben.

    Ha magyarul ilyen sikeres a kommunikáció, akkor már ne is lepődjünk meg azon, hogy angolul nem sikerült az iráni diákokkal tisztázni, hogy mikor mi történik. Szép lehet, ha éheztetnek majd kaját hoznak és valamit érthetetlen nyelven mondanak, majd utána érthetetlen nyelven veszekedni kezdenek veled, mert ettél... és utána mondjuk rendőrt hívnak rád és kitoloncolnak az országból.. meg persze míg be vagy zárva, addig el is ítél a bíróság a távollétedben. (" távollévő terheltekkel szemben is befejezhető" [link] )

    Meg ne körmondatokat meg hegyi beszédet tartsanak az egyszerű, értetlen embereknek, hanem tömör, lényegre törő utasításokat.

    A helyes hozzáálláshoz mindkét oldal értelmes együttműködése kell. :U

    És, ha figyelünk az óbégatás tényén kívül az elhangzó dolgokra, akkor ezután nem lepődünk meg, hogy az operatív törzs milyen hasznos tájékoztatókat ad. És meg is cáfol pár "a protokol szerint ilyen nem történhet meg" mondást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák