Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz t72killer #110288 üzenetére
tessék(btvidi)...még meleg
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
kwzatz
őstag
válasz BalanceR #110297 üzenetére
Semmi sem 100%-os, csak annyit lehet megállapítani, hogy úgy néz ki a fertőzés után kialakult védelem sokszorosan megbízhatóbb, mint az oltások. Ahogy azt a hölgy is mondja a videóban, a tudomány - nem a megkérdőjelezhetetlen TUDOMÁNY, amiben hinni kell és a pap szerepét a média tölti be, hanem a valódi - szerint ez már elég régóta közismert tény volt, gyakorlatilag bárminemű betegséggel szemben.
Arra mindenképpen elég, hogy ha valaki "hurr-durr oltatlanozik", főleg olyannal szemben, aki már átesett a betegségen, azt nyugodt szívvel el lehessen küldeni az anyjába.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Nowhereman
őstag
válasz Reggie0 #110298 üzenetére
A rézkilincseknél valahogy ezt tippeltem. A rézbevonat is megtenné mostanság.
Az UV-t sem úgy gondoltam, hogy non-sztop megy. Össze lehet azt kötni időzítővel és mozgásérzékelővel. Miután elhaladt valaki bekapcsol úgy 5 percre. Egy tömegközlekedési eszköznél a végállomásoknál a megforduláskor egy-két perc alatt is visszább tolhatná a kórokozószámot.[ Szerkesztve ]
Utánam a kondenzcsik!
-
lacafaca
addikt
[link]
jöhetnek a tippek, meddig fogják tologatni...az én tippem: fektetettnyócVedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
nubreed
veterán
válasz Qtya123 #110311 üzenetére
Jó ez a régebbi hozzászólásod. Már így is rezeg a léc, mert nagyon sokan elmentek már így is a szektorból Nem véletlenül zártak be az utóbbi időben hetekre különböző osztályokat az egész országban, ugye jöttek a hírek mindenhonnan. Egyébként én úgy tudom, az eüben dolgozók túlnyomó többsége be van oltva, legalábbis egy se-n dolgozó orvos ismerősöm ezt mondta, szóval nem lesz akkora para betartatni ezt. De meglátjuk.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
lacafaca
addikt
-
félisten
válasz Nowhereman #110304 üzenetére
A gyerek iskolajaban most lesznek ilyenek (intelligens UV-s lampatestek). Nagyon draga es szofisztikalt eszkozok. Erzekelik, hogy van-e mozgas a kornyeken, elore jelzik hang- es fenyjelekkel, mielott bekapcsol az UV-s resz, stb. Nem letezik, hogy ezt tomegkozlekedesen bevezessek.
while (!sleep) sheep++;
-
lacafaca
addikt
-
Asbee
veterán
válasz lacafaca #110319 üzenetére
Mai napig menekülsz a kérdéseim elől, rettegsz rá választ adni, mert nem is tudsz. Szóval, ki is a szánalmas? Ha tényszerűen, megkérdőjelezhetetlen dolgokra kell válaszolnod, vagy így bizonyítanod valamit elbújsz, nem ragálsz. Szóval, ki is a szánalmas? Amikor beégsz, az összeollózott, kiragadott konteóhalmazoddal, mert levagy buktatva, akkor szintén elbújsz pár napra, majd bedobsz egy újabb ökörséget. Szóval, ki is a szánalmas? Egyre süllyedsz lejebb, mára oda jutottál, hogy ennyire tellik tőled, vagy valami hasonló válasz mint most. Legalja.
[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
válasz Asbee #110320 üzenetére
így...majd beszarok sok víznek kell lefolyni még a dunán, hogy csak megközelítsél, így okom sincs a balgaságaiddal foglalkoznom, de mondom, abba ne hagyd, végtelenül szórakoztat
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Cartevo
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz #20749568 #110322 üzenetére
Én csak annyira vártam pár, egyértelmű kérdést megtud válaszolni. De rettegett, menekült előle, amit mai napig is tesz. Sajnos egyre inkább kezd beigazolódni a mentális probléma, elmaradottság nála, így igazad van, el is engedem ezt a vonalat. Megmarad topik bohócának.
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
válasz lacafaca #110315 üzenetére
Nem vagyok lusta, ember, szerintem hozzád mérve is normálisan tettem fel egy kérdést.
Miért kell megint hülyeségeket belekeverni, nem értem.... De tényleg megint nem tudtál értelmes választ adni.Csak mert van kollégám több is, aki még decemnberben-januárban átesett, majd márciusban több negatív pcr után szintén melóban elkapta újra. És ráadásul elég eltérő állapotokban voltak első és második alkalommal is. De biztos hazudok és nátha volt csak....
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
BalanceR
addikt
A mai új számokat elnézve kezdődik a fiaskó ...
Mivel 13 percre lakom a melótól, tömegközlekedem, a sulikezdés miatt heringjárat mindenhol konkrétan egymás arcában állnak az emberek, albakok zárva szóval remek petri csésze...
Lesz itt negyedik hullám , nem is olyan sokára. Kiváló döntés volt a "minden nélküli" suli nyitás. Persze az oltások miatt kevesebb lesz a súlyos eset, de a delta gyorsabb terjedése, és az összes korlátozás elengedése, vadászok, és hívők idecsődítése a vakcináció előnyét szépen ledarálja pár hét alatt. Az elhanyagolt / elcseszett EÜ-rendszer ismételten hamar túlterhelődik, hosszú időreszóval tovább csúsznak a halasztható műtétek, hosszabbak lesznek a várólisták...
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
nubreed
veterán
válasz BalanceR #110329 üzenetére
Én is ezt gondolom kb. Szerintem rendkívül elhibázott lépés a maszk elhagyása, illetve újbol meg nem követelése, ha más nem tömegközlekedésben és zárt terekben. (Rajtam mondjuk mindenhol van masz a mai napig, ffp2-es). Van még 4,5 millió ember akik nincsenek beoltva, az egy dolog, hogy rajtuk keresztül fog robogni a 4. hullám, az lesz most már a kérdés, hogy a beoltott társadalomból mennyien dőlnek majd ki. Na ez lesz a vakcinkák igazi tesztje.
-
S e t h
nagyúr
-
lacafaca
addikt
válasz lafaty80 #110326 üzenetére
nem egy kutatás van róla, be lett több ide is linkelve...miért tőlem vársz megerősítést arról, amit eleve nem is akarsz befogadni? ti eldöntöttétek, csak a szuri mentheti meg a seggeteket és pont. az elejétől mondom bs...antagonisztikus ellentét, ami föloldhatalan a világnézetünk között...én nem reszelem régóta már ezt a kupacot, elfogadtam ennek fölöslegességét.
-
lafaty80
addikt
válasz lacafaca #110334 üzenetére
Mert te állítasz valamit valakinek úgy, hogy kb. semmi valóság alapja nincs.
Aztán meg ha legközelebb beírja hogy ismerőse elkapta megint, akkor meg majd a mantra, hogy rosszul ette a káposztát, meg tuti fos az immunrendszere.Persze, nem egy kutatás... linkeld be plz a linket.
nubreed: erre választ adni 100%-os bizonyossággal, csak a tényleg elfogultak fognak adni, azokat meg helyükön kell kezelni.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
BalanceR
addikt
válasz nubreed #110330 üzenetére
Na igen, maszk, korlátozások, nélkül, ~60%-os átoltottsággal elengedni a deltát pont olyan mint ha korlátozások, maszk nélkül engedtük volna el a wuhanit...
Mert oké, hogy a vakcina elég jó százalékos védelmet ad a súlyosabb lefolyású covid ellen, de ha azok akik mégis kórházra szorulnak (gyenge immunrendszerű , vagy idős oltottak, csak sino-val oltottak, és oltatlanok) mind három-négy héten belül egyszerre kerülnek kórházba, lesz nem kis Chicago...
Ne legyen igazam, de vagy minden korábbinál szigorúbb lezárásokra lesz emiatt szükség, vagy minden korábbinál több halott / egy életre megnyomorodott (tropa tüdő, tropa, covid miatti szív, és érrendszeri problémák...) ember lesz a vége a mostani lazaságnak...[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
nubreed
veterán
válasz BalanceR #110336 üzenetére
Márpedig a kormányunk ezt nagyon elengedte, mintha egy párhuzamos univerzumban élnének. Az izraeli, brit és környező ország beli adatok mintha egyáltalán nem hatná meg őket. Pedig ha ennyire elengedték, itt is az lesz.
-
nubreed
veterán
válasz #46372352 #110339 üzenetére
Mihez képest nagyon jó, a nullához mindenképp a vízionált 75-80% -hoz képest meg nagyon rossz. Már korábban is azt mondták (a szakemberek), hogy ennyi minimum kellene a közösségi immunitáshoz, ehhez képest nagy lemaradásban vagyunk és sehogy nem akarnak feljebb menni ezek a számok, van 4.5 millió ember még akiket nem lehet meggyőzni.
-
t72killer
titán
válasz #46372352 #110339 üzenetére
Meglássuk mire lesz jó a nemóccó sino-leves, amit azok a mocsokganéjoltásellenesballibek annyira elleneztek. "Érdekes" fülét-farkát behúzva EU elsőként sietett a kormány engedni a boosterezést, hogy minél kevesebb derüljön ki élesben.
Sztem egy "ballibnek" se lenne baja azzal, hogy a narancsokat csakis sinoval lőjük a többiek pedig kapnak mRNS-t:)).
Arra is vethetsz egy pillantást, hogy a 99% fidesz-szavazó telepeken hogy is néz ki az átoltottság.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
kwzatz
őstag
Nem kellene, csak fel kellene dolgozni a videót, meg elolvasni az erről szóló cikkeket és benne van a válasz... De hát ugye... Az, hogy kifejezetten a deltáról volt szó bennük, az meg ne zavarja egyikőtöket sem.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
t72killer
titán
válasz #46372352 #110344 üzenetére
A sino első dózisa után bő 1 hónappal kezd el érni BÁRMIT, akkora meg volt mar az országban elég Pfizer aminek az 1.dózisa 2hét után jobban hat. Vagyis lett volna, ha nem a fiatal rendőrök kapják.
A rekord 30ezres halottszámon és a 95%-os ICU halandóságon valahogy én nem érzem ezt az átütő "sikert". Vess egy pillantást a mostani brit statisztikákra, így néz ki, amikor egy oltóprogram legalábbis nagyjából működik. Napi 30ezer esetből 100 alatti halottszám egy 70milliós országban.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
BlackV
őstag
válasz t72killer #110346 üzenetére
A sino első dózisa után bő 1 hónappal kezd el érni BÁRMIT, akkora meg volt mar az országban elég Pfizer aminek az 1.dózisa 2hét után jobban hat. Vagyis lett volna, ha nem a fiatal rendőrök kapják.
Hazugság. Faterom németben 60+ evesen majus legvégén jutott nagynehezen jansenhez, nem pfizerhez!!! Ehhez képest anyám es nagymuter feb végén es marc elején megkapták a sinot. Miről beszélsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live