Új hozzászólás Aktív témák

  • gyuromoj

    veterán

    Íme, Pérez elnök sajtótájékoztatója:

    „Mint tudják nagyon nehéz döntés előtt álltunk. Egy olyan nagy csapatnál, mint a Real Madrid mindig nagy döntéseket kell hozni. Nem az a lényeg, hogy mit szeretünk, hanem az, hogy mi a legjobb a klub számára. Ez is egy ilyen döntés volt.”

    „Carlo Ancelottit mindenki nagyon szerette. Az igazgatóság, a játékosok és persze a szurkolók kedvence is volt. De, mint már említettem meg kellett hoznunk egy igazán nehéz döntést. Ancelotti örökre beleírta magát a klub történelemkönyvébe, ugyanis vele sikerült megnyernünk a hőn áhított Tízediket.”

    „Egy ilyen óriási gárdánál, mint a Real Madrid hatalmasak a követelmények. Úgy gondoltuk, hogy itt az ideje, hogy új lendületet adjunk a csapatnak, hogy még ütőlépesebb, még jobbak lehessünk, és persze nem utolsó sorban még több kupát, illetve címet nyerhessünk.”

    „Egy nagyszerű keret áll rendelkezésünkre, és biztos vagyok benne, hogy ők is mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy továbbra is ilyen magas szinte űzzék a futballt, és örömöt szerezzenek a szurkolóiknak.”

    „Itt és most szeretnék köszönetet mondani Carlo Ancelottinak az elért eredményekért, minden munkájáért, és minden szeretetéért. További sok sikert kívánok neki!”

    „Nagy valószínűséggel a jövő hét folyamán fogjuk bejelenteni a Real Madrid új edzőjének nevét. Mindenkinek további szép estét!” – zárta a sajtótájékoztatót Florentino Pérez.

    madridista.hu

    PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Új hozzászólás Aktív témák