Új hozzászólás Aktív témák

  • pohár

    félisten

    Cristian Chivu befejezi pályafutását!

    Az orvosi vizsgálatok alapján Cristian Chivu lába alkalmatlan a profi futballra, így a 75-szörös román válogatott, olasz és holland bajnok, olasz és holland kupagyőztes, Bajnokok Ligája-győztes és klubvilágbajnok játékos befejezi pályafutását. Karrierje során a Resita, az U. Craiova, az Ajax, az AS Roma és az Internazionale mezét viselte.Valószínűleg a román szövetség alkalmazottjaként folytatja.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------

    HIVATALOS: Az Atlético Madrid labdarúgócsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy az idény végéig kölcsönvette a Wolfsburgtól korábbi brazil játékosát, Diegót.

    Diegót már másodszor adta kölcsön a Wolfsburg az Atléticónak, az első alkalommal igen eredményes időszakot töltött a spanyol fővárosban a brazil karmester. Kulcsembere volt ugyanis az Európa-ligát nyerő alakulatnak, a sorozatban ő adta a legtöbb gólpasszt (nyolcat), a bukaresti döntőben pedig betalált az Athletic Bilbao kapujába.

    Berba meg ment Falcaót pótolni a Monacoba

    [ Szerkesztve ]

    GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

Új hozzászólás Aktív témák