Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Chiello visszatért. Munkaköri leírása szerint ő küldi majd el melegebb éghajlatra Cefrét és a korrupt bagázsát. Vagyis Chiello fogja képviselni a klubot a nemzeti és nemzetközi futballintézményekkel való kapcsolattartásban. -
Tibiajax
nagyúr
ezt a ma esti monza meccs-csontot odadobjuk az éhező kutyáknak… hadd örüljenek, h nem húzunk el már most
kell az erő a bl-re
-
Creative997
őstag
Na akkor holnap indul A per. Hat hétig tart. Utána megb@sszak őket, ok fellebeznek. Az eltart jövő év végéig. Majd kapnak egy 150 millás bírságot a végén, esetleg még néhány pontot is elvesznek, de igy is megnyerik a bajnokságot akkor. Korabbi trófeák így is úgyis maradnak, még akkor is ha szamuznek őket az otodosztalyba. Heppiend lesz nekik egy kirakatperrel. Pepsi meg hosszabbit közben.
Nincs itt semmi látnivaló. My 2 centsProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
venember83
nagyúr
Amikor januárban úgy döntöttem, hogy kilépek a végletekig toxikus, az ember fizikai és mentális egészségét is napi szinten romboló politikai taposómalomból, nem volt B tervem. Csak remélhettem, hogy arra a munkára, gondolkodásra és stílusra, amelyet a magyar sportmédiában korábban hosszú éveken keresztül képviselni próbáltam, maradt némi igény, de őszintén féltem attól, hogy a hitelességem helyrehozhatatlan károkat szenvedett.
Nem tudjátok, milyen hitelességről beszél Kele úr? Volt ő bármikor hiteles?
Értékesítések az utolsó öt évben.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Creative997 #215904 üzenetére
pedig csak 3-3 pontokat kellene elvenni tőlük az elmúlt szezonokból
2018-19: city 98, 'pool 97
2022-23: city 93, 'pool 92
2023-24: city 91, Arsenal 89"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
ez szép lesz: október végéig megyünk 2-3 pihenőnapokkal és egy válogatott szünettel... utána meg hasonlóan futunk tovább dec14-ig, hogy kemény 1 hét pihenőt kapjon a csapat... nem emlékszem, hogy valaha lett volna ennyire sűrű szezonkezdés... csak nehogy romokban legyen a fél keret karácsonyra
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #215908 üzenetére
kérdés, hogy karácsonyra kik fognak kidőlni... ha mindenhonnan kiesik 1-1 kulcsjátékos és a többiek rommá lesznek terhelve, sok jó nem néz ki...
...a cselszkinek kedvezne egy ilyen sűrű menetrend, mert annyian vannak, hogy ha kidől az A és B keret, a C is bőven hozhatna top6 szintet pl-ben
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #215903 üzenetére
iszonyat erősek.....rhadjanak meg
nem sok esélyünk lesz -
Soulfly842
addikt
válasz Tibiajax #215911 üzenetére
Szerintem sajnos tényleg nem sok esélyük lesz. Igazi kiélezett meccsen - ahol a csapatok erejük teljében játszanak -, kicsit 'huncut' játékkal sacc/kb most a Real Madrid tudja őket megállítani egy BL hajrában. Más nem nagyon.
De persze. Cáfoljanak rá. Szeretem az Intert, de most nagyon nem Csak rajtuk ment el ez... Az volt az utolsó függőben lévő meccs... aztán a a bekapott gól után persze bírtak gyorsan egyenlíteni.
Fel kell készülni arra, hogy a 8 fordulós BL, mindig más és más idegen csapatok ellen, úgy hogy minden pont fogntos lehet a végelszámolásnál (nem úgy mint korábban, ahol lehetett matekozni, már meg van a csoport, vagy úgy is meg lesze., stb-stb) - azt is magával fogja vonni, hogy a BL csoportkörök előtt több lesz a hakni végeredmény. Fejben máshol lesznek a csapatok, több meccset is játszanak.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Soulfly842 #215912 üzenetére
csak a real, igen. ők ketten most a világ
legjobblegerősebb klubjai, nem lehet senki számára kérdés
---
ó basszus.. áh, nem kellett volna a monzás idegenbelire rakni most.. bl előtt... miért nem kérdeztél. én is kérdeztem a topik oroszlánykirályát, mondta h nem fog nyerni a szarka ugyan, de én azt tudtam h hozzák. de azt bezzeg baszott mondani, h a pool nem lesz képes most nyerni a csoda-közönsége előtt, egy not.forrest ellen.. nekem meg ők vitték el ezt, úgyhogy én sem vagyok most annyira 'pool-os. jó lett volna egy kósza 220ezer.. és egy ilyen kötelező feladaton múllott
mondjuk már megfogadtam vagy kétszer, h soha többet nem sportfogadok -
Richard!
addikt
Ólomlábú Dani 7-10 nap out 🦽🚑
Ma kezdődik életed háralévő része
-
mephi666
nagyúr
Rabiot -> O.M.
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #215905 üzenetére
hogy ne lenne hiteles akinek mindig a munkatársa, főnöke az éppen aktuális legnagyobb helikopter?
most éppen Kálnoki, előtte Donáth meg Cseh katka, előtte a szpájler tévések Rósa Dinivelasszem akkor bannolt amikor épp habzó szájjal védte a szpájlereseket akikbe azóta ő is rendszeresen beleáll
-
venember83
nagyúr
válasz mephi666 #215916 üzenetére
De Zerbi miatt választotta az OM csodálatos projektjét. Elkötelezte magát egy kétéves szerződéssel.
Tessék, b+, Romano is megerősíti, amit fentebb írtam: The project presented by Longoria, Benatia and de Zerbi has convinced the French international, as revealed yesterday.
Aki szerint Adrient csak a pénz érdekli, az szégyellje magát![ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Creative997 #215904 üzenetére
BREAKING: The most likely outcome of Manchester City’s FFP hearing starting on Monday will be a 30 point deduction for the 2024/25 season. Reacting to the news, head coach Pep Guardiola said, ‘It’s not so bad I guess. At least we will still finish above Spurs.’
Lópénisz babbal se. -
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #215918 üzenetére
bírja még a költségvetés ezt a rengeteg pezsgőt? csupa öröm idén Juve drukkernek lenni... távozott Allegri, most Rabiot...
-
cyberkind
félisten
válasz venember83 #215920 üzenetére
A Juventus inkább foglalkozzon csak Análkával, akinek sír a szája, hogy a pasija többet keres, mivel pasi vs csaj megint a téma.
-
mephi666
nagyúr
válasz cyberkind #215919 üzenetére
tehát ellopsz egy ferrari-t, leparkolsz vele úgy hogy nem veszel parkolójegyet, majd megkened a bírót és csak a parkolási bírságot kell kifizetned ...ferrari-t is megtarthatod, nem gond
-
venember83
nagyúr
válasz cyberkind #215922 üzenetére
Sajnálom, el sem olvastam, mit nyilatkozott a hölgy. Kb. ennyire érdekel a sztori. Gondolom, Douglas Luiz barátnőjéről/élettársáról lehet szó, s nem Anelkáról, aki már jó ideje nem tartozik a Juventushoz. De, igen, példát kellene statuálni ebben a tekintetben is, nyilván teljesen jogos a felvetése a hölgynek. Szóval várom a pontlevonást.
Ui. De amúgy nem ő írta alá a szerződést, amit elé tett a Juve? Mert ha nem tetszik a bér, lehet menni máshova játszani. Vagy színészkedni, netán egyéb munkakört betöltve megkeresni a betevőt.
DeathAdder: Hú, én azt sem tudom, kik ezek a személyek, sajnálom. Csak rövid idő után nagyon taszítónak és alaptalannak éreztem Kele úr megnyilvánulásait.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #215917 üzenetére
"asszem akkor bannolt amikor épp habzó szájjal védte a szpájlereseket akikbe azóta ő is rendszeresen beleáll "
Mert mazsola vagy Én akkor bannoltam a mekdrít mikor védte a telinyakat az ikeás büféasztallal együtt a megugrottuk amire azt mondták megugorhatatlan című cikke alatti kommentekben a britannián
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #215929 üzenetére
Igazi kutya az a mekdrí mást írt a britannián meg mást mondott a spíleren, de nem hagyta magát összezavarni
Meg a telinyak hogy elküldte a francba, hogy beszólt a gazdinak, mondjuk azóta már ő is a levesbe ment
Csodálkoztam is mikor mekdrí úr megjelent a momentumban, de ott is hosszú karier jutott neki.
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #215932 üzenetére
ki is a Monza edzője? neki ez az Inter elleni x felérhetett egy skalppal...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #215932 üzenetére
kis monza lelkes 15ezer szurkolójának is lehet néha egy szép estéje.. mi látod ilyen gálánsak vagyunk, szeretünk adni is, nem csak elvenni
-
cyberkind
félisten
Some figures in the Premier League do not believe one relegation to the Championship would be enough punishment to Man City if they were found guilty of most of their charges. If City were relegated, they'd likely be the favourites to get promoted right away. One suggestion is to apply points deductions over several seasons to severely impact their chances of competing for titles.Another option is to expel City from the Premier League, which would have massive consequences.
Izgalmak következnek, am előtte a Cicikó góré elmondta a játékosoknak, hogy ne aggódjanak, nem fogják elveszíteni a tárgyalást, valaki, valamit már tud.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Creative997 #215937 üzenetére
Ezért se baj, ha az egész csapat kiesik és sorra veszted a meccseket 3-0-ra, mert csak a tavasz!
-
forceberg
veterán
válasz Creative997 #215938 üzenetére
Azt nem tudom, hogy lehetne tisztává tenni a futballt?
Halkan kérdezem, mert a többséget úgysem érdekli, de mi mehetett itt a digitalizáció előtt?
Vagy akár csak a honi dolgokat, hogy nem zavar külföldről senkit, hogy a neres csapatok hogy jutnak pénzhez? Csak azért, met nem veszélyesek az elitre, nem úgy, mint a "kicsit" több játszós pénzzel rendelkező olajosok.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
cyberkind
félisten
válasz atee_13 #215944 üzenetére
Ahh, nálam most örömszerűség van a Cickó miatt, a többi csak mellékes ezen a téren.
Azóta már van plety is, hogy a Bayern eladná Dzsamálkát a Cickónak minél előbb, szép lesz ez, ha a ki is zárják őket vagy mondjuk 5 szezonon át -10-15 ponttal indulnak, de ellőnek rögtön 300 misit erősítésre.
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
válasz forceberg #215940 üzenetére
Ha most komolyan kérdezed, sehogy. Már a kezdetektol korrupt, tán még mikor a kolis srácok alapitgattak klubbokat a 19. században, még nem.
És pontosan, régebben sokkal atlathatatlanabb volt, manapság már a seggedet nem tudod kitorolni, úgy hogy a wc-d, a lámpád statisztikát ne csinálna belőle. A digitális világnak megvannak a modern bűnözői de a régi körökben ugyanúgy mennek a sumakolasok. Mindenki tudja, mégsem történik semmi. Miért? Mert a nagy foci, nagy pénzében mindenki érdekelt. Es ebben ugyebár a politika is fontos szerepet játszik már régóta. Mi, egyszerű tv nézők vagy akár az ultrak visszhangja sem tud ez ellen tenni semmit. Lehet ezeken csamcsogni, mint a média, témát szolgáltat, mást nem. De ha lenne is egy igazsagoszto brigád, akinek kinyilna ali baba barlangja, biztos lehetsz benne, hogy a focimaffia tesz róla, hogy a kispályásokat kiallitsak a partvonalon túlra.Amúgy ha már digitalizáció. Mindenki szidja itt pl a VAR-t. Pedig nem a rendszerrel van a baj, az csak egy eszköz, hanem azokkal akik kezelik (és akik a szabályokat írták). A rendszer maga nagyon segít kétes esetekben, a pofára iteles így is megmarad, de valamivel igazságosabb képet ad a mérkőzésnek (gólvonal mögött bepattano labda ervenytelenitese, az isteni kezjatekok, stb). Lehetne ezen még finomítani rajta ez tény
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
cyberkind
félisten
válasz Creative997 #215946 üzenetére
Itt, a Besztlíg hazájában több vállalkozó is csinálja ezt a VAR bulit, már itt megbukik az egész, hogy nem egyvalaki van, akinél azonos mindig minden.
-
cyberkind
félisten
válasz Creative997 #215948 üzenetére
Már az rohadt nagy dolog, hogy egyáltalán eljutott a bíróságra az ügy, mert olyan szinten bevoltak szarva az FA-nél, mintha élet-halál kérdés lenne, ennek örülök.
-
mephi666
nagyúr
...jujj a hattalmas Kolorcity Kazincbarcika szorongatja a DVTK-t
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest