Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Tibiajax #215099 üzenetére
Nem ment el, csak fél éve inkább egy rövidtávfutóra hasonlít, mint focistára.
Távozók: ESR, Nketiah, Ramsdale, Nelson (kölcsön), Vieira(kölcsön), Hein(kölcsön), Elneny, Cedric.
Érkezők: Raya, Calafiori, Merino(első edzésen vállát törte, tiszta Timber), Neto(kölcsön), Sterling(kölcsön).
Sok ember tud több poszton játszani elöl, de így is elég vékonyak vagyunk ott. Ha ez nem lenne, akkor azt mondanám, hogy pénzügyi szempontból remek átigazolási szezont zártunk.
Viszont van pár távozó akit nagyon sajnálok.
Go Gunners!
-
grizlisandor
veterán
válasz Tibiajax #215099 üzenetére
Nem ment el, csak Jesuska után úgy voltak, hogy hoznak most már egy ex City támadót a csapathoz.
(#215100) Phoen|x:
Arteta tudja a dolgát, csak ne bontsa meg Raheemmel az öltözőt, vagy lehet azért vágtuk hozzátok!Azért az kemény, hogy megkapta az a mezszámot.
---
Most nézem hétvégén a Glazer féle CP-vel játszunk, akik iszonyat jól igazoltak az Oliséből kapott pénzen.
-
cyberkind
félisten
Lol, a Nápolynak annyira elege van Osimhen-ből, hogy Lukinak adja a 9-es mezt.
-
cyberkind
félisten
válasz venember83 #215105 üzenetére
Ilyen 500k heti fizuigénnyel ez kb esélytelen.
-
Tibiajax
nagyúr
jó lenne, ha az albion ma nem lenne annyira hatalmas, mint máskor szokott lenni, mert kéne ez a három pont is az ágyúsoknak
-
DeathAdder
veterán
Saliba lesz a madrid következő 100++ milliós igazolása. itt olvastátok elöször
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #215108 üzenetére
Nem fognak érte a faágyús klubnak fizetni. Azt a 100+-t a játékos fogja zsebre rakni, így lehet őket becserkészni. Kár, hogy 27-ig van szerződése. Bár lehet ráérnek még, de majd az lesz, hogy hogy nem, nem fog hosszabbítani.
Amúgy ő mitől olyan jó? Én eddig nem láttam benne a megváltót.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #215088 üzenetére
Elég sokat volt topon, a bajnokságban az intered vagy a juve árnyékában második, de nemzetköziben elég szép dolgokat tett az asztalra limitált erőforrásokból.
18' 19' 21' esetleg? Amikor az Inter gyengélkedni méltóztatott, és valakinek gyűjteni kellett a coeff pontokat a BL-ben, nehogy beelőzzön más bajnokság...
De hogy megnyugtassalak, nem egy nap alatt ugye, de épül, a stadion is. Egyértelműen felfelé ívelő a pálya klubszinten.
Lehet beletörődik DDR is hogy 3 védőzni kell, ehhez érkezhet most Hermoso és Hummels, Mancio és NDicka mögé, lehetőségekhez mérten azért elég jó kis keret, van benne potenciál a top4re.ps. Köszike hogy agyonvertétek a Bergamót. Gyengült lackó, Fonseca védelmes Milan, lerabolt bolognai mellett jól jön nekünk egy pár Atalanta pofon míg összeáll a csapat.
#215033 venember83: Dzsalhat máshova, szerencsére, vagyis már nem. De örülök hogy nem adtak pénzt egy olyan srácért aki egyrészt lutri, mert nehezen elképzelhető hogy olyan potenciál van minden up védőtőkben mint Huijsenben (akiben így is mindig ott a hiba még). Na meg akinek már a pályafutása elején 23 évesen megreccsent a szalagja, azzal nem kísérleteznék hiányposzton.
#215044 DeathAdder: , Keljfeljancsit viszont kihagyom. Na jó lehet mégsem, csak ne lássam a fejét és ne üssön át az első két soron a stílusa.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
addikt
Ezt a gecifaszt!
Go Gunners!
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #215111 üzenetére
Mondjuk csóri öreg most tényleg joggal panaszkodhat, EL győzelem után egy rakat sérült, de legalább kapott egy Zaniolot aki azóta megsérült. Lookman is nyomott egy Oszit csak kicsiben, menni akarok, ide akarok, na jó ha nem akkor oda, aztán napasztmek itt ragadtam. Oszi még mehet az arabokhoz focizni ha nem akar lelátóról pénzt keresni, na de Lookmanre szüksége van Gaspnak jelen helyzetben.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
addikt
-
addikt
válasz DeathAdder #215117 üzenetére
Látványosan ellenünk fúj ez a fasz. A piros csaka pont az i-re.
Go Gunners!
-
addikt
Átok ez a nap.
Go Gunners!
-
coolrob
aktív tag
válasz Phoen|x #215116 üzenetére
Azért a kamupiros erős kifejezés, hiszen elrúgta a labdát a szabadrúgást lövő játékos elől. Érdemes megnézni lassítva, mert a kommentátor is vakon volt teljesen. Ha nem rúgja el sárgával a rúgást se kapta volna...
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
coolrob
aktív tag
válasz Phoen|x #215123 üzenetére
Megnéztem. A játékos el akarta végezni a szabadrúgást. A labda oda került Rice mellé, aki arrébb pörkölte.. szerencsétlen helyzet, mert ő sem tudta, hogy másik már épp elrúgja a szabit, a másik meg azért rúgott bele, mert nem gondolta hogy Rice arrébb akarja pöckölni. A bíró meg csak annyit érzékelt az egészből, hogy Rice megakadályozta a szabit. Xar helyzet, de semmi kamu nem volt itt.
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
addikt
Annyi még hozzátartozik, hogy a bírói ténykedés és a kamupiros után látványosan összeszartuk magunk. Több mentális erő kell.
Go Gunners!
-
coolrob
aktív tag
válasz Datsyuk #215126 üzenetére
normál esetben lap lett volna a brightoni játékosnak, de ha megnézed csak azért rúgta el Ricet, mert az elrúgta a labdát. Egyébként a bíró még mutatta is a lábával Ricenak, hogy az elrugásért kapta a sárgát.
-
addikt
válasz coolrob #215129 üzenetére
"Questionable foul? Check
Player rolls the ball 5 yards forward (be lenient, no big deal)? Check
Ball is moving? Check
Rice nudges the ball 2 ft as it rolls next to him? Apply the letter of the law to the fullest degree, no subjectivity allowed, it's black and white. Straight to jail!
Defender kicks rice unnecessarily? Ignore completely"Go Gunners!
-
Creative997
őstag
Most nézem, holnap juhnyajtid pulival. Lesz itt kommentdomping, de talán mégsem annyi mint nerencvarossal kapcs
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
coolrob
aktív tag
válasz Phoen|x #215130 üzenetére
Teljesen elfogult vélemény, ebből egyedül az állja meg a helyét, hogy mozgó labdával akarta elvégezni a szabit. Igazából meddő vita, mert teljesen megosztja az egész netet a dolog, és ez a legnagyobb baj a mai bíráskodással. Kb minden meccs után mindkét fél a bírót szidja, mert évek óta inkozisztens a bíráskodás, a VAR pedig csak tovább rontott a dolgon, és ez nem is fog megoldódni a közeljövőben...
-
Zsohi
őstag
válasz Phoen|x #215130 üzenetére
2 láb? Szerintem az a negyede nem volt. Számomra egészen szürreális volt ez az eset, ha Rice bele se pöcköl a labdába ugyan úgy szétrúgta volna Veltman. A leges-legszebb talán még is az volt amit még nem láttam kiemelve sehol, de amikor Veltman-nak hirtelen leesett, hogy mit művelt és utána mentve a menthetőt lepacsizott Rice-szal, mondván csak a labdát akarta volna Ő elrúgni. Meg amúgy is meggyőződésem itt semmi nem történt volna, ha Veltman nem rúg bele Rice-ba, ahogyan az első félidőben se és a mérkőzés végén az utolsó percekben Saka se a játék szellemét tiszteletben tartva nyújtotta át a labdát az ellenfélnek. Szar szabályok, szar szabályhozók, szar bírók.
Az én szememben Veltman azonnali piros és Rice második sárgával piros lett volna a reális, ha követjük a szabályokban leírtakat.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Datsyuk
aktív tag
válasz coolrob #215129 üzenetére
Én nem tudom milyen labdát rúgott volna el térdmagasságban a Brighton játékos, de nem sikerült neki. Ha tényleg a labdát akarta elrúgni, akkor sürgősen menjen szemvizsgálatra, ha viszi magával a bírót akkor talán kap kedvezményt.....
Azt, hogy ezért a mozdulatért(mert Rice nem elrúgta a labdát, max pöckölt az egyébként is mozgó labdán) sárgát kap azt nagyon kell akarni a játékvezető részéről.[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Basszus én meg bealudtam félidőben, pedig lett volna itt szak érteni való!
-
Creative997
őstag
válasz grizlisandor #215137 üzenetére
Mo a 10 millió szakértő országa és mindjárt jön vki nem is 10
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
DeathAdder
veterán
duran se egy darwin núnyez
-
DeathAdder
veterán
hattalmas boszmosz
87. percben még 2-0-ás hátrányban voltak
-
Peterhappy
őstag
válasz DeathAdder #215140 üzenetére
Szépen himbilimbire húzták az evertont
Nem is rémlik, hogy olvastam itt. Láttátok dickford alakítását a Spurs ellen?
-
grizlisandor
veterán
Ez a Citykó mez nem szép.
-
grizlisandor
veterán
Költés, de eladás terén is mi végeztünk az élen ezen a nyáron, végül pedig hat csapat is nagyobb mínuszban zárt, mint a Chelsea.
-
DeathAdder
veterán
válasz Peterhappy #215141 üzenetére
persze. örök kedvenc
-
grizlisandor
veterán
Rakéta biztos megette hogy Haaland gólt lő...
-
IreN!CuS
őstag
Barca előtte a puskaport a következő 5 meccsre , de legalább Tibi most nem írt semmit
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
grizlisandor
veterán
Dias!
-
DeathAdder
veterán
válasz grizlisandor #215147 üzenetére
lopótökball
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.