Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    válasz Ringman #207006 üzenetére

    Tessék:

    „Rossz első félidőnk volt.” - értékelt a mester a DAZN számára.

    „Viszonylag jól kezdtünk, de aztán hibáztunk a döntések tekintetében. Szétestünk, és nem tartottuk meg a pozíciókat.

    Tudtuk, hogy a Salernitana veszélyes tud lenni rögzített helyzetekből, s mégis gólt kaptunk egy ilyenből. Mi pedig nem voltunk egyáltalán veszélyesek a rögzített helyzetekből. Pontosabbnak kellett volna lennünk, de nem sikerült. Eleget tettünk ahhoz, hogy ne kapjunk gólt, de jobban veszélyeztethettük volna az ellenfél kapuját, majd jött Kean lehetősége, amikor lőtt egyet, pedig jobban is kidolgozhatta volna a helyzetet.

    A második félidőben csak türelemre volt szükség, hogy megfelelően futballozzunk, ne lőjünk akkor is, amikor nem kell lőni, hanem inkább passzoljunk ezen helyzetekben. Jól reagáltunk, aztán ugyanaz történt, mint a Roma ellen.

    Nem lehet egy ilyen meccset elveszíteni, ellenkező esetben azt kockáztatja a csapat, hogy már nem is tudja soha összeszedni magát. Végül döntetlen lett, három nap múlva pedig döntő következik.

    Egy ilyen meccsen nem kell meggondolatlannak lenni, de gyorsaságra van szükség. Az első percek hasonlítottak a Roma elleni meccsre. Nem használtuk ki az adott lehetőségeket a rossz döntések miatt. Sokszor elmondtam már, szerda nagyon fontos számunkra. Hideg fejre, egyértelműségre és türelemre van szükség.

    A csapatnak fejlődnie kell. Most ki kell pihennünk magunkat, s szép esténk lesz szerdán, aztán majd gondolkodhatunk a BL-helyhez szükséges pontok megszerzésén.”

Új hozzászólás Aktív témák