Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz forceberg #198995 üzenetére

    Hú de meghat, jaj, eleve óriási kár hogy ez lett a sorsolás mert így eltúlozhatóvá vált a jelentősége, már a Cremonese ellen is ifivel kellett volna kimenni. Remélem a Viola behúzza. Nyilván dühítő, de nem a döntőben és nem a bajnokságban kaptunk ki.
    Ha már felvetetted, nem mindig volt a helyezt magaslatán Orsato, ahogy az tőle már elvárható. Kérdezd meg tőle, hogy a hínárhajú szőke köcsög Azmoun könyökléséért miért nem kapott pirosat, csak az iráni amiért cserébe nyakonb*szta ahogy kell.
    Lucilka Pellegrini meg Pedropatkány legalja, a végén reménykedtem hogy valaki le is üti/rúgja a nyomorultakat.
    A senkiházi aki tarkón dobta Bovet sörösüveggel meg rohadjon meg, remélem röppen a bünti meg a zártkapu.
    Úgy ünnepeltek mintha megnyerték volna a kupát, a városi komplexusos nemzetközi szinten sehol nem jegyzett kiscsapat, aztán remélem a juve nem lesz gyökér és szép fárasztás után egy 96. perces góllal kiejti őket tarcsival.

    Csak egy dolgot sajnálok, hogy a büntető Huijsen hibájából lett. Nem érdemelte meg szegény srác, mert alapból megint egész jól játszott.

    Lazio zingaro di merda per sempre!

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák