Hirdetés
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
"Kezdjük inkább azzal, ami engem zavar. A két klub (FTC és Fehérvár) között volt egy soha ki nem mondott, soha le nem írt, tiszteletalapú szabály, hogy nem nyúlunk bele egymás keretébe. Szerintem ez természetes a magyar futballban, amelyben mindketten sikerre törekszünk."
..!..
https://www.coreinfinity.tech
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #198695 üzenetére
...az ő idejében belenéztem pár meccsükbe és kifogtam általában a jobbakat
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
addikt
válasz sh4d0w #198707 üzenetére
Gondolom, hogy ez a komment erre a hírre született: [link]
Mondjuk ez a Kodro nem nagyon mozgatja meg a fantáziámat, mert szerintem egy lusta disznó, kb. egy Pesics szint, annak is mindent a segge alá, akarom mondani a lába elé kell rakni, hogy gólt lőjjön.
Ami viszont már rendesen felkavarta az állóvizet a fradista fórumokon, hogy Kodro átigazolása mögött az van, hogy Varga Barnabást most vinnék. Na, ez viszont már igazi, mi a f@szom lenne. Varga nem csak gólerős, hanem kifejezetten hasznos tud lenni pl. a labdaszerzésben, annak megtartásában, védekezésben, miközben ez aligha mondható el Kodroról, meg Pesicsről.
Írta valamelyik tutiinfós, hogy állítólag Vargát valamelyik PL-es csapat vinné, olyan 8 millió fontért. Nem azt mondom, mert ez a kb. 3,5 milliárd Ft, hazai viszonylatban, igencsak szemmel látható összeg, mert az NB I mezőnyének a felének, az éves költségvetése kisebb ennél, de akkor is.
Nagyon remélem, hogy csak pletyka Varga távozása, de akkor meg mi a fenének hozzák ide ezt a Kodrot, harmadik csatárnak?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Na, tessék, ez is egy mostani hír, a törökök vinnék Tocmac-ot, mondjuk én nem bánnám azok után, amit az elmúlt 2 évben alkotott, főleg, ha még fizetnek is érte, egy tisztességes összeget. [link]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
BaKeSZ87
őstag
Két meccset biztos kihagy Szoboszlai, combhajlító izom sérülés, nincsenek komoly fájdalmai. [link]
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz pendre54 #198711 üzenetére
Igen, erre született reakció.
Kodróról hasonló a véleményünk, de az sem tetszik, hogy az általam idézettekkel szemben áll ez az akció, plusz az sem okés, hogy a bajnokság nem készíti fel az FTC-t a nemzetközire, de azért csak gyengítik az egyik riválist...https://www.coreinfinity.tech
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #198714 üzenetére
nagy talány a leigazolása
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
bandus
veterán
[link] érdekes lista, és nagyjából egyet is értek vele. szerintem most valóban bellingham a top top, teljesítmény és potenciál alapján is, még mindig csak 20 éves a srác... hihetetlen. azt nem tudom, hogy saka mit keres az 5. helyen, meg persze a nyomi gavit sem értem, de ezen kívül jó kis lista.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
forceberg
veterán
válasz bandus #198718 üzenetére
+ Martinilli és Trashford az első oldalon, Darwinnyal karöltve. Aztán a Brunyáló Fernandez Sané előtt elég meredek, főleg, hogy még öregebb is. De szerintem Góland is túl van hypeolva.
(#198719) Tibiajax: persze, hogy tetszik neki az a lista, amin az első 4-be 3 tag a bugyifehér balettesekből van betéve.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
bandus
veterán
válasz Tibiajax #198719 üzenetére
egészen simán. 20 éves, új csapatban vezeti a spanyol góllövőlistát, a bl-ben is elöl van, többször rúgott fontos gólokat a szeznban, amik pontokat értek. abszolút top szerintem, a jelenlegi formát tekintve és a potenciált is. aztán vini meg rodrygo is sokkal többet mutatott már kiélezett helyzetben, mint a többiek a listán, elég csak a nagy bl menetelésre gondolni a psg-n, city-n, chelsean keresztül. lehet vitatkozni a pontos helyezéseken, de szerintem van helyük a top 5 legértékesebb játékos között. ha megnézed az utánuk következőket: saka, foden, ödegaard, musiala, egyik sem tett még le ennyit az asztalra mint a top4. ezt real szemüveg nélkül is tartom
és real szemveg nélkül sem értem gavi mit keres ott, az idei mutatója 12 meccs meg egy gól a bajnokságban. bellingham ugye 17 meccs és 13 gól
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
grizlisandor
veterán
Nyugi, Bólé intézi a dolgot az Inter védelmével!
Dier tán bőrgatyát vehet fel, Tuchel is kemény drogon lehet!
DagiSancho kölcsönbe megy Dortmundba, 3,5M €-ért, vételi opció nélkül, mert a MU 55M akar érte, a Dortmund 26M szánna rá! Edzett rendesen, mióta kirakták a keretből, hogy ennyire tartja a MU? -
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #198727 üzenetére
Mert Cuadrado nagy flop lett. Ez a vízimentő meg olcsón volt megszerezhető.
grizlisandor: 85 millió euróért vették 2021 nyarán, valamit szeretnének azért viszontlátni belőle. Jó korban van, csak éppen valószínűleg a Dortmundnak nincs 50-60 milliója senkire. 2021 nyarán 100 millió eurót ért egyes becslések szerint, most meg 25 millió eurót. Meglepne, ha lenne számára még visszaút az európai elit felé, hiába fiatal. Pogba is 23 évesen került a Unitedhez, de neki legalább volt 3 jó éve. Amivel kb. semmire nem ment senki, sem ő, sem a klubja. Már bankszámlán kívül eredmények szintjén.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
S még mondja valaki, hogy nem számít az edző...
-
venember83
nagyúr
„Meggyőződésem, hogy a gyerekeink inkább követik a példánkat, mint a szavainkat. Tudom, hogy kevés időm van, mióta tisztában vagyok azzal, hogy nem öregen fogok meghalni. Törékenyebbnek érzem magam, ezért minden kapcsán, amit teszek, meggondolom, hogy ez a helyes dolog-e, amit a lányaimnak mutatok. Ebben a tekintetben próbálok pozitív példaként szolgálni.
Azt próbálom megértetni velük, hogy a boldogság azon a szemponton múlik, amiből nézzük az életet. Azt mondom nekik, hogy ne játsszák meg magukat mások előtt, többet hallgassák meg, amit mások mondanak, és kevesebbet beszéljenek, valamint nap mint nap próbáljanak jobbak lenni. Nevessenek sokat, és segítsenek másokon. Számomra ez a boldogság titka.
…
Nem mondtam ezt, de úgy gondolom, hogy az élet 20%-ban az adott eseményekről szól, 80%-ban pedig arról, hogy mi hogyan viszonyulunk ezekhez az eseményekhez.”
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz cyberkind #198722 üzenetére
1 év elég az elértéktelenedéshez
az látszik hogy mindig amikor van fiatal játékos egy topligas topcsapatban aki folyamatosan játszik az instant fel van árazva, de érdemes megnézni 2-3 éves listát akik baszott fiatalon folyamatosan játszatva voltak, azok most már sehol nincsenek
a kor, játékperc, csapatsikeresség túlzottan sokat nyom a latba láthatóan. jobb mint a mértékadó trashfermakrt, de nem kell túl sokra tartani ezt a listát sem
látom a magyar sajtó azért lehajolt itt is minden kattintásért, "Szoboszlai többet ér mint Mbappé"
-
Tibiajax
nagyúr
..utolsó interes hangulatképek, mielőtt a juventus átvenné a vezetést véglegesen
-
Tibiajax
nagyúr
hát ilyen nincs.
.[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
-
pourri
aktív tag
Ez az Inter meccs egy komedia volt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz pourri #198739 üzenetére
nem nem! ez az meccs csupán ízelítőt adott mindenkinek a világon, az olasz bajnokság elképesztő erejéból. ahol hiába a gigászi erejű inter és juventus, de még egy hátsó soros verona is gálameccset tud vívni, a nagyokkal, a legutolsó pillanatokra is hagyva látványfocit és izgalmat
-
-
atee_13
őstag
Rád le fog csapni az AVH
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #198748 üzenetére
ezen a héten még nem
-
grizlisandor
veterán
válasz venember83 #198728 üzenetére
Persze, elég sok pénzt elégettek ők is az utóbbi időben.
Tavaly mikor rendszeresen játszott, akkor még megérteném, hogy 50M kérnek érte, de Sancho idén 3 meccsen 76 perc játékidőt tud felmutatni és a szezon felénél, jelenleg a fene se tudja a kondícióját, meg hogy halad a DagiSancho cosplay-el. Szal az ~30M ajánlat reális, mint te is írtad, hogy valaha visszanyeri-e a formáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest