Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz DeathAdder #194504 üzenetére

    Ilyen kontaktból van kb. 50 egy meccsen. Rodri ügyesen eljátszotta, a Közel-Keleten tejben-vajban fürdetett játékvezetőknek meg nem is kellett több, pont egy ilyen lehetőségre vártak, hogy ne legyen már olyan könnyű a City-nek alázni a United-et, legyen még könnyebb.

    Pár perccel később Hojlundot is kb. ennyire fogták meg, amikor egyedül rongyolt a kapus felé, csak ő nem esett el, hanem próbálta befejezni az akciót. Nem tudom, melyik gázabb, hogy ezzel arra "nevelik" a játékosokat, hogy színészkedjenek, és az első adandó alkalommal homorítsanak, amekkorát csak lehet, vagy az, hogy valószínűleg a City ellen azt sem fújták volna be (főleg, hogy ott a piros lapnak is jönnie kellett volna a szabadrúgás, vagy büntető mellé).

    Alapvetően befolyásolja a meccseket egy-egy ilyen döntés, és akkor a hibásan elmaradt, vagy épp érthetetlenül megadott sárgákról még nem is beszélek. De nem akarom én erre fogni a vereséget. Az olajos kékek ezek nélkül is bucira vernék ezt a Unitedet. Nulla elképzelés, önmagukat kereső, cél nélkül bóklászó játékosok, 70 milliós igazolások, akik ötször érnek labdába egy félidő alatt (számoltam, tényleg ennyit hozott le ez a csodálatos Mount a másodikban), és még sorolhatnám.

    Nem tudom, mi lesz ezzel a csapattal, klubbal, de valami nagyon nem oké. Kevés kivétellel konkrétan egy játékostemetőként üzemelünk Sir Alex távozása óta. :(

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák