Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz LyonnaisFan1 #179578 üzenetére

    :R

    DeathAdder: Jó, hát a római birodalmi alkotásokra is rá lehet húzni minden negatív jelzőt, pl fasiszta. A görögre is... A Roma új stadionja pedig várhatóan a Colosseumból örököl jegyeket. Szerintem ez jó dolog, ahogy a mezen is a hagyományos motívumok. Bőven van mire büszkének lenni a szélsőségeket leszámítva is.

    mephi666: Annyi következménye van, hogy ugyan ellopnak pontokat, cserébe kapnak pár meccset VAR-ban, meg 4. jv-ként, komolyabb esetben eltiltást az adott csapat meccseitől.
    Ebben szerintem a Roma vezet, előző szezonban annyi bírót büntettek Roma meccs miatt. :DDD

    venember83: Nyilván nem kifogás, de ha nincs szerencsétlenség abban az esetben a Juve és a Roma is 3-1-re nyer, de minimum 2-1-re. Kapufák, ziccerek, kapusbravúrok, ellenben Patricio kb meghűlt a kapuban, a kapott gólról nem tehetett.
    Úgy láttam mindkét csapat szinte meglepően aktív volt ami a támadásokat illeti, csak semmi nem jött be.
    Ha ikszgézni akarunk az 0.83 -1.76, a Roma pl majdnem fele annyi lövésből ért el több mint dupla akkora xg-t mint a Sósék, ez egyértelműen utal azok minőségére, és kb ugyanez a helyzet a Juve esetében is.
    -
    Nálunk ez a baj, közel 13(!) góllal múljuk alul a helyzetek minőségből számolhatót csak a Serie A-ban... :((( Durván fos. Serie A utolsó a Roma a nagy helyzetek értékesítésében, a kidolgozásában pedig holtversenyben top 3. az Interrel. Előttünk csak a Napoli és a Milan szintén fej fej mellett.
    A Roma engedi a legkevesebb nagy helyzetet az ellenfeleinek és ki is jön miért vagyunk közel 5 pontra a várhatótól.

    Sokan azt mondják szar a játék ez nem támadófoci, erre azt mondom lehet, de eredményesebb mint a korábbi szezonokban és még sokkal eredményesebb lenne ha sikerülne a ötösön belülről nem felsőléceket lőni.
    Persze komolyabb támadófocival dupla ennyi helyzet lenne de valószínű hátul is többet engedne, tehát lényegében a keret tudását és mélységét tekintve ez az arany középút és abszolút az egyéni formán múlik hogy sikerül e hozni azt ami a számok alapján simán benne van, azaz a sima dobogót. Pellegrini formán kívül, Dybala csak egy van és nem lehet túlhajtani, Tammy talán éledezik már, Belotti szürke, Fáraó néha menteni tudja a menthetőt, Gini csak most tért vissza és a keretben ezen felül csak a fiatalok vannak. Édeskevés.
    Zani meg lelépett és ebben vele sem voltunk előrébb, sőt akadt rajta a játék.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák